صندلی داغ ستایش (طلای المپیاد ادبی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران.
شهر
تهران.
مدال المپیاد
مدال طلای دورۀ بیست و شش المپیاد ادبی.
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی/ادبیات فرانسه
پاسخ : صندلی داغ ستایش (طلای المپیاد ادبی)

به نقل از ریـحـانـه :
سلام ستایش. 8->
تبریک رو که گفتم، میرم سراغ سوالا.
از کی به فکر المپیاد افتادی؟ از کی این فکر جدی و به عمل تبدیل شد؟
فکر میکنی اگه انسانی میرفتی، بازم انقدر تو المپیاد جدی میبودی؟
کلاس‌ـای مدرسه چقدر تو موفقیتت تأثیر داشت؟ هیچ‌وقت به فکر این نیفتادی که بیرون کلاس بری؟
گفتی اعتماد به نفس مهم‌ـه، خودت چقدر اعتماد به نفس داشتی؟ پیش اومده بود که بخوای ببری و کلاً بیخیال المپیاد بشی؟
وضعیتت تمرکزت چطور بود؟ برای یه بدبختی مثل من که اصلاً تمرکز نداره چه توصیه‌ای داری؟ :D
به خاطر المپیاد، فعالیت مجازی‌ت رو کمتر کرده بودی؟ کلاً با نت باید چی کار کرد؟ :د
من برای عربی دوم گاج سبز داشتم، برای سوم چی بگیرم؟ گاج سبز برای سوم هم خوبه؟
در آخر هم نظرت رو راجع به افرادی که طلا میشن و شیرینی نمیدن اعلام کن. :))

به امید درخشیدن همیشگی‌ت، ستایش عزیز. >:D<

سلام عزیز. >:D< قربونت.

آقا یه مجله‌های استعدادهای درخشانی بود که به سنِّ شما قد نمی‌ده. :-" بعد تو اون با مدال‌طلاهای المپیاد مصاحبه کرده بودن و یارو گفته بود خیلی خوب بود که یک‌سال درسایی که دوست داشتم ُ خوندم و اینا. بعد منم به صرافتِ المپیاد افتادم و وقتی مزایاش رو فهمیدم، و دیدم مامان بابام نمی‌ذارن کنکور انسانی بدن، خیلی جدی شدم. اول دبیرستان فهمیدم که معلم انشایِ سوم راهنمایی‌م طلا بوده (خانم کاظمی) و باهاش صحبت کردم و بعد هم با خانم مهرابی صحبت کردم و ایشون چند تا فایل بسیار خوب درمورد منابع، شرایط و چیستیِ المپیاد ادبی برام فرستادن که توصیه می‌کنم نگاهشون کنی. تابستون‌ش هم ثبت‌نام کردم. :‌))
اما درس خوندنِ جدی، از سوّم شروع شد.

نمی‌دونم. از طرفی حفظیاتم خوب نیست و یحتمل برایِ رهایی از کنکور می‌خوندم. از طرفی‌ئم من که ریاضی بودم، بخاطر مخالفتا قضیۀ حیثیتی بودنش خیلی برام مهم بود و خودش یه انگیزۀ عالی بود. و خب می‌ترسیدم که تنها راهم برا ادبیات خوندن المپیاد باشه و انگیزه‌م بیشتر هم می‌شد.

بسیار زیاد. کلاسا منُ مشتاق نگه می‌داشت و خیلی هم مشکلاتم توش رفع شد و دیدم بازتر. اما خب درس خوندنِ خودِ آدمم خیلی مهمه. تو عربی، کلاسا وقتی برام صددرصد مفید شد که خودم ضعفم رو جبران کردم و قواعد رو یاد گرفتم. البته جوِ کلاسمون نزدیکایِ امتحان یک کم بد شد ولی بازم خیلی خوب بود.
یه وقتایی چرا اما کلاسای خودمون نیازم رو برطرف می‌کرد، فلذا فکرِ دنباله‌داری نبود.

من؟! اعتماد به نفسِ فردیِ زیادی داشتم. حقِ خودم می‌دیدم که قبول شم. در ظاهر خیلی نشون نمی‌دادم اما برایِ خودم، مسجّل بود که باید طلا شم و طلا می‌شم. نه فکر کنم هیچ‌وقت پیش نیومد منصرف شم.

نمی‌دونم واقعاً. :‌)) من شخصاً زندگی‌مُ خالی کردم - از آدم‌ها و روابط، دغدغه‌ها و ... - و همین باعث شد تمرکزم بسیار بالا بره. پیشنهاد می‌کنم.

بله کمتر کردم و خیلی‌ئم تأثیر داشت. هم از لحاظ زمانی و هم از لحاظ فکری خیلی راحت‌تر می‌شی. فی‍س‌بوک کمتر رفتم، وبلاگ کمتر نوشتم، یاهو مسنجر اصلاً نرفتم فکر کنم (مسنجر گوشیم رو حذف کردم.) این‌جا هم می‌اومدم حرف‌بزن. :‌))
کمش کن! این‌جا خودت رو بن کن، مسنجرات رو پاک کن، فیـلترشکنت رو حذف کن! پشیمون می‌شی.

درس‌نامه‌ش بدک نیست، به خوبیِ گاج دوّم نیست. من درس‌نامۀ گاج سفید رو که مالِ سه ساله و تست‌های کنکور و سنجش و المپیاد طبقه‌بندی شده رو ترجیح می‌دم ولی برایِ تخصصی‌های انسانی گاج سبز خوندم و عربی تخصصی ایاد فیلی.
تست‌هاش کمه. تخصصی‌ها رو کفاف می‌ده اما گاج سفید رو بزنی بهتره.

پول ندارن. :-"

قربونت. >:D< ایشالله طلایِ تو! :‌]

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران.
شهر
تهران.
مدال المپیاد
مدال طلای دورۀ بیست و شش المپیاد ادبی.
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی/ادبیات فرانسه

به نقل از نر‌‌‌‌‌‌گس :
كلا هر توصيه ى ديگه اى دارى به ما بكن. [هول شده از پست مهسا] :-"

جوون. :‌)) درس بخونین، تاریخ ادبیّات بجویین، زبان‌فارسیِ هامون سبطی بخونین (نه فقط برایِ المپیاد و کنکور، کلاً خوبه)، کتاب بخونین، مطالعۀ ادبی‌تونو زیاد کنین، دور و برتون رو خلوت کنین... امسال سالِ مهمیه. پشیمون می‌شین اگه انرژی و وقتتون رو نذارین رویِ درستون. درسِ مدرسه بخونین - روزی یک ساعت.

و یادتون نره! المپیاد هدف نباشه! المپیاد یه وسیله‌س... اگرم هدف باشه، باید قسمتِ یادگیریِ ادبی‌ش براتون هدف باشه نه مداله. و صلاحتون رو از خدا بخواین. گاهی اوقات شکست‌ها لازمند که انسان انگیزه بگیره.

• شروع کننده موضوع

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

سوال ها هم تموم شد مث که،
نیاز نبود هول شی حالا نرگس :-"
خلاصه که مرسی از همه و به خصوص ستایش!
امیدواریم ستایش هم موفق شه و این حرفا :D

• لایک
امتیازات: N.M
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا