mahshid_f
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- روان شناسی
پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری-مهشید فنودی-ان
من واسه تاریخ از کتاب 14 کتاب علوم انسانی گاج تست زدم.تستاش کم بود ولی بیشتر نمیخواستم!
جغرافی از خیلی سبز.
فلسفه منطق قلمچی_ زبان فارسی الگو_ تاریخ ادبیاتم خودشو بخونی کافیه ولی قلمچیشم خوبه. فعلا واسه تاریخ ادبیات
از این خلاصه ها و فلش کارتا بگیری بهتره... آرایه هم الگو
من تجربی نرفتم چون تا قبلش ریاضی بودم و زیست برام سخت بود. ثانیا دیگه نمیخواستم فیزیک بخونم
ثالثا خیلی مطمئن نبودم ک بتونم قبول شم و گفتم شاید قانون رشته های شناور مث روانشناسی بالینی عوض شه!
رابعاً ( ) من عاشق انسانی بودم و هستم :)
تاریخم کتاب میخواد آخه؟ برو همون کتاب درسی مزخرفشو بخون، بقیش پیش کِشِتبه نقل از نرگس :تاریخ چی؟ من پارسال یه تاریخ مبتکران گرفتم که خیلی بیخود بود.
بقیه درسا چیزی نمیخوان؟
جغرافیا - زبان فارسی - فلسفه - منطق - تاریخ ادبیات - آرایه
من واسه تاریخ از کتاب 14 کتاب علوم انسانی گاج تست زدم.تستاش کم بود ولی بیشتر نمیخواستم!
جغرافی از خیلی سبز.
فلسفه منطق قلمچی_ زبان فارسی الگو_ تاریخ ادبیاتم خودشو بخونی کافیه ولی قلمچیشم خوبه. فعلا واسه تاریخ ادبیات
از این خلاصه ها و فلش کارتا بگیری بهتره... آرایه هم الگو
مرسی منا جان رتبه تو هم مبارکبه نقل از مــُـنـــا :اوا مهشید >>>> <<<
نظرت چیه که دیگه به ما محل نمیذاری؟
تبریک میگم بابت رتبه البته هیجام زده نشدم چون از تو بعید نبود اصلا :د
سوالام ربطی به کنکور نداشت
یه سوال مرتبط بپرسم مثن از تجربی هم میشد رفت روانشناسی ، و خیلی راحت تر هم میشد رفت :د واسه چی نرفتی تجربی؟
فلا
من تجربی نرفتم چون تا قبلش ریاضی بودم و زیست برام سخت بود. ثانیا دیگه نمیخواستم فیزیک بخونم
ثالثا خیلی مطمئن نبودم ک بتونم قبول شم و گفتم شاید قانون رشته های شناور مث روانشناسی بالینی عوض شه!
رابعاً ( ) من عاشق انسانی بودم و هستم :)
پیشنهاد میدم سریعتر لاشو باز کنیبه نقل از ∞nilofar banihashem :سلام دوباره
بعد من دوم تجربي بودم بعد اومدم انساني الان مشغول امتحاناي دومم ..لاي سوم بازنكردم به نظرت چيكار كنم؟