درسته بگيم "دلم ميخواد؟!"

N.KH

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی برق - الکترونیک
پاسخ : درسته بگيم "دلم ميخواد؟!"

بیشتر اوقات در مسائل لج بازی بکار میبرمش ! خب دلم خواست ... ^-^

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Nima.S :
تا حالا شده بگید " دلم میخواد!"؟
وقتی از کسی این جمله رو میشنوید چه احساسی دارید؟
نظرتون راجع به آدمایی که کارایی رو میکنن که "دلشون میخواد"چیه؟
عب داره بگیم "دلم میخواد"؟
اصلا چرا میگیم "دلم میخواد"؟

اگه دلتون خواست راجع بهش بحث کنیم!
1. اره شده .. اما اينطور نبوده كه صرفا "خواستن دلم !" تنها دليل انجام كاري بوده باشه .. گاها شده اين ُ‌به كار بردم چون براي انجام كاري مصمم بودم و دلايلم فرد مقابلم رو توجيه نكرده .. اونوقت خيلي محكم گفتم "اصن دلم مي خواد!"
2. در مورد احساسم .. نمي تونم خوب توصيفش كنم .. اما خب ديگه تلاشي نمي كنم براي قانع كردن طرف مقابلم .. خودمو مجبور مي كنم كه بي تفاوت باشم ..
3. به هر حال اون ادمه و اين حق رو داره . ما كه ضامن درست عمل كردن ديگرون نيستيم مخصوصا كه گاهي ممكنه كاري در نظر ما غلط باشه و در نظر ديگري درست يا بالعكس ...يا بهتر بگم ،‌ما كه نمي تونم ادم ها رو مجبور كنيم مطابق چارچوب فكري ما زندگي كنن ! ادم ها حق دارن تجربه كنن و اونوقت خودشون به چارچوب هايي برسن . من در اينطور مواقع به اين فكر مي كنم خب حالا كه اون دلش مي خواد ،‌بذار انجامش بده و خودش ببينه اين كار درسته يا نه ..اين انتخاب نتيجه ي خوبي داره يا نه ..
4. من كه فكر نمي كنم عيبي داشته باشه [ حتي عده اي معتقدن همين "دلم مي خواد" محكم ترين دليل دنياست..] اما خب بهتره اون كاري كه دلمون مي خواد رو از زواياي مختلف بررسي كنيم و ببينيم اوضاع چ جورياست .. خودمون ُ‌جاي ديگرون بذاريم و به دلايل اونها فكر كنيم . نمي شه اكثر تصميمات زندگي رو با تكيه بر "دلم مي خواد" گرفت .. اونوقت كلي ازمون و خطا اتفاق مي فته .. كه گاهي ممكنه عواقبي داشته باشه كه جبرانش برامون دشوار باشه ..
5. گاها لجبازي .. گاهي هم مي بيني طرف مقابلت اصلا با طرز فكر تو اوكي نيست .. و خب ميگي "دلم مي خواد !" .. گاهي هم خب واقعا براي انجام كاري ،‌تنها دليلي كه داري يه تمايل قلبي يه .. اونجا هم مي گي "دلم مي خواد "..
و ...

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

به نقل از مهديه :
3. به هر حال اون ادمه و اين حق رو داره . ما كه ضامن درست عمل كردن ديگرون نيستيم مخصوصا كه گاهي ممكنه كاري در نظر ما غلط باشه و در نظر ديگري درست يا بالعكس ...يا بهتر بگم ،‌ما كه نمي تونم ادم ها رو مجبور كنيم مطابق چارچوب فكري ما زندگي كنن ! ادم ها حق دارن تجربه كنن و اونوقت خودشون به چارچوب هايي برسن . من در اينطور مواقع به اين فكر مي كنم خب حالا كه اون دلش مي خواد ،‌بذار انجامش بده و خودش ببينه اين كار درسته يا نه ..اين انتخاب نتيجه ي خوبي داره يا نه ..
به نظر من فقط و فقط در مواردی که به خودش مربوطه حق داره.مواردی که بتونیم بگیم صد در صد به هیچ کس دیگه مربوط نیست.مثلن طرف صدای ضبط ماشینشو تو مکان مسکونی زیاد کنه و وقتی بهش اخطار بدیم بگه دلم میخواد فوق العاده کار اشتباه و گستاخانه ایه.

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

"دلم می‌خواد" هرگز یه جوابِ عقلی و منطقی نیست.
اما اگر فرد تحقیق کرد در یک زمینه و با عقل‌ش به یک نتیجه رسید، می‌تونه اون رو انتخاب کُنه و لزومی نداره دلایل‌ش رو توضیح بده برایِ هر کسی.
فقط باید زمینه‌یِ آزادیِ فکری فراهم بشه، بقیه‌ش با خودِ فرده که چه چیزی رو انتخاب کُنه و بخواد در موردش توضیح بده یا نه؛ البته این جا بحث‌هایِ علمی جدا می‌شن.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

اگه حقی از دیگران ضایع نشه و دل کسی شکسته نشه،چرا که نه.خیلی هم درسته.
مگه عمر آدم چه قدره که مطابق سلیقه ی دیگران ساخته بشه و هیچ وقت نفهمی خودت چی بودی

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
اگه حقی از دیگران ضایع نشه و دل کسی شکسته نشه،چرا که نه.خیلی هم درسته.
مگه عمر آدم چه قدره که مطابق سلیقه ی دیگران ساخته بشه و هیچ وقت نفهمی خودت چی بودی
ببین خیلی اوقات واقعن دوست دلیل فردیُ از انجام دادن یک کاری بدونی.بعد مثلن خیلی دوستانه ازش این سوالُ بپرسی و بگه دوست دارم یا دلم میخواد به نظر من خیلی جلوه خوبی نهداره.یعنی اکثریت زمانی ازین جمله استفاده میکنیم که واقعن خسته باشیم و نخوایم توضیح بدیم ب کسی و یا خودمون هم برای خودمون دلیل قانع کننده نداشته باشیم.پس همیشه و همه جا نباید برای الکی خوش بودنمون استفاده کنیم.کسی نگفته به سلیقه دیگران زندگی شما ساخته میشه که.اما تعامل با این جمله و استفاده مکرر ازون داغون میشه.

cid

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ،ری
شهر
تهران
رشته دانشگاه
معماری
تلگرام
اینستاگرام

زیاد میگم. البته به اونایی که فکر و دیدشون نسبت به خودم مهم نباشه:/

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از ـفاتــــ :
ببین خیلی اوقات واقعن دوست دلیل فردیُ از انجام دادن یک کاری بدونی.بعد مثلن خیلی دوستانه ازش این سوالُ بپرسی و بگه دوست دارم یا دلم میخواد به نظر من خیلی جلوه خوبی نهداره.یعنی اکثریت زمانی ازین جمله استفاده میکنیم که واقعن خسته باشیم و نخوایم توضیح بدیم ب کسی و یا خودمون هم برای خودمون دلیل قانع کننده نداشته باشیم.پس همیشه و همه جا نباید برای الکی خوش بودنمون استفاده کنیم.کسی نگفته به سلیقه دیگران زندگی شما ساخته میشه که.اما تعامل با این جمله و استفاده مکرر ازون داغون میشه.

بله درسته. اصن جلوی خوبی نداره. منم منظورم این نبود که هر چی ازمون پرسیدن بگیم اینو.
ولی درباره ی آدمایی مثل من که مدام نگران دیگرانن و خودشون رو خیلی جاها نادیده می گیرن جمله ی خوبیه

ید

...
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1399
برخی جاها واقعا درسته :| :-"

Mehrka

MEHRKA
نام مرکز سمپاد