• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

سلام به همگی ;D
همه صفحات را کامل خوندم به چه سختی #:-Sعالی بود
می خواستم از دوستان دانشجو سوال کنم اگه میشه سقف و کفه مخارجشون را بگن مثلا تو یه ماه ;D
من خیلی برام سخته که به والدین بگم پول میخام(خوشم نمی اد ~X()
می خوام تا میشه مستقل باشم
فعلا همین
ممنون
ا

همین که دوستمون پرسیدن؛ برای زندگی کردن در یه شهر غریب ماهیانه چقدر خرج برمی‌داره تقریباً؟ :دی

خب بستگی داره. اینکه خودتون خوراکی میوه و اینجور چیزا بخواین بخرین یا نه از خونه بیارین. یا اهل بیرون رفتن باشین یا نه. ما خودمون الکی خرج میکردیم و تقریبا ماهی 300 خرجمون بود ولی با 100 یا کمترم دیدم بچه ها میتونن.

به نقل از Niloof@r :
خب بستگی داره. اینکه خودتون خوراکی میوه و اینجور چیزا بخواین بخرین یا نه از خونه بیارین. یا اهل بیرون رفتن باشین یا نه. ما خودمون الکی خرج میکردیم و تقریبا ماهی 300 خرجمون بود ولی با 100 یا کمترم دیدم بچه ها میتونن.

بعد اگه ب طور میانگین حساب کنیم که ۸ماه میریم دانشگاه میشه تقریبا ۲.۵ میلیون ;;) بعد اینو یکی زودتر میگف ب ما :-" خونواده در جریان این مطالب نیستن خُ :-" خرج رفت و برگشتِ طهرون-سنندج هم که بماند! 8-|

به نقل از فَــرز :
بعد اگه ب طور میانگین حساب کنیم که ۸ماه میریم دانشگاه میشه تقریبا ۲.۵ میلیون ;;) بعد اینو یکی زودتر میگف ب ما :-" خونواده در جریان این مطالب نیستن خُ :-" خرج رفت و برگشتِ طهرون-سنندج هم که بماند! 8-|
اره ولی خیلی راحت میشه کمترم خرج کرد. مثلا ما سال اول هر دو هفته یه بار اصفهان بودیم که همین خرج رفت و آمدش میشه ماهانه 70 80تومن. در صورتی که به خوابگاه عادت کنین میشه یک ماه یا حتی بیشتر هم موند. بعد ما هر دفع یه چمدون میبردیم قد خودمون در نتیجه نمیشد با اتوبوس و مترو رفت ترمینال اونم دوباره ماهی 10 20 تومن میشه خب. در صورتی که میشه راحت ماهی 1 بار با وسایل حمل و نقل عمومی رفت ;D رفت یه کولیم برد.

به نقل از Niloof@r :
اره ولی خیلی راحت میشه کمترم خرج کرد. مثلا ما سال اول هر دو هفته یه بار اصفهان بودیم که همین خرج رفت و آمدش میشه ماهانه 70 80تومن. در صورتی که به خوابگاه عادت کنین میشه یک ماه یا حتی بیشتر هم موند. بعد ما هر دفع یه چمدون میبردیم قد خودمون در نتیجه نمیشد با اتوبوس و مترو رفت ترمینال اونم دوباره ماهی 10 20 تومن میشه خب. در صورتی که میشه راحت ماهی 1 بار با وسایل حمل و نقل عمومی رفت ;D رفت یه کولیم برد.

ینی ی ماه بیشتر آدم دووم نمیاره بمونه تو خوابگاه؟! :-" من با خودم تصمیم گرفته بودم که برا عید قربان برگردم سنندج بعدش دیگه برنگردم تا فرجه :-" شایدم تا بعد امتحانا ;D

به نقل از فَــرز :
ینی ی ماه بیشتر آدم دووم نمیاره بمونه تو خوابگاه؟! :-" من با خودم تصمیم گرفته بودم که برا عید قربان برگردم سنندج بعدش دیگه برنگردم تا فرجه :-" شایدم تا بعد امتحانا ;D
بستگی به روحیه ت داره+دوستات. بچه های ما بودن ترم تا ترم میرفتن خونه. گروه ما شانسی که داشت ترم اول 4 شنبه ها 1 هفته در میون تعطیل بود ترم دوم شنبه ها. واسه همین می ارزید واسه 3 روز آدم 6ساعت تو راه باشه. ولی خب ترم دیگه اگه از شنبه تا چهار شنبه یا حتی پنج شنبه کلاس داشته باشیم باید فقط تعطیلیا رو بریم.

به نقل از فَــرز :

بذار بری یه هفته بعدش با گریه که برگشتی خونه میبینمت. :-"

وسایلِ خوابگاه رو گفتن آیا؟ من همه‌ی پست هارو نخوندم البته. :دی :-"

خوابگاه ساعتِ خاصی داره؟ ینی مثلا بگن فلان ساعت دیگه کسی نمیتونه بره بیرون یا نمیتونه بیاد تو. :-"

به نقل از فا‌طمه :
بذار بری یه هفته بعدش با گریه که برگشتی خونه میبینمت. :-"

وسایلِ خوابگاه رو گفتن آیا؟ من همه‌ی پست هارو نخوندم البته. :دی :-"

خوابگاه ساعتِ خاصی داره؟ ینی مثلا بگن فلان ساعت دیگه کسی نمیتونه بره بیرون یا نمیتونه بیاد تو. :-"

اتفاقا خودمم همچین حدسی رو میزنم :)) ولی خب خونه خاله اینا هست که :-"

سینا نوشته بود اون اولا -پستش-

سوال سوم رو نمیدونم یکی از سال بالایی ها بیاد ج بده ;;)

کلاسایی که حضور غیاب ندارن نرفتین ، نرفتین ، ولی تی‌ ای‌ ـشون رو حتی‏‏‏‏‏‌المقدور برین :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا