پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری-فائزه موحدیان-
به نقل از 75_Tania :
مشکل اساسی لغتا و ریدینگاست دیگه....خو الان ک من میرم سوم ب نظرت زود نیس کتاب واژگان و اینا بخونم؟؟؟
من که گفتم خیلی زوده برات
هنوز اصلا به کنکور فک نکن
فعلا فقط ذرسای خودت رو خوب یاد بگیر
به نقل از pendar :
شما ریاضی رو اول از آبی قلم چی تست می زدید؟ بعد مهروماه و کار کردید؟ چون منم همین دو تا رو دارم
نیازی به خیلی سبز هم هست یا واسه درصد خوب ریاضی تجربی همون دو تاکافیه؟
هندسه رو از چه کتابی استفاده کردید؟ (خودم الگو دارم)
برای مرور فقط تست های مارک دار کار می کردید یا یه کتاب جدید؟
کدوم مباحث ریاضی به نظرتون سخت تره و به تست بیشتری نیاز هست؟ وقت گیرترین سوالات امسال از نظر شما؟
توصیه تون واسه ریاضی چیه؟
بازم ممنون
من اصلا مهروماه نداشتم اون رو دوستان تایید کردن
من اول از روی سبز تست زدم بعد دیدم اصلا پیشرفتی تو ریاضی ندارم رفتم سراغ ابی کانون که سوالای کنکور هست فقط
فک میکنم ابی نقش مهم تری تو موفقیتم داشت
ولی بهترین پیزی که دصد ریاضی منو بالا برد
ماه اخر ازمون های کنکور سال های پیش بود و ازمونایی که شبیه ساز کنکور بود
اونا خیلی کمک کرد چون ریاضی درسی هست که سوالاس از تیپ بندی خاص خودش خارج نیس
هندسه کتاب جدا لازم نداره همه کتابای ریاضی کنکور هندسه و امار رو هم دارن من از روی همونا خوندم
هندسه زیاد تمرین کردن نمیخاد چون اسونه فقط وقت گیره
من وقت واسه مرور نداشتم ولی اگه هم میخاستم بکنم (در درس ریاضی البته) مثلا دوباره از روی کتاب ابی همون مبحثی و که مشکل داشتم زوج یا فرد تست میزدم
همه رو دوباره میزدم کاری به مارک ها نداشتم
من کلا اصلا وقت نکردم مارک ها رو دوباره بخونم
من خودم مثلثات مشکل داشتم یک غلط خودم هم از معادله مثلثاتی هس
البته مبحث اسونیه من از پایه مشکل داشتم چون روزی که سال اول معلممون درس داد من غایب بودم

و از جایی که اصولا سر کلاس یاد میگرفتم و اهل اینکه تو خونه بخونم نبودم کلا پایه مثلثاتم خراب شد و هیچ وقت دوست نداشتم بخونمش
هندسه وقت گیره البته همون تست کمی و که تو کتابا بزنید خودش خیلی کمک میکنه و دستتون میاد ولی خب من همیشه اخر میذاشتمش
معادله خط قیافش وحشتناکه اصلا حدفش نکنید و بخونیدش حیفه چون میشه جواب داد
ریای دسی هست که شاید تا عید هم درصدهاتون توش بد باشه ولی ماه اخر با همون کنکور هایی که گفتم خوب میشه
من خودم تا خرداد بالای 70 نزدم
بهترن درصدم تو سنجش همون 70 بود
ولی یهو تو خرداد اومد بالای 90
ازش نترسید و بدونید اونایی که رتبشون خوبه همه ریاضی رو بالا زدن ولی زیست و شیمی تعیین کننده س
من خودم از رتبه های برتر که پرسیدم اکثرا ریای و فیزیک بالا زده بودن شیمی و زیست رو پایین زده بودن البته منظورم رتبه های تک رقمی و بالای 20 کشوریه
به نقل از محمد خاتمی :
همونطور که گفتین شما اول ریاضی بودین بعدش رفتین تجربی
حالا شما فیزیک رو طبق چه برنامه ای میخوندین ؟؟؟
2- در مورد ادبیات هم گفتین که رو اون تکیه کنید
حال من که احساس میکنم در ادبیات مشکل دارم
چه پیشنهادی برا حل این مشکل دارین ؟
و اگر هم راه حلی دارید که بتونم خودمو ببرم به سمت پیشرفت
در این زمینه اونو بفرمایید
و سوم اونکه من میرم دوم دبیرستان
به نظر شما من این ماه باقی مونده رو برم چه درسایی بخونم
اولو اون درسای مهمش مثل عربی و فیزیک رو بخونم یا نه
درسای دوم رو بخونم ؟؟؟
یا اصن بزنم به فاز بالا بردن اطلاعات عمومی ؟؟؟
یا نه برم بخوابم
طبق برنامه معلمم

یعنی بدترین برنامه ای که فک کنید
بسیار بی نظم چون معلمم اینجوری بود و لی اخرش نتیجه میداد

راستش در زمینه فیزیک نمیتونم چیزی بگم چون خودم وابسته به معلمم بودم و از روی جزوه ایشون میخوندم و تست اضافی فقط برای بعضی مباحث زدم
واسه ادبیات ما چند تا مبحث جداگانه داریم:
1- تاریخ ادبیات
2- قرابت معنایی
3- زبان فارسی
4- لغت و املا
5- ارایه
اینها رو باید جداگانه خوند و با 100 دور خوندن کتاب هم درصد ادبیاتتون بالا نمیره!
چون بیتها و همه چی خارج از کتابه
واسه تاریخ ادبیات که البته فقط منبعتون کتاب باشه من از این کتابا خوندم و از همون ضربه خوردم من یکی از غلط هام تاریخ ادبیات بود
روی نکات ریزش دقت کنید
جدیدا دارن زوری میدن که با حفظ کردن اثار نویسنده ها نشه جواب داد باید خصوصیاتشون رو حفظ کنید
پس این رو فقط از روی کتاب درسی بخونید و به صورت مرتب که فراموش نشه از الان شروع کنید و وقت های پرتتون رو تاریخ ادبیات بخونید
واسه قرابت من توصیه م هامون سبطیه چند دور بخونیدش این رو هم از الان شروع کنید
اون کتاب رو بخونید خودتون تغییر رو حس میکنید خیلی موثره
زبان فارسی درسی هست که به پایه تون هم برمیگرده بستگی داره که بلد باشید یا نه اگه بلد باشید تست زدن واسش از رو هر منبعی هم که بود کافیه وی اگه بلد نیستید هامون سبطی کتاب داره ولی کتابش زیادی توضیح داره
این رو از روی کتاب درسی بخونید و سعی کنید با تست زدن یاد بگیرید من بقیه کتابا رو نخوندم ولی فک کنم مطلب اضافی زیاد داشته باشند
کلا که زبان فارسی جزو مباحثیه که باید پایه ای بلد باشید وگر نه خیلی سخت میشه
املا و لغت هم مبحثی هس که خیلی میلنگن توش
من 2 تا غلط دیگه ادبیاتم از لغت بود چون متاسفانه نباید فقط روی لغت نامه انتهای کتاب تکیه میکردم
حتما لغت های توی درس ها رو بخونید حتی اگه هیچ جای کتاب معنی نشده باشه چون از همونا میاد
واسه املا کتاب املا و لغت هامون سبطی عالیه در این مورد هم خدایی خیلی موثره
ارایه هم باز یه بحث پایه ای هست
من این رو با معلمم پیش رفتم ولی کتاب خاصی نمیشناسم واسش کتاب همایش هامون سبطی داره ولی خیلی کم و مختصر واسه کسی که بلده خوبه وگرنه نمیشه باهاش یاد گرفت
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگه این اخرش رو اول میخوندم اینهمه انرژی صرف جواب دادن سوالاتتون نمیکردم X-(
ببخشید ولی خیلی جو گیر هستید
برید زندگی تون رو بکنید
من دوم نمیدونستم کنکور چیه!
از این فرصت هاتون واسه همون بالابردن اطلاعات عمومی استفاده کنید که سال کنکور حسرت نخورید
به نقل از 75_Tania :
تو تابستونا درسارو پیشخوانی میکردی؟؟؟کلاس میرفتی بیرون یا نه؟؟؟آخه از این رتبه برترا میپرسی همشون میگن هیچ کلاسی نرفتم

راستی من از کلاس رفتن اصلا خوشم نمیاد احساس میکنم وقتم تلف میشه ب نظرت اگه سال دیگه ک تابستون قبل پیشمه نرم کلاس بعدش مث خر پشیمون نمیشم/؟؟؟

^-^
پیش خوانی نه ولی مدرسه شروع شده بود و درسای که داده بودن رو خوندم
من کلا زیست رو بیرون میرفتم چون معلم مدرسه رو قبول نداشتم
واقعا نرفتن راست میگن
کلاس رفتن وقت تلف کردنه
بببین اصلا بحث این نیس که باید بری یا نه
مثلا من با فیزیک مشکل دارم پس میرم کلاس چون با معلم مدرسه حال نمیکنم یا مثلا نمیتوم بهش اعتماد کنم یا معلم بیرون خیلییییییییییییی سرتره پس میرم بیرون کلاس
ولی شما با هیچ درسی مشکل اساسی نداری پس نمیری کلاس
باید ببینی واقعا ونقدر مشکل داری که کلاس رفتن ارزش داشته باشه یا نه!؟
توروخدا وقتی پایه اید به کنکور فک نکنید هنوز زوده X-(
به نقل از 75_Tania :
یه سوال فنی تخصصی

بافت گرهی قلب تمایز یافته اس یا تمایز نیافته؟؟؟؟تو سال دوم داریم....درس گردش مواد....معلم ما گفته تمایز یافته اما خیلی سبز گفته تمایز نیافته حالا هرچی ب معلم گرامی میگیم خیلی سبز اینجوری گفته میگه نههههههه اشتباه گفته....میشه مارو از این سردر گمی در بیارین بی زحمت....

راستی راج ب اون سوال بالایی ی چی بگم....ما معلم درس حسابی تو مدرسمون نداریم...ینی اصن ب درد نمیخورن با توجه ب این برم کلاس یا نه؟؟؟
تمایز نیافته میوکارد قلب تمایز یافته ست ولی گرهی نه
باید جوانبش رو بسنجی معلم های بیرون اونقدر ارزش دارن؟!! باید وقت بذاری خستگی داره ممکنه با برنامه مدرسه هماهنگ نشه وکلی بدبختی دیگه
اگه ارزش داره برو