پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری-فائزه موحدیان-
به نقل از 75_Tania :
وقتی حوصله ی درس خوندن نداشتی چیکار میکردی؟؟؟
بعد وقتی درسات زیاد بود و نمیدونستی چی بخونی چی؟؟؟
بعد واسه این آزمونای جامع ک کل کتابه چجوری باید خوند؟؟؟؟
!! کاری که من میکردم که به درد شما نمیخوره مثلا من دوست دارم کتاب ازاد بخونم ولی شم دوست داری بری بیرون یکی دوست داره بیاد نت!!
وقتی حوصله درس خوندن نداری خب نداری دیگه! درس نخون استراحت کن حالامن یه جور استراحت میکنم شما هم یه مدل فقط یادت باشه هر کار میکنی از جو درس خودت رو بیرون نبر اخه من مثلا میرفتم نت کلا هدف زندگی م تغییر میکرد

منظور اینه که اگه قراره 5 ساعت استراحت کنی کاری نکن که 10 ساعت بعدش هم ذهنت رو مشغول کنع فیلم نگاه کردن از همین موارده خیلی ذهن رو مشغول میکنه و خوب نیس
این رو قبلا هم جواب دادم درس سختت رو بخون که خیالت راحت شه من اولویتم با درسایی بود که دوست نداشتمشون یا واسم سخت بود
واسه ازمون جامع که نمیخونن

برنامه خودت رو ادامه بده مثلا قراره از کل دوم درس زیست ازمون جامع بدی تا الان همه فصل ها رو به ترتیب خوندی و فقط فصل 7 و 8 مونده تو این مدت باید همون ها رو فقط بخونی قراره تو ازمون خودت رو بسنجی دیگه ببینی چقد حافظه ت یاری میکنه شب کنکور که نمیتونی همه درس ها رو بخونی!
به نقل از pendar :
جمع بندی رو از کی شروع کردید؟
چند روز یکبار آزمون می دادید؟
منابع آزمون های جمع بندی؟
روش ارزیابی آزمون های جمع بندی؟
چه درسایی رو تو دوران جمع بندی دوباره کامل خوندید؟
خلاصه هر توصیه ای واسه دوران جمع بندی دارید بگید لطفا
ممنون
دوران جمع بندی که خرداده !!
منم همون موقع شروع کردم البته تو اردیبهشت ازمون های عمومی رو از روی زرد کانون از خودم امتحان میگرفتم تو خرداد هم که کنکور های سال های پیش در کنارش هم دور اخر درس ها که البته بیشتر شامل زیست و شیمی بود ریاضی و یفزیک رو از خودم ازمون میگرفتم و عمومی ها هم ازمون بود اگه بتونی دینی رو هم یه دور بخونی عالیه من نتونستم

هفته ای 2 بار یا 3 بار ازمون میدادم متغیر بود
منابع هم واسه کنکور ها دور دنیا در 4 ساعت گاج واسه عمومی ها که تو اردیبهشت زدم زرد عمومی کانون
ازمون های غیر کنکور هم کتاب پنج رو داشتم که خوبه واسه ریاضی و فیزیک هم که جدا ازمون میدادم کتاب اگر من طراح بودم کانون
ارزیابی خاصی نداشتم غلط هام رو نگاه میکردم و سعی میکزدم یاد بگریم مثلا من همیشه از مبحث کاربرد مشتق غلط داشتم خب نشستم یه دور دیگه خوندمش!
شیمی و زیست ولی شما دینی رو هم بخون
دوران مهمیه من خودم ریاضی رو تو دوران جم بندی از 70 به 92 رسوندم!ولی حساس نشید که استرسی تون کنه اخرین ماه هست و ارامش خیلی مهمه!
من خودم نسبت به قبلا بیشتر استراحت و تفریح میکردم چون درس ها تقریبا تموم شده و بیشتر به اعتماد به نفس لازم دارید تا درس خوندن
ساعت خوایتون رو هم تنظیم کنید شب زودتر بخوابید که واسه شب کنکور به مشکل نخورین
کلاس رو هم حتما تعطیل کنید هیچ کلاسی نرید متاسفانه دوران جمع بندی واسه خیلی از معلم ها درامد زاست گول موسسات و معلم ها رو نخورید!