پاسخ : رفتگران طبیعت سمپادیا - تهران
به نقل از lab0o :
قصد داشتم بیام ولی خوب نشد
----------ااا نسیبه خودمونی؟
چه جالب. مشکل چی بود خوب این شکلی انتقادی حرف نزن کامل بگو...
+ یکی بیاد یه عکسی چیزی بذاره بگه در مجموع چند نفر بودید... البته من توقع داشتم خیلی بیشتر از این حرفا مشارکت داشته باشیم...
زهرا من خیلی دوس دارم از وسط با ظرافت ِ تمام نصفت کنم! #به پایِ گستاخی مگذار!
کلاً نیومدی، ما دچار ِ بیصُحابی شدیم! اون وسط باید یکی سرگروه بود تصمیم میگرفت یا نه؟
اینطوری به من نگاه نکن. میدونم گفتم من مسئول ِ تهران ولی من مسئول ِ هماهنگیُ راهُ فناوریُ ارتباطاتُ اطلاعات بودم فقط
مشکل اینجاست که من که مثلاً باید هماهنگ میکردمُ اینا، اصَن دربندُ بلد نبودم، بار ِ اولم بود. باید مثلاً یکی که چند بار رفته بود مثِ PanterA مسئول میشد که بلد بود راهُ، قشنگ تایم میداد، مکان میداد، برنامه میداد و سرگروه هم معرفی میشدُ باقی پیرو بودن.
×اگه باز هم میتینگی بود تو تهران، من باز هم هماهنگ میکنیم. منتها یکی مسئولِ خودِ اون مکانِ ملاقات بشه که اونجارم بلد باشه که مشکل پیش نیاد.
بعد وقتی خودت نیومدی، چه انتظاری داری؟
+ هشت نفر بودیم.
1-نسیبه
2-مارال
3-آوا
4-من (شیدا)
5-ملیکا (دختر خالهم که گفتم)
6-کیمیا.ق
7-پوریا
8-محمدرضا (PanterA)
مشهد چند نفر بودن؟
× عکسـا فردا ظهر اینا میرسه تو تاپیک... سراغشُ از مارال (jigsaw.girl) بگیرید!
به نقل از PanterA :
به هر صورت دیروز هم همه همکاری کردن هم امیدوارم خوش گذشته باشه بهشون.
منم زانوم شب قبلش تو استخر آسیب دیده بود راحت نمیتونستم خم بشم. ببخشید اگه یه کیسه تونستم پر کنم البته اونم کامل نشد. اونجا نگفتم ، گفتم حالا شاید منظوری نداری از حرفات ولی خب مثل اینکه داری !
راستی در مورد اینکه گفتی یخ ها زود آب میشه هم بگم! : آقا من به خاطر شوخی دیروز نه ناراحتم نه دلخورم ، هیچی ! خیلی هم خوب بود اتفاقا! کلی هم خندیدیم.
شیدا : مرسی بابت هماهنگی.
خلاصه !
خوش گذشـت ، به هدفمون هم رسیـدیم. مرسـی از همـه.
جداً خوش گذشت به من یکی که، مفید هم بود.
اوخ، احساس میکنم اگه زانوت مشکل داش نباید میکردیمت زیر ِ آب.
من فکر میکردم نمیخوای به آشغالا دست بزنی
هماهنگی مشکلی نبود، فقط ببخشید اگه دیر رسید شمارهم بهتون. من شب اومدم بذارم، صد بار ریفرش کردم سرور ارور داد. دیگه ایمیل کردم. بعد از هر کی پرسیدم گفتن نه بابا شب که میلُ چک نمیکننُ اینا، صبح ساعت 7 بیدار شدمُ اومدم سمپادیا پی.ام دادم. با این حال بازم از هر کی پرسیدم گفت 7 ِ صبح که پی.ام چک نمیکنن. دیگه گفتم آوا اصَن زنگ بزنه هلیا بگه. ناامید بودم بیاین کلاً، تهِشَم نمیدونم چطوری رسید. کلاً ببخشید دیر شد.
به نقل از NaSiBeH :
14-15 تایی که می گه شاید 2-3 تا پر و 2-3 تای دیگه خالی یا نیمه پر بود. پر از "فرهنگ". فرهنگ سازی ب خوبی انجام شد اینکه دربند فرهنگ مرهنگ کشکه و این که یخا خیلی یعنی خیلی زود آب میشه. واقعا به این مناسبت "فرهنگی" باید و فقط باید تبریک گفت. مدیریت عالی. فرهنگ سازی عالی. مشارکت همه"عالیییییییییییی". :ضدلایک #
نسیبه نامردی نکن! ما دستِکم 8 تا کیسه رو داشتیم. دستِکم. فقط 5 تا تو رستوران انداختیم دور. خودِ من فقط دو تا پر کردم. سه تا بالا تا جایی که یادمه. 7 تاش هم کاملاً پر بود میشد گفت.
خوب ببین دیگه نمیشه یه مُش جوون/نوجوون پاشن برن یه جا بعد کلاً "فقط" کار کنن. من قبول دارم فقطِ راه یک سری فعالیتِ پیچوندن هم صورت گرفت، اما خوب بعدِ حرف حل شد. اون تیکه آببازی خوب واقعاً حقمون بود یکم هم تفریح داشته باشیم. در آخر هم مایی که دیگه خیلی لفتش (املا؟) دادیمُ اینا، تهِش همون دوُ نیم رسیدیم پایین.