حقوق زیاد بعضی سوپراستار ها و بازیکنان فوتبال

به نظر شما سوپر استار ها یا بازیکنان فوتبال زیاد از حد پول میگیرن ؟

• رای‌دهندگان
    67
  • شروع کننده موضوع

sima_r

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سلام
بعضی افراد فک میکنن ک بازیکنان فوتبال یا سوپر استار ها حقوق زیادی میگیرن چون بعضی هاشون تحصیلات خوبی ندارن و این پول میتونه در را هایه بهتری مثل درمان مریض ها کمک به فقیر ها و ... صرف بشه
اما بعضی دیگه هم میگن نه ... این افراد برای اینکه ک به این درجه برسن تلاش زیادی کردن و باید این پول رو بگیرن
و اون ها چون مردم رو رو سرگرم میکنن و این هم کار سختیه این پول براشون مناسبه ...
نظر شما چیه ؟

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی
پاسخ : حقوق زیاد بعضی سوپراستار ها و بازیکنان فوتبال

من ب سوپر استارها کاری ندارم ولی واقعن پول گرفتن فوتبالیستها واقعن بیش از حده چون حداقل آدم ب همون اندازه که پول میگیره باید کار کنه نه روز تمرین روی چمن زیر آفتاب بخوابن و در ضمن اکثر فوتبالیستا با پارتی فوتبالیست شدن نه با تلاش به خاطر همینه که اکثرا بازی بلد نیستن .

Liese

کاربر.
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

خــــــوب واقعا حقوقی که میگیرن همیشه زیاد بوده....
بازیکنا هم که باید به همون مقداری که زحمت میکشن پول بگیرن و همون طوری که جلاد لاغر گفت اکثرا با پارتی و اینا وارد فوتبال شدن....

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

من یه نکته بگم :D به نظر من اینهمه پول ارزشه صلب(ثلب،سلب)ارامشو نداره الان در نظر بگیرین بازیکنا و سوپر استار ها همیشه زیر ذزه بینن
مثلا سیگار کشیدن تغریبا کاریه که نصف جامعه انجام میدن ولی دست یه بازیگر یا بازیکن یه سیگار اگه ببینن مردم یا خبرنگار ها کار اون بیچاره بازیکن یا بازیگر زاره این البته این یه مثال کوچیک بود و معضل های خیلی خیلی بزرگ تری هم دارن که بخام نام ببرم تا فردا صب طول میکشه :-"

-zarA-

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هـنرستانمـوטּ
شهر
اصفهــاטּ
دانشگاه
هنر اصفهــاטּ
رشته دانشگاه
طراحی صنعتـی

بنـظرم بـازم بـازیگرا یکـارے مے کنـن و پـول میگیـرن

امـا فـوتبالیستا چـے ؟فقـط بلـدن مـاشین عـوض کنـن هے :-<

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

زیاد اجحاف نکنین دیگه درسته بازیکنای ما زیاد خوب نیستن :-" ولی بلاخره کلی میدون بعد مصدومیت هم چیز خیلی سختیه بزی مصدومیت هام که باعث میشه هم از بازیکنی محروم شن هم از زندگی راحت مثلا مثل آقای قلعه نویی که زانو هاشون اونطوری شده :-"

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

باز بازیکنا یه چیزی! میرن تو زمین عرق میریزن کلی سختی میکشن
ولی این هنرپیشه ها!! بعضیاشون واقعاً استحقاقشو ندارن

h.f

نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

اگه بخوایم بگیم مصدومیت و اینا خیلی کارهای خطرناک وجود داره که یک هزارم پول اینا رو توش نمیدن !!! (اگه مصدومیت و محدودیت نداشت که دیگه هلو بیا برو تو گلو میشد :-" )ولی واقعن یه فوتبالیست اگه سیگار بکشه ورزشکار نیست ! و درضمن بازیگرا خیلیاشون سیگار میکشن و اصلا در این رابطه محدودیت ندارن و کلا وقتی کسی معروف میشه محدود هم میشه پس این دوتا به هم در ... :D دلیل منطقی بیارید که توی ایران یه فوتبالیست یا یه بازیگر (بیشتر فوتبالیست) باید انقدر پول بگیره !

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از جــــــــــــلاد لـــــاغر :> :
اگه بخوایم بگیم مصدومیت و اینا خیلی کارهای خطرناک وجود داره که یک هزارم پول اینا رو توش نمیدن !!! (اگه مصدومیت و محدودیت نداشت که دیگه هلو بیا برو تو گلو میشد :-" )ولی واقعن یه فوتبالیست اگه سیگار بکشه ورزشکار نیست ! و درضمن بازیگرا خیلیاشون سیگار میکشن و اصلا در این رابطه محدودیت ندارن و کلا وقتی کسی معروف میشه محدود هم میشه پس این دوتا به هم در ... :D دلیل منطقی بیارید که توی ایران یه فوتبالیست یا یه بازیگر (بیشتر فوتبالیست) باید انقدر پول بگیره !
در واقع آدم های خیلی تاثیر گذار تر و ارزشمند تر از سوپر استار ها و فوتبالیست ها هستن که خیلیا حتی اسمشونو نشنیدن!
اکثریت مردم ظاهر بینن!

اسیمو

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز
دانشگاه
دانشگاه صنعتی شریف

مامان من همیشه میگه اگه به یه نفر زیاد از حد محببت شه دیگه برای موفقیت زحمت نمیکشه چون میدونه چه موفق شه و چه نشه بهش محبت میشه...مسئله فوتبالیست های ماهم همین طوره...
با این که والیبال ما از فوتبالمون مقامش تو دنیا بهتره ولی به والیبالیست ها اهمیت داده نمیشه...زیاد از حد دیگه دارن پول میگیرن

• شروع کننده موضوع

sima_r

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ایلیا :
من یه نکته بگم :D به نظر من اینهمه پول ارزشه صلب(ثلب،سلب)ارامشو نداره الان در نظر بگیرین بازیکنا و سوپر استار ها همیشه زیر ذزه بینن
مثلا سیگار کشیدن تغریبا کاریه که نصف جامعه انجام میدن ولی دست یه بازیگر یا بازیکن یه سیگار اگه ببینن مردم یا خبرنگار ها کار اون بیچاره بازیکن یا بازیگر زاره این البته این یه مثال کوچیک بود و معضل های خیلی خیلی بزرگ تری هم دارن که بخام نام ببرم تا فردا صب طول میکشه :-"
ولی ب نظر من بازیکنا و بازیگرا و اینا همچین هم زیر ذره بین نیستنا :-"
خیلی از کارایی ک مردم عادی نمیکنن اونا انجام میدن ...
سیگار هم ک ی چیزه عادیه تقریبا

ali_f

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Хелли 2 Средняя школа
شهر
Тегеран

عاغا اگه این سوپراستار ها و بازیکنان فوتبال ؛ علی الخصوص بازیکنا که انشاالله مسلمان هم هستند یه ذره فک کنن میبینن که این پولا بیت الماله و باید درست ازش استفاده کنن و به اندازه اون پول زحمت بکشن که امیدواریم اینجوریم باشه ................ :)

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

به نقل از achile :
ولی ب نظر من بازیکنا و بازیگرا و اینا همچین هم زیر ذره بین نیستنا :-"
خیلی از کارایی ک مردم عادی نمیکنن اونا انجام میدن ...
سیگار هم ک ی چیزه عادیه تقریبا
عاغا من سیگارو مثال زدم حالا چرا هی همه سیگارو میزنن تو سرم مثلا یه هنر پیشه توی عروسی مختلط برقصه به ضرص قاطع برای مدتی ممنوع التصویر میشه اینطوری نیست عایا :-/ خب 70% مردم حتما تا حالا تو عروسی مختلط رقصیدن اینطور نیس
اون خیلی کارارو خیلی از مردم هم انجام میدن و بخشی از خیلی کارها هم به خاطر پولیه که دارن

h.f

نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

عاغا خب مردم عادی رو هم تو عروسی مختلط بگیرن جرمه !!!

• شروع کننده موضوع

sima_r

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ایلیا :
عاغا من سیگارو مثال زدم حالا چرا هی همه سیگارو میزنن تو سرم مثلا یه هنر پیشه توی عروسی مختلط برقصه به ضرص قاطع برای مدتی ممنوع التصویر میشه اینطوری نیست عایا :-/ خب 70% مردم حتما تا حالا تو عروسی مختلط رقصیدن اینطور نیس
اون خیلی کارارو خیلی از مردم هم انجام میدن و بخشی از خیلی کارها هم به خاطر پولیه که دارن
فک کنم موافقم ولی مثالاتون کلن غلطه :D
بحث هم سر این نیس ک ادم عادی برقصه اتفاقی نمیوفته مثن به خاطر اینه ک یواشکی انجام دادن اینکار طوری ک کسی نفهمه برایه ادمایه معروف سخته... ولی غیرممکن نیس
عاغا خب مردم عادی رو هم تو عروسی مختلط بگیرن جرمه !!!
اره کلن عروسی مختلط جرمه تازه ادمایه عادی هم تو اداره جات دولتی گزینش نمیشن

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

ای بابا باز من مثالم بد بود و منظورو نرسوندم معذرت بابت این مثال :-" ولی یه چیز دیگه خب درست که جرمه برای آدم عادی هم ولی مثلا از من نوعی که آدم عادیم فیلم بگیرن پخش کنن (که نمیکنن :-") توی عروسیه مختلط مشکلی وا3م پیش نمیاد ولی اگه یه بازیگر باشه کارش ذاره البته حتی مختلطم نباشه بازم فیلم میگیرن سوزه میکنن فیلمو

Analia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد/تهران
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از ایلیا :
ای بابا باز من مثالم بد بود و منظورو نرسوندم معذرت بابت این مثال :-" ولی یه چیز دیگه خب درست که جرمه برای آدم عادی هم ولی مثلا از من نوعی که آدم عادیم فیلم بگیرن پخش کنن (که نمیکنن :-") توی عروسیه مختلط مشکلی وا3م پیش نمیاد ولی اگه یه بازیگر باشه کارش ذاره البته حتی مختلطم نباشه بازم فیلم میگیرن سوزه میکنن فیلمو

مشکلی پیش نمیاد؟!! :-?
چرا مشکل پیش میاد فک کنم!

الان فک کنم بحث بیشتر معطوف به هنر پیشه های ایرانیه.

خب یه همچین چیزی کلا تو ایران جرمه و اگه لو بره برای شخصش مشکل پیش میاد

h.f

نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

کلا اگه فیلم عروسی یکی پخش بشه مشکل پیش میاد هم از نظر قانونی هم از نظر اجتماعی :D

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

آقا من اصلا غلط کردم مثال عروسی زدم :-" ول کنین عروسیرو من اصلا دیگه مثال نمیزنم همش یه ایرادی داره منظورمم نمیرسونه :D
بعد من یه چیزی بگم پول زیاد باید بدن به بازیکنا ولی مثلا اندازه معمول(سقف قرارداد 300 ملیون یا یذره بیشتر)نه اینکه مثل سردار لنگی بیاد بگه
همش(دوبار تکرار)1 ملیون دلار X-( آخه سردار لنگی میدونی دلار چنده 3100 خب ینی میشه سه میلیاردو 100 ملیون خب با این پول میشه یه تیم جمع کرد تو رفتی دادی به یه مهاجم چه خبره خب :-w

امیر حسین ....

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران

بازیکن ها ها رو نمیدونم اما بازیگرا بعضیاشون فقط چون قیافه دارن مشهور شدن و خیلی هم پول میگیرن
مثلا گلزار جز قیافه چی داره ؟

بالا