امیدوارم اینطوری نشه.مثال میزنم.ما چیزی مثل یاهو مسنجر توی ایران داریم؟نه.یه چیز دیگه.اگه اینترنت ملی شه همه ی دات کام ها و دات نت ها قطع میشن.حتی بلاگفا (blogfa.com) و درگر سایت های ارائه دهنده وبلاگ هم قطع میشن.به نقل از arash.f :اینترنت ملی بهتره ... چون سرعت ها بالاتر میره اما اصن هدف از اینترنت ملی مشخصا بالارفتن سرعت نیست ! مگه بیکارن ! برای اینه که آی پی ها به صورت استاتیک دربیاد و این که بتونن بر فعالیت های مردم نظارت بیشتری کنند پس اگه شما مشکل خاصی نداشته باشی به نفعته ... برای اون هایی که نمیدونن بگم که الان این طوریه که هر دفعه که به اینترنت وصل میشین با یه آی پی جدید وارد میشین ...
اما اون طور که من شنیدم میگن که ایران زیرساخت های لازم این کار رو نداره و این طرح عملی نمیشه ...
به نقل از M@soud HIDDEN :امیدوارم اینطوری نشه.مثال میزنم.ما چیزی مثل یاهو مسنجر توی ایران داریم؟نه.یه چیز دیگه.اگه اینترنت ملی شه همه ی دات کام ها و دات نت ها قطع میشن.حتی بلاگفا (blogfa.com) و درگر سایت های ارائه دهنده وبلاگ هم قطع میشن.
نه.از لحاظ جست و جو همه مون میدونیم که چیزی به پای Google نمیرسه.ولی میگم آیا توی اینترنت ملی ، چیزی مثل Yahoo Massenger داریم؟به نقل از F@|-|!mEh :اگر منظورت ایمیل هستش که بله ایمیل های ایرانی و فارسی داریم که میشه استفاده کرد مثل وطن میل و ...
ولی از نظر جستوجو مسلما کسی که میخواد جستوجو کنه تو خیلی مواد اطلاعات کلی میخواد از همه جا نه فقط مواردی که تو ایران هست
باهات موافقم.ولی ببین الان تو چه اینترنت داشته باشی چه اینترانت ، مجبوری از آپارات استفاده کنی چون YouTube فیلـدرهبه نقل از meysamasadi :من می گم اینترنت جهانی چون توی اینترنت جهانی فعالیت بیش تره الان مثلا شما آپارات رو با یوتیوب مقایسه کنید فرقشون چیه؟
فرقشون اینجاست که آپلود کننده های ویدیو توی آپارات فقط از ایران هستن ولی توی یوتیوب همه از سرتاسر جهان ویدیو آپلود می کنن یعنی مطالب بیش تر و فعالیت بیش تر
به نقل از M@soud HIDDEN :اگر واقعا این طور باشه عالیه.ولی مشکل اینجاست که اینطوری که شما میگی نیس.
برای اینکه اینترانت رو وصل کنن ، اینترنت رو قطع میکنن.و متاسفانه این بلا سرکسانی میاد که از اینترنت مخابرات استفاده میکنند (چون اینترنت دولتی هستش)
و یه چیز دیگه
اگه اینترانت وصل شه ، باید هزینه ی کمتری بابتش گرفته بشه ، اما اینطور که من شنیدم همون هزینه ی اینترنت رو میگیرن اما شما رو محدود میکنن به سایتای داخلی.این ظلم نیس؟
به نقل از Fitz William . Darcy :نه دوست عزیز، بحثِ قطع کردن نـیست. بلکه زیرساخت کشور میشه شبکه ملی اینترانت، که در گیتهایی با شبکه جهانی اینترنت تلاقی داره و همچنان میشه ازش استفاده کرد؛
اما تفاوتش در دسترسی به خدمات داخلی خواهد بود اعم از بانکی و .. که دگ نیاز به اتصال به شبکه جهانی نداری شما بیهوده.
اگ قرار به قطع باشه، سر همه خدمات دهنده ها میاد و مشتری هاشون، نه فقط مخابرات! چون ورودی پهنای باند کل کشور که به شرکتهای مختلف مخابرات و خصوصی ها داده میشه، انحصار یک شرکت دولتی هست. :)
اما اینطور هم نخواهد شد، چون این انحصار قراره برداشته شه طی یکی دو سال آینده نهایتا.
شما شنیده هاتون نمیدونم از کجا بوده والا من!! .. ولی هزینه شبکه داخلی کمتر خواهد بود حتا بصورت نسبی، یعنی با همین پول نت فعلی هم اگر بگیرن (ک کمتر ازین خواهند گرفت مطمئنم.)، علاوه بر نتِ فعلی ک دسترسی تون محدود و قطع نمیشه؛ در شبکه داخلی سرعتی چندبرابر فعلی به مشترکان ارائه میشه.
پ.ن: انقدرها چیزِ ترسناکی نـیست. یک چیز رایج در کشورهای دگ هم هست این؛ اما چون بد ترجمه شد اولین بار اسمش «اینترنت ملی!» ، همه فکر کردن قراره دسترسی به داخل محدود شه صرفا و خیلی بسته و ..!! بعضی هم مخصوصا به این ترسها دامن میزنن.
.
به نقل از pash.u :بچه ها چرا الکی جو میدین؟؟؟؟
اینترانت که راه بیفته قرار نیست که دیگه ما به هیچ کدوم از سایت های خارجی دسترسی نداشته باشیم. وقتی راه بیفته همه چی مثله قبله.
همون سایتا با همون امکانات قبلی !!ولی خوب مثلا سایتهایی که دومین شون رو .ir ست شده بهتر لود میشن!
همون طور که بعضی از دوستان گفتن سرعت میره بالا( که فک نمکنم !) و تقریبا خودکفا میشیم و همچنین کمی هزیه ها میاد پایین ولی من با این سرعت خیلی موافق نیستم....
خوب برادر من الان وقتی یه مناسبتی میشه سرعت اینترنت یهو داغون میشه ،حالا کی داره این اتفاق میفته؟؟؟؟وقتی که اینترنت وجود داره نه اینترانت و شبکه اصلی دست ایران نیس، وای به حال زمانی که همه چی رسما بشه واسه ایران و اینکه یه ذره به محدودیت هایی که الان تو ایترنت وجود داره فک کن ....به نقل از حجتــ :سرعت که 100% می ره بالا. بسیار هم می ره بالا.
در مورد دامنه های .ir هم این اشتباهه . ربطی به دامنه های ir نداره . به سرور هاست ربط داره که روی ایران باشه. خدا رو شکر با بالا رفتن کیفیت سرورهای داخلی ، الان تعداد بسیار زیادی از سایت های معتبر و درست و حسابی روی ایران هستن .