• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد

بله ، منظورم همون دروس پایه بود. دروس تخصصی هم ارائه میشن البته ، ولی به صورت ارائه به استاد و برای کسایی که با 6 واحد تابستون فارغ التحصیل میشن. :)

سمپادی‌های دانشگاه‌های مشهد/ رهایی .. افطاری !

خب امتحانا هم که تموم شد خداروشکر .. خسته نباشیم همگی مون و تابستون مبارکی و اینا !! :-" :D

+ نکته ای که هست، افطاری داریم دوشنبه 8 ام در نمازخانه مهندسی/ مهلت ثبت نامم آخراشه دگ یجورایی (کارا فشرده شد بدلیل امتحانا!) و تعجیل فرمایید براش!! خوشحال میشیم تشریف بیارید و این تعارفا ! :-" ;)

به نقل از _نسیم_ :
:(من از "گل نرگسی" ترسیدم :(
میگه از 37نفر 30نفر استاتیکو افتادن :o ما ایستایی داریم با ایشون :|

خب شمام بترسید... دوری کنید از ایشون
:|||||||||||||

چندروز بعد: آخیش...پاس شدم

v16u_photo_2015-07-26_14-09-55.jpg

بچه ها من علوم تربيتى فردوسى احتمالن قبول ميشم سطحش چطوره ؟وضعيت خوابگاش چه جوريه؟

ایشالا قبول شی:)
خابگاه اگه هم اتاقیات خوب باشن بقیه چیزا حله تقریبن .شماها یا میرین پردیس چاهار یا پردیس دو.پردیس چاهار بنظرم بهتره و اینکه خیلی خیلی هم نزدیکه به دانشکده علوم تربیتی.من ک خبر از سطحش ندارم،اما دانشجوهای علوم تربیتی ای ک تو خابگاه دیدم خیلی خوب بودن :D

به نقل از _نسیم_ :
ایشالا قبول شی:)
خابگاه اگه هم اتاقیات خوب باشن بقیه چیزا حله تقریبن .شماها یا میرین پردیس چاهار یا پردیس دو.پردیس چاهار بنظرم بهتره و اینکه خیلی خیلی هم نزدیکه به دانشکده علوم تربیتی.من ک خبر از سطحش ندارم،اما دانشجوهای علوم تربیتی ای ک تو خابگاه دیدم خیلی خوب بودن :D

بعد اگه قبول شم احتمالن بهمن ميرم دانشگاه !پرديس كجاى مشهده؟

اممم این پردیسی ک من گفتمو میگی؟آخه جدیدن به خیلی چیزا میگن پردیس :|

اگه آره : خابگاههای دانشگاه تو دانشگاهن جز یکی که واسه شبانه هاست اگه اشتباه نکنم.

*خابگاههای دخترا رو میگن پردیس .خابگاههای پسرا هم فجر :D

دانشگاه ازاد مشهد بودین در خدمتم :)) البته سعی کنید اصلا نباشید،حتی شده برین سال بعد :-" البته مهندسیاشو من میگما،پزشکی هر جا قبول شدین مسلما برین :D

به نقل از نيلوفر ب. :
بچه ها من علوم تربيتى فردوسى احتمالن قبول ميشم سطحش چطوره ؟وضعيت خوابگاش چه جوريه؟
خیلی عالیه این طور که من خبر دارم...

Back
بالا