• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رفتگران طبیعت سمپادیا؛ مشهد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sky girl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رفتگران طبیعت سمپادیا؛ مشهد

خیلی خوب بود خدا اموات باعث و بانیشو بیامرزه ;D

فکر کنم یه سری برنامه ها داشتن بعضیاشونم حتی مکتوب بود ولی به دلایل نامعلوم انجام نشد ;D

بعضیا راه خودشونو میرفتن به گروه کاری نداشتن ، ولی درکل خوب بود چون هم بار اول بود هم اکثر افراد همدیگه رو نمیشناسن ، وقتی کسی رو نشناسی پس همکاری هم دیگه معنی نمیده طبیعتا

به نقل از فائزه.و :
×خب حالا بگید مردم میدیدنتون چیزی نمیگفتن؟ حضوری با ملت حرف نزدید؟ بنری چیز میزی درست نکردین؟
×خدا به سر شاهدِ ( :-" ) میخواستم بیام. اتفاقِ غیرمترقبه افتاد. :-< :/
×کی بیشتر از همه آشغال جمع کرد؟ 8-^ :-"
در کل 10 تا آدم دیدیم یا نه!!خعلی خلوت بود!اولشم گشت ارشاد میخواس بگیرتمون :)) بنر هم نداشتیم!
جاتم خالیه خالی!از همه بیشتر فک کنم یاسمن و خواهرش آشغال جمع کردن! (پسرا هم کلا ... :-" :-" )

هو الحق.

با سلام و درود بر محمد و خاندانش و با عرض سلام بر شما.

میخواستم کمال تشکر خود را از دغدغه های دینی دوستان و دوری گزیدن از جنس مخالف تا حد ممکن، اعلام نمایم و برای مالیدن بینی شیطان بر خاک و به کمال رسیدن ذلالتش درخواست کنم که ازین پس میتینگ هارا به صورت تک جنسیتی برگذار کنیم.
حق یارتان!

×خوب من شنیده هام با وضع موجود فرق داشت گویا.عذرخواهم واقعا.
×× تو شهرای دیگه هر چی تعداد میتینگ ها بیشتر میشه صمیمیت بیشتر میشه، اینجا گروهی شدن و فاصله از گروهای دیگه بیشتر میشه.

حیف دارم راه میفتم و گرنه هم عکسا رو می زاشتم، هم یه تعداد موارد هس تعریف می کردم! در اسرع وقت عملی می کنم حتما! :-"

به نقل از The Lich King :
حیف دارم راه میفتم و گرنه هم عکسا رو می زاشتم، هم یه تعداد موارد هس تعریف می کردم! در اسرع وقت عملی می کنم حتما! :-"
از جمله دست عکس جمعی و اینکه محمئ اون اخرش مصمم بود آشنا شیم و ... :))
اره اره بذار

Back
بالا