• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

سلام ;D

من یه سوال دارم B-)

گروه بندی های تو درس و آزمایشگاه و اینا چطوری انجام میشه؟!
خب، همون اول ک میریم دانشگاه کسی و نمیشناسیم و اینا..چطوری گروه یندی میشه؟! خودمون خودمونو گروه گروه میکنیم؟!! ;D

به نقل از amir80 :
سلام ;D

من یه سوال دارم B-)

گروه بندی های تو درس و آزمایشگاه و اینا چطوری انجام میشه؟!
خب، همون اول ک میریم دانشگاه کسی و نمیشناسیم و اینا..چطوری گروه یندی میشه؟! خودمون خودمونو گروه گروه میکنیم؟!! ;D

خودت همگروهی هاتو انتخاب میکنی! و چون کسی رو نمیشناسی انشاءالله که انتخابت درست بوده ;D

واسه ما استاد گروهبندی کرد

برای ثبت نام دانشگاه کلا چه چیزایی لازم داریم؟چه هزینه هایی داریم؟یعنی حدودا چقدر هزینه ثبت نام و خوابگاه و چیزای مشابه میشه؟
(این سوال رو تاپیک دیگه ای پرسیدم بی جواب موند)

به نقل از A.Panah :
برای ثبت نام دانشگاه کلا چه چیزایی لازم داریم؟چه هزینه هایی داریم؟یعنی حدودا چقدر هزینه ثبت نام و خوابگاه و چیزای مشابه میشه؟
(این سوال رو تاپیک دیگه ای پرسیدم بی جواب موند)

مدارک خود دانشگاه اعلام میکنه! یه سری فرم هست که میزارن از سایت دانشگاه باید بردارید. عکس جدید حتما داشته باشید. کلا نگران نباشید چون همه چیز رو اعلام میکنن و وقت هست برید تهیه کنید.

اگه خوابگاه دولتی بدند ترمی 70 80 تومن و اگه خوابگاه خوابگردان بدن حدود 500 600 یا بیشتر یا کمتر واسه ترمش باید پرداخت کنید

الان من 19 ام می خوام برم مسافرت چیزی لازم نیست بردارم واسه ثبت نام به جز مدارک شناساییم ؟؟(از مدرسه فرمی چیزی نباید بگیرم ؟)

سلام . یه سوال برام پیش اومد می خواستم که لطفا جواب بدید... برای ثبت نام که ما حضوری مراجعه می کنیم همون موقع هم کار خوابگاه انجام می شه و ما مستقر می شیم یا اینکه باید چند بار بریم و بیایم و همه کارها تو یه روز نیست؟ ( آخه احتمالا راه دور قبول بشم و دیگه این اداری بازی ها داستان می شه! )
راستی اولویت خوابگاه دادن چیه؟ امکان داره یکی بدون جا و مکان بمونه؟ امسال دفترچه انتخاب رشته برای صنعتی اصفهان زده بود که فقط 35 درصد ورودی برادران خوابگاه می گیرن ... خو ای نمیشه که... :-w

به نقل از imank92 :
الان من 19 ام می خوام برم مسافرت چیزی لازم نیست بردارم واسه ثبت نام به جز مدارک شناساییم ؟؟(از مدرسه فرمی چیزی نباید بگیرم ؟)

از مدرسه مدارک باید بگیرید ببرید آموزش پرورش شهر یا منطقتون! بعد بیاید از پست بفرستید به دانشگاهتون! اینا خودش مراحل داره که بعد از اعلام نتایج معمولا میدن! چون قبلش نمیدونی که کجا باید بفرستی. حدلقل یکی باید باشه شهرتون تا کاراتو انجام بده وقتی نیستی.

به نقل از solen :
سلام . یه سوال برام پیش اومد می خواستم که لطفا جواب بدید... برای ثبت نام که ما حضوری مراجعه می کنیم همون موقع هم کار خوابگاه انجام می شه و ما مستقر می شیم یا اینکه باید چند بار بریم و بیایم و همه کارها تو یه روز نیست؟ ( آخه احتمالا راه دور قبول بشم و دیگه این اداری بازی ها داستان می شه! )
راستی اولویت خوابگاه دادن چیه؟ امکان داره یکی بدون جا و مکان بمونه؟ امسال دفترچه انتخاب رشته برای صنعتی اصفهان زده بود که فقط 35 درصد ورودی برادران خوابگاه می گیرن ... خو ای نمیشه که... :-w

سلام. بله همون زمانی که اعلام میکنن ثبت نام رو باید برید دانشگاه! بعد ثبت نام دانشگاه معرفی میکنه از همون جا( مال ما که اینجوری بود)

اولویت نداره ولی معمولا فرزندان جانبازان وشهدا و ... در اولویت هستند و رتبه های زیر 500 (این واسه دانشگاه های مختلف متفاوته) (والبته پارتی!!!)

اگه نوشته 36 درصد دو حالت داره! یا براساس رتبه هست یا رندم! در هرصورت بقیه هم زمین نمیمونن! و بهشون خوابگاه خودگردان میدن تا ترم بعد یا حداکثر سال بعد.

x-ray عزیز ممنون از جوابت . فقط یه چیزی...منظورم این بود که مثلا برای بار اول که میریم برا ثبت نام وسایلی که برای خوابگاه لازمه هم ببریم؟

به نقل از solen :
x-ray عزیز ممنون از جوابت . فقط یه چیزی...منظورم این بود که مثلا برای بار اول که میریم برا ثبت نام وسایلی که برای خوابگاه لازمه هم ببریم؟

اها از این لحاظ!

نه لازم نیست! میرید ثبت نام و اتاق مشخص میکنید و .. و چند روز بعد وسایلتونو میارید (یک روز قبل از اینکه کلاسا شروع شه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا