حقوق زیاد بعضی سوپراستار ها و بازیکنان فوتبال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sima_r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما سوپر استار ها یا بازیکنان فوتبال زیاد از حد پول میگیرن ؟

• رای‌دهندگان
    67
پاسخ : حقوق زیاد بعضی سوپراستار ها و بازیکنان فوتبال

واقعا که به خاطر یه بازیکن درجه 3میان 3میلیارد میدن اما برای تیم ملی وجود ندارن 1,میلیارد بدن واقعا که دیگه پت ومت هم بودن این کارو نمیکردن

حالا بازیگر ها هیچی.
ولی بازیکن ها ( نه همشون ) واقعا حقشونه در این حد حقوق.
اولا که اون بازیکن کشف کرده تو چی استعداد داره.
بعد هم اینکه واقعا زحمت میکشه. من یه مدت کوتاهی واسه انتخابی تیم ملی و اینا کار کردم و هر روز هم تمرین تیم ملی شنا و واترپلو رو میبینم مثلا. خیلی سخته واقعا. شاید خیلی بیشتر از یه پزشک هم زحمت میکشن حتی و به نظرم بیشتریاشون حقشونه.

به نقل از PanterA :
حالا بازیگر ها هیچی.
بعد هم اینکه واقعا زحمت میکشه. من یه مدت کوتاهی واسه انتخابی تیم ملی و اینا کار کردم و هر روز هم تمرین تیم ملی شنا و واترپلو رو میبینم مثلا. خیلی سخته واقعا. شاید خیلی بیشتر از یه پزشک هم زحمت میکشن حتی و به نظرم بیشتریاشون حقشونه.
این حرف شما قبول خوب تمام این زحمت هارو بقول خودتون تمرین شنا و واترپلو خب اونا و ورزش های دیگه هم سختی میکشن ولی فقط به فوتبالیست ها پول مفت(همش 1 میلیون دلار :))) میدن

به نقل از PanterA :
حالا بازیگر ها هیچی.
به نظر شما اون پزشک به جامعه خدمت بیشتری میکنه یا یه فوتابالیست یا امثالهم؟!

به نقل از PanterA :
حالا بازیگر ها هیچی.
همون قد ک بازیکن ها تو رشته هایه دیگه تلاش میکنن فوتبالیست ها هم همون قد تلاش میکنن
به نظر من ورزشکارایه دگ خیلی ب حق و حقوقشون نمیرسن

به نظر شما اون پزشک به جامعه خدمت بیشتری میکنه یا یه فوتابالیست یا امثالهم؟
خب همه شون تلاش میکنن با هم
اما مثلمن پزشک :-"

ولی گاهی اوقات باید به بازیکنام حق داد که حقوق بالا بگیرن تو کل سال ساعت ها خونه نیستن و تلاش میکنن برای بازی که پیش و رو دارن اون قدر عرق میریزن و میدون که نتیجه ی خوبی بگیرن حقشونه 8-|

به نقل از .•کـآزِت•. :
ولی گاهی اوقات باید به بازیکنام حق داد که حقوق بالا بگیرن تو کل سال ساعت ها خونه نیستن و تلاش میکنن برای بازی که پیش و رو دارن اون قدر عرق میریزن و میدون که نتیجه ی خوبی بگیرن حقشونه 8-|
خب ماهم بحثمون اینه که ورزشکارای حرفه ای یه دیگه هم مثل فوتبالیستا زحمت میکشن و عرق میریزن :-" ولی فقط به فوتبالستا همش یه میلیون دلار میدن :))

2 تا مبحث مطرحه یکی این ک چرا فقط فوتبال؟ مثلا همین والیبال رو مقایسه کنین والیبال این همه بالا رفت ، ولی فونبال چی خودشو کشت ک برای جام جهانی انتخاب شه فقط مطمین باشید تو همون مرحله اولم حذف میشیم:-"اونوقت این حقه ک این همه فوتبال از ورزش های دیگه بیشتر حقوق داده شه
مبحث دوم این ک درسته ک یه فوتبالیست دوری از خانواده ا ... رو داره اما ایا دکتر و مهندس مملکت کمتر کار میکنن؟؟ میدونین اونا هم باید چند سال درس بخونن و... + کلا چون فوتبالیست هاو سایر ورزش ها از یه سنی ب بعد دیگه بازی نمیکنن خوب حق اینه ک حقوقشیون بیشتر باشه اما نه این مدلی تو کشور ما ک اولا بازیکن درست و حسابی نداریم دوما کشور های دیگه باشگاهی ها اکثرا خصوصی اند پول بازیکنا از درامید تماشاچان و... تایمن میشه ن یمثل اران از طریق دولتی و ذوب اهن و نفت و...

به نقل از fitmal :
2 تا مبحث مطرحه یکی این ک چرا فقط فوتبال؟ مثلا همین والیبال رو مقایسه کنین والیبال این همه بالا رفت ، ولی فونبال چی خودشو کشت ک برای جام جهانی انتخاب شه فقط مطمین باشید تو همون مرحله اولم حذف میشیم:-"اونوقت این حقه ک این همه فوتبال از ورزش های دیگه بیشتر حقوق داده شه
مبحث دوم این ک درسته ک یه فوتبالیست دوری از خانواده ا ... رو داره اما ایا دکتر و مهندس مملکت کمتر کار میکنن؟؟ میدونین اونا هم باید چند سال درس بخونن و... + کلا چون فوتبالیست هاو سایر ورزش ها از یه سنی ب بعد دیگه بازی نمیکنن خوب حق اینه ک حقوقشیون بیشتر باشه اما نه این مدلی تو کشور ما ک اولا بازیکن درست و حسابی نداریم دوما کشور های دیگه باشگاهی ها اکثرا خصوصی اند پول بازیکنا از درامید تماشاچان و... تایمن میشه ن یمثل اران از طریق دولتی و ذوب اهن و نفت و...
منم موافقم....
درسته که فوتبالیستا دوری تحمل میکنن ولی والیبالیستا هم خیلی دوری تحمل میکنن 6 ماه دوری از خانواده تو اردو های اموزشی برای چی برای مسابقات...
یه خورده اینجا ظلم شده به والیبالیستا

بچه ها واقعن فک میکنید که فوتبالیستای ما مثه فوتبالیستای لیگای خارجین که کلی بدون و عرق بریزن ؟ :)) مثله اینکه اینجا هیچکس حرف کیروش رو نشنیده بود که گفته بود بچه ها میان تمرین ب جای تمرین کردن تو چمنا زیر آفتاب میخوابن اون وخ ما باید واسه آفتاب گرفتن این آقایون پول هم بدیم ؟!
و دیگه اینکه : بازیکن های فوتبال ایران هیچکدوم دنبال استعدادشون نگشتن همه دنبال پارتی گشتن اگه دنبال استعداد گشته بودن که الان وضعیت این نبود ;D

حالبه واسه همین فوتبالیستا دربرابر این همه پولی که میگیرن اگه خطایی ازشون سر بزنه نهایتن 4 میلیون جریم میشن بعد با طرف صحبت میکنن
کلی داغ کرده میگه ناحقی کردن
آخه بگو برادر من ابنکه چیزی نیس این میشه پول تو جیبی یه ساعتت بعد داری واسه همین چندرغاز بازم بحث میکنی؟؟؟

به نقل از جــــــــــــلاد لـــــاغر :> :
بچه ها واقعن فک میکنید که فوتبالیستای ما مثه فوتبالیستای لیگای خارجین که کلی بدون و عرق بریزن ؟ :)) مثله اینکه اینجا هیچکس حرف کیروش رو نشنیده بود که گفته بود بچه ها میان تمرین ب جای تمرین کردن تو چمنا زیر آفتاب میخوابن اون وخ ما باید واسه آفتاب گرفتن این آقایون پول هم بدیم ؟!
و دیگه اینکه : بازیکن های فوتبال ایران هیچکدوم دنبال استعدادشون نگشتن همه دنبال پارتی گشتن اگه دنبال استعداد گشته بودن که الان وضعیت این نبود ;D
واقعا همچین حرفی زده؟! :o
آبرو نمونده دیگه برامون!! [-(
;D

ولی کلا به نظر من یه قشری هستن( جالا یا سوپر استار یا...)که تو جامعه ارزش کاذب پیدا می کنن

مثلا همین هنرپیشه های هالیوود میشن ملکه زیبایی، حالا بیاین قیافه بدون make up شونو ببینین...
شاید یه همچین چیزایی زمینه رو برای اینکه حقوق زیاد بگیرن فراهم کنه تا حدودی

به نظرم زحمتی که یک پزشک کشیده و می کشه خیلی خیلی بیش تر از فوتبالیستاست ^-^

من واقعا نمی فهمم چرا فوتبالیست ها و بازیگرا باید اینقد پول بگیرن؟!؟
اصلا خبر گرون ترین بازیکن تاریخ فوتبال رو ک شنیدم حسابی داغ کردم، هفته ای 450,000 حقوق می گیره!! یعنی حدود هفته ای 1.5 میلیارد!!!! :o
بابا یه سریا نون ندارن بخورن، هفته ای 50 دلار زندگیشونو نجات می تونه بده!!! چرا یه نفر باید این قد حقوق بگیره آخه!؟!؟؟!
~X(

به نقل از Sepi :
من واقعا نمی فهمم چرا فوتبالیست ها و بازیگرا باید اینقد پول بگیرن؟!؟
اصلا خبر گرون ترین بازیکن تاریخ فوتبال رو ک شنیدم حسابی داغ کردم، هفته ای 450,000 حقوق می گیره!! یعنی حدود هفته ای 1.5 میلیارد!!!! :o
بابا یه سریا نون ندارن بخورن، هفته ای 50 دلار زندگیشونو نجات می تونه بده!!! چرا یه نفر باید این قد حقوق بگیره آخه!؟!؟؟!
~X(
کاملا موافقم
به نظر من به یه جو سازی هایی میشه که مردم این آدما رو خیلی مهم بدونن، در واقع تهیه کننده ها و... با این کار میخوان سود خودشونو بیشتر کنن

خواننده ها هم خ در میارن ولی خب حنجرشونو میذارن رو این کار :-? حقشونه فکر کنم

بازیگرا ( نه مدل ها ) شاید حقشون باشه اما فوتبالیستا فرق میکنن چون اونا بیت المال و میخورن و هیچ کاری نمیکنن [-(

جالب اینجاست بعضیاشون که انقدر پول میگیرن کارخاصی هم نمیکنن!!!
نمونه ش خیلی از بازیکنای خودمون! 8-|
اما در مورد بازیکنای خارجی هم این موضوع درسته، باشگاه ها بخاطر این که اون بازیکن رو بخرن تا هر قیمتی پیشنهاد میدن و نتیجه ش این میشه که یه بازیکنی که مثلا 50 میلیون یورو قیمتشه، 100 میلیون میخرنش! :-?
از این هم مثال دارم ولی نمیخوام بازیکن خاصی رو اسم ببرم...
من که موندم بازیکنا با این همه پول چیکار میخوان بکنن! :-?

به نظر من یک حق خوری به تمام معناست

به نقل از ALA73 :
به نظر من یک حق خوری به تمام معناست
چه حق خوری ای؟
داره از جسمش و جونش مایع میگذاره ریسک میکنه میاد بازی میکنه و حقشه که بگیره بیچاره یه ضربه بخوره داغون میشه ریسک بزرگیست

Back
بالا