- شروع کننده موضوع
به نقل از نیـلوفر :مهشید مگه چن شد رتبه ت ؟
به نقل از lab0o :سلام
به نظرت اگه آدم سال پیش رو فقط بره انسانی میتونه رتبه برتر(زیر 200 کشوری) بشه؟
مثلاً برای من که الان ریاضیم اگه سال پیش بخوام برم انسانی چه پیشنهادی داری؟
به نقل از ∞nilofar banihashem :سلام من رشتم انسانیه
تو کانون شرکت میکردین ؟تابستون ساعت مطالعتون چند ساعت بود؟
بعد برای عربی چه کتابی میخوندین ؟
بانشکر"
رتبه هام خیلی بهتر از کنکورم بود. کشوریام حدود 20 بود... تو سایت کانون،قسمت نفرات برتر 92،کل کارنامه های قلمیجیای در طول سال زیر هزار ها رو گذاشته. مال منم هست. اگه میخوای میتونی بری مال چند تا از رتبه های مختلفو ببینی.به نقل از ∞nilofar banihashem :رنبه هات چه جوری بود؟تو کانون
فلسفه چه جو ری خوندی؟
نمیدونم میتونست بهتر بشه یا نه... دیگه چیزی بود ک اتفاق افتاد...به نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :سلـام
از رتبـت راضے هستے؟یـا بهـتر از ایـن هـم مـیتونستے بـاشے؟
سلامبه نقل از AliRezA.☺ :واسه قرابت چيكار ميكنيد شما انساني ها با اين سوالا سختنون چه انتشاراتي رو پيشنهاد ميدي ... بعضي ها ^#^ ميگن كه همش به هوش ربط داره قرابت.. درست ميگن؟؟اي واي منِ بي شور سلام يادم رفت ... سلام
من واقعا ممنونم، بابا میگفتید زودتر گدایی میکردم خببه نقل از BUG :سلام علکم
دیدم تو ح.ب سوال گدایی میکنی اومدم انفاقی کرده باشم
سخت بود برات که بری انسانی؟ سمپادم که نداشت موقع جوونیه ما. #پیرمرد 60ساله
میدونستی منم خیلی دوس داشتم بیام انسانی بعد برم روانشناسی یا جامعه شناسی یا فلسفه حتی؟ سمپاد نذاشت
سوالامم به کنکور ربط نداشت. اومدم شاد شی فقط
خب خدافظ
بلکه آخرش همین بچه های رتبه 1 بیان از ما سوال بپرسنبه نقل از بیلی بچه. :سلام، خُبی؟ ( همچین لهجه ی اصفهانیم گل کرد!)
به عنوان یک بی خبر از رشته های انسانی، الآن روانشناسی کودوم دانشگاه معتبر تره؟
از کِی تصمیم گرفتی بری انسانی؟
تو فرهنگ بهت سخت گذشت؟
فعلا" همین.
امسال دانشگا تهران ر.بالینی 25نفر میگیره. بهشتی، بالینی 12 نفر و عمومی 12 نفر. علامه هم ک فقط عمومی و 40 نفر.به نقل از نرگس :نظر به پست ح.بت اومدم.
بیا کتاب کمک آموزشی معرفی کن. ؛؛)
روانشناسی اون دانشگاهی که معتبرتره٬ چن نفر میگیره و معمولا تا چن قبول میشن و اینا؟
دیگه نمیدونم. ما رو چه به کنکور فعلا.