• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

بچه ها قرارنیست خودتون نباشین وکس دیگه ای باشین..معلومه که کسی نمیخواد شما شخصیتتون رو عوض کنین!
بحث اینه که دارین ازدبیرستان که یه محیط خیلی کوچکترهست وارد محیط دانشگاهی میشین که فرهنگ مخصوص به خودش رو داره...به خاطرش باید یه سری رفتارهایی روداشته باشین که خودتون کمترآسیب ببینین و سختی بکشین
اینا الان به نظرتون سخت وزیادمیان دوماه که بیاین دانشگاه جز این رفتارها براتون غیرعادیه ;D
این حرف ها یه سری تجربه های بچه ها ازدانشگاهن تا شما بتونین بارعایتشون بهترین فرصت ها رو ازدانشگاه ببرین,در کمترین حد اذیت بشین ویه دید خوبی ازخودتون به جا بذارین

با این وضع که من شنیدم از دانشگاه فک کنم بعد دو ترم هیچکی خودش نیست :دی
یه سوال : تو دانشگاه دانشجویی پیدا میشه که رفیق از جنس مخالفش نداشته باشه ؟؟ :| (الان همه میگن آره , من :| ^-^ )
خ

به نقل از imank92 :
یه سوال : تو دانشگاه دانشجویی پیدا میشه که رفیق از جنس مخالفش نداشته باشه ؟؟ :| (الان همه میگن آره , من :| ^-^ )
خ
خخخخ....تا ببینی تیریپ دانشجو چطوری باشه ک ایا دوست از جنس مخالف داره یا نه؟ ;D

در مورد روابط صحبت شد منم یه چیزایی بگم:

- جو دانشگاه همونطور که میدونین کاملا متفاوته! بعد از یه مدت کم کم اکیپ هایی تشکیل میشن (اکیپ های دختر پسری!) که باهم بیرون میرن، میگن میخندن تو دانشگاه هم اکثرا باهم هستن . کلا صمیمی هستن باهم. اولا درصورت وارد شدن به این اکیپ ها حتما شرایطو درک کنید و با جنبه باشید! یعنی مثلا پسرا تو اولین باری که رفتن بیرون دیگه به دخترا پیشنهاد ندن! دخترا هم تو اولین بار عاشق نشن!!!!!! ;D دوستای معمولی هستین که بعدا خیلی به درد میخوره این روابط! (حالا بعدا خواستین با یه نفر صمیمی بشین به خودتون مربوطه)
دوما اینکه اگه جزو اکیپی نیستین از اون اول، این اکیپ ها رو مسخره نکنید و حرف در نیارید پشتشون! چون ممکنه خودتون بعدا تشکیل بدید. البته اکیپ ها ممکنه فقط دخت یا فقط پسر هم باشه که کمه.

این تو بعضی دانشگاه ها (دانشگاه ما مثلا! ) هست.

- مورد دوم اینکه فقط یکی بهتون میخنده این به معنی اینکه من میمیرم واست! عاشقتم! نفسمی و اینا نیست!!!! بعضیا وقت سلام میخندن! یا حوواسش جای دیگس میخنده! پس نه ناراحت شید از این موضو نه جوگیر!

موارد دیگه رو بعدا میگم ;D ;D

به نقل از imank92 :
خ

در مورد اول:
هیچکی که ن.ولی خیلیا هستن که کاملن از این رو به اون رو میشن.من یادمه سریه اول که مزخصی اومده بودم با بچه ها قرار گذاشتیم سالن فوتبال.بعد از بازی خیلی شیک دیدم سه تاشون نشستن دارن مثله تراکتور دود میدن بیرون.سیگار با سیگار روشن میکردن.یا یکی دیگه از دوسام که خیییلی مذهبی بود به محض اینکه دانشگاه قبول شد همه چیش تغییر کرد.موهاشو بلند کرده بود و رنگ کرده بود و ....اما خب همه هم اینطور نیسن.
و اما سوالت....
اصن چرا این سوالو پرسیدی؟ ^-^

یعنی مثلا پسرا تو اولین باری که رفتن بیرون دیگه به دخترا پیشنهاد ندن! دخترا هم تو اولین بار عاشق نشن!!!!!!

لایک

به نقل از imank92 :
خ

منظورت از دوست جنس مخالف اگه سیستم دوست پسری دوست دختری باشه اونی که تو گفتی پیدا میشه ولی اینکه طرف کلاَ دوست جنس مخالف یا به قول یکی از دوستام SF (Social friend) ;D نداشته باشه فک کنم کم پیدا بشه!

به نقل از میعاد :
و اما سوالت....
اصن چرا این سوالو پرسیدی؟ ^-^
لایک
پس اون سری از دوستام که الان تراکتوری ان چی بشن خدا می دونه :دی شایدم جو دانشگاه اینا رو آدم کنه ;)
هدفم خیر بود ;) :دی
به نقل از Stewie Griffin :
منظورت از دوست جنس مخالف اگه سیستم دوست پسری دوست دختری باشه اونی که تو گفتی پیدا میشه ولی اینکه طرف کلاَ دوست جنس مخالف یا به قول یکی از دوستام SF (Social friend) ;D نداشته باشه فک کنم کم پیدا بشه!
sf که هر چی بیشتر باشن بهتر (لا اقل یه برنامه بیرون بخوام بریم 4 تا آدم باشن دور و ورمون :| )
منظورم همون بود که خودت تا تهشو خوندی :دی پس پیشنهاد می کنم بریم حلقه بخریم همین جوری بندازیم دستمون .... باشد که رستگار شویم :) ;D

به نقل از imank92 :
پس پیشنهاد می کنم بریم حلقه بخریم همین جوری بندازیم دستمون .... باشد که رستگار شویم :) ;D

من این حرکت رو دیدیم تو فامیل :)) میگن اینجوری کمتر نگات میکنن و باهات صمیمی میشن :))

×دوستان واقعا این نارنجی بده؟! :-" من الان فک کردم دیدم کفش اسپورتم هم خطِ نارنجی هست توش :-" ;D

×اگه کسی اون اردوی ی هفته‌ای رو نره باید تو خوابگاه ی هفته تنها بمونه؟! :-s 8-|

به نقل از imank92 :
خ
یه زمان یه جوگیری هایی به وجود میاد که همون ترم اول میبینی سال اولی ها کاپٍل میشن :|
به نقل از فَــرز :
×دوستان واقعا این نارنجی بده؟! :-" من الان فک کردم دیدم کفش اسپورتم هم خطِ نارنجی هست توش :-" ;D
کشتی مارو ... جامدادی و کوله و کفشت سٍته ... اوکی :)) :))

به نقل از امــیـــررضـــا :
یه زمان یه جوگیری هایی به وجود میاد که همون ترم اول میبینی سال اولی ها کاپٍل میشن :|

کشتی مارو ... جامدادی و کوله و کفشت سٍته ... اوکی :)) :))

یک سخنی هست که میگه اگه دانشجو تا ترم ۲ یا نهایتا ۳ ب مرحله نامزدی و ازدواج نرسید دیگه تا ترم ۸ هیچ خبری نیس :-" ;D

جونه امیر همه‌ش اتفاقی ست شده :-" :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا