با تمامی احترامی که برات قائلم به نظرم تحلیل مزخرفی بود از یک فرد ناآشنا با این گونه مسائل.به نقل از محمد خاتمی :جنگ در سوریه شاید منظور اصلی شما باشه
اولا یک تحلیل باید داشته باشیم که آیا آمریکا جنگ را آغاز میکند یا نه
1-اگر جنگ نکند (که احتمال آن بسیار کم است ) دست به سناریوی جنگ نرم میزند
اما یک مشکل برایش ایجاد میشود
1- ایران میزارش تو بوق و کرنا که آمریکا ترسو است و توانایی لازم را ندارد
2-از طرف دیگر چهره ی او نزد اسرائیل کمرنگ میشود
2- اگر وارد جنگ شود دو راه دارد
1- سناریوی جنگ محدود را اجرا میکند که احتمال این خیلی بالا است
تا یک سوریه تضعیف شود و گروهگ های سلفی در این جنگ پیروز شود
و بتواند کم کم خاور میانه را تضعیف کند
ایران در قبال چنین کاری فقط آن را محکوم میکند
2- جنگ تا تسلط بر سوریه
که این کار را من بعید میدانم در شرایط کنونی
و اگر چنین کار را کرد ایران وارد جنگ غیر مستقیم میشود
برای اطلعات بیشتر در مورد مواضع ایران در قبال سوریه به
اینجامراجعه بفرمایید
![]()
به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :با تمامی احترامی که برات قائلم به نظرم تحلیل مزخرفی بود از یک فرد ناآشنا با این گونه مسائل.
برادر من شما مثه اینکه نمیدونید آمریکا از حمله به افغانستان و عراق چقدر ضرر مالی کرده و نکته ی مهم تر اینکه طبق اخرین شنیده ها ایران گفته اگه آمریکا به سوریه حمله کنه(چون وقتی حمله میکنه کل دور ایران رو گرفته و مقصد بعدیش خوده ایرانه)ایران اسراییل رو با خاک یکسان میکنه،شما جورج بوش رو یادت نمیاد؟چقد میگفت حمله میکنم حمله میکنم اخرش هیچ غلطی نکرد . اگر به فرض آمریکا حمله کنه به سوریه شک نکن که حمله کرده به روسیه و ایران و لبنان که در این صورت این سه کشور خراب میشن رو سر آمریکا...
از این جهت آتو بود ک آمریکا میتونس به عنوان نقض حقوق بشر و سرکوب مردم ب ایران حمله کنه ... اگر دنبال بهانه بود ک نیستبه نقل از مُـــلاصَـــــدرا :@محمد خاتمی : "و گرنه اغتشاشات 88 بزرگترین آتو نبود ؟؟؟" میشه این جمله رو واسه من تجزیه تحلیل کنی برادر؟ کجاش آتو بود؟!؟
در ضمن آمریکا هر چقد هر قدرتمند باشه،زورش که به همه ی کشور های جهان که نمیرسه،میرسه؟
در مورد دکتر ظریف ؛
اولا میشه بگید ایشون کجا این مطلب رو فرمودند؟
دوما دکتر مثله من و شما آدمیزادِ و تحلیل خودش رو داره ، نمیشه بگی که تحلیلش صد در صد درسته .
به هر حال خیلی بعید هست که آمریکا حمله بکنه و ایران فقط این کار رو محکوم کنه .
شما که انتظار نداری من توی این سایت مدارک و فیلمها رو بزارم ؟ شما گویا خیلی صدا و سیما نیگا میکنی ... کافیه یه فیلترشکن برداری یه چن تا سرچ در این زمینه بکنی ... به سایتای مخالف هم یه سری بزن ، قطعا چیزای جدیدی خواهی دید.به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :@احـــــــمد : "نقض حقوق بشر و سرکوب مردم" داری شوخی میکنی؟ میشه بگی کجاش نقض حقوق بشر بود ؟ حقوق بشر میگه بریزیم تو
خیابون و بزنیم همه چی رو درب و داغون کنیم بعد دولت هم هیچکاری نکنه؟!؟ برادر من مثله اینکه شما هیج اطلاعی از حادثه(اسمش رو نمیزارم
فتنه ولی واقعا فتننه بود ) 88 نداریا ! بحث ما در اون مورد نیس ، بگذریم . . .
@هاشمی رفسنجانی : لول ! مگه تا دیروز محمد خاتمی نبودی؟ ( من باب فان)
ببین عزیزم من کِی گفتم تحلیل من از دنیا درست تره؟ هان ؟!؟ حرف تو دهنم میزاریا . . . بعدشم ما در مورد دکتر ظریف و نظر ایشون حرف زدیم نه
کل دنیا !
مثه اینکه دیشب اوباما گفته در صورت موافقت کنگره حمله میکنم ؛ فردا ( یعنی امروز ) ظرف یک هفته یا یک ماه آینده .
توجیه حقوقی اوباما برای حمله به سوریه چیست؟
و اینکه اینا اصن عاشق چش و ابرو مردم سوریه که نیستن، هدفشون حرب الله و ایرانِ ( بشین منتظر )
جان کری: هدف از حمله به سوریه، ایران و حزبالله است
اوباما اون موقع که کاندید شده بود گفت من حمله نمیکنم و از این حرفا ، الان چی ؟ مصممِ که به سوریه حمله کنه . . . با بهانه های الکی . .
اینم نظر مطبوعات مختلف در مورد واکنش احتمالی ایران :
واکنش ایران به حمله احتمالی به سوریه چه خواهد بود؟
این دوستمون هم تحلیل خیلی خوبی نوشته :
ِآیا آمریکا به سوریه حمله می کند؟
فرمانده کل سپاه: در صورت حمله آمریکا به سوریه، اسرائیل نابود میشود.(فک کنم شوخی میکنه)