پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری-سیاوش رئیسی-ری
سلام
در جواب چرا : نظره شخصیمه دلیلی هم براش ندارم مثلا اگه شما اون جمعه ای که آزمون دارید به جاش با خانواده برید گردش به نظرم مفید تره ولی بعضیا هستن تا آزمون نداشته باشن یعنی تا زور نباشه درس نمیخونن من این جوری نبودم اگه این جوری هستید برید آزمون
کی برید: به نظر من از اول سال تحصیلی پیش
من خودم سوم هم بودم رفتم اونم به زور خانواده بعد تراز بهترینم 6999( به 7 نرسیدم ) بود بدترین 3700 هم داشتم کلا 7 تا آزمون هم ندادم
ولی اگه هدفتون المپ نیست طول سال سوم هم برید اگه هست نرید
گزینه 2 نرفتم نظری ندارم ( یه نفر که رفته جواب بده لطفا به جز فرزانه البته """)
اما اینکه میتونستم بهتر شم یا نه : نمیدونم ولی من از اینی که شدم راضیم چون واسه اون چیزی که میخواستم کافیه
ادب رو مبحثی باید خوند
دینی نگرانش نباشین اون 3 ماه آخر اینقدر خونده شد میشه که کامل حفظ میشین :)
به نقل از Lovesky :سلام
چرا؟
از کی بریم آزمون بدیم؟ من میخوام از امسال(دارم میرم سوم) برم زود نیست؟ بعد کانون برم یا گزینه دو؟
بهترم میتونستی بشی؟با توجه به اینکه بخاطر المپیاد دیر شروع کردی
با عمومیا چیکار باید کرد؟ دینی+ادب
سلام
در جواب چرا : نظره شخصیمه دلیلی هم براش ندارم مثلا اگه شما اون جمعه ای که آزمون دارید به جاش با خانواده برید گردش به نظرم مفید تره ولی بعضیا هستن تا آزمون نداشته باشن یعنی تا زور نباشه درس نمیخونن من این جوری نبودم اگه این جوری هستید برید آزمون
کی برید: به نظر من از اول سال تحصیلی پیش
من خودم سوم هم بودم رفتم اونم به زور خانواده بعد تراز بهترینم 6999( به 7 نرسیدم ) بود بدترین 3700 هم داشتم کلا 7 تا آزمون هم ندادم
ولی اگه هدفتون المپ نیست طول سال سوم هم برید اگه هست نرید
گزینه 2 نرفتم نظری ندارم ( یه نفر که رفته جواب بده لطفا به جز فرزانه البته """)
اما اینکه میتونستم بهتر شم یا نه : نمیدونم ولی من از اینی که شدم راضیم چون واسه اون چیزی که میخواستم کافیه
ادب رو مبحثی باید خوند
دینی نگرانش نباشین اون 3 ماه آخر اینقدر خونده شد میشه که کامل حفظ میشین :)