• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعلام نتایج نهایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع rasfan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اعلام نتایج نهایی

بیاین یک حرکتی بزنیم امروز پست ح.ب بیشتربشه بدیم :-< من الان می‌خوام پست بدم اما نمی‌دم چون می‌دونم شب بیشتر دلم می‌خواد که پست بدم :-<

به نقل از BUG :
بیاین یک حرکتی بزنیم امروز پست ح.ب بیشتربشه بدیم :-< من الان می‌خوام پست بدم اما نمی‌دم چون می‌دونم شب بیشتر دلم می‌خواد که پست بدم :-<
حرکت :-"

من هرجا رفتم واسه مشاوره همه گفتن واسه فلان رتبت لب مرزه واسه کوفت رتبت لب مرزه ، واسه زهر مار رتبت لب مرزه.. :))

بعد الان خیلی استرس دارم :)) با من همدردی کنین :))

هرچیزی امکان داره الان واسه من :))

به نقل از BUG :

برو پست بده سارینا خودش کنکوری درکت میکنه. :-" :-"

حوصله م سررفت بچه ها انقد بی بخار نبودین. ;;) یعنی فرز نیست اصلا اسپم نمیتونید بدین. ;;;) بی استعدادا. ;;)

چرا انقدر استرس دارین ؟ بالاخره میاد دیگه ! وقتی شما اولویت هاتون رو انتخاب کردید یکی از گزینه های انتخابی خودتون اعلام میشه ! میخواستین فقط مورد علاقه ها رو بزنید تا الان استرس نداشته باشید ! :))

خب حوصله ندارم بخونم جواب بدید دیگه X-( :((
به نقل از Houx :
بچّه‌آ الآن یعنی نتایج همه چیز میاد جز نیمه متمرکزا؟

• لایک
امتیازات: Argon

به نقل از فا‌طمه :
حوصله م سررفت بچه ها انقد بی بخار نبودین. ;;) یعنی فرز نیست اصلا اسپم نمیتونید بدین. ;;;) بی استعدادا. ;;)
الان هممون عین سر جلسه ایم که از شدت استرس قفل کرده بودیم نمیتونستیم جواب بدیم :)) :-"

وگرنه توانایی های زیادی داریم :-"

منا کاملا درکت می کنم :)) اوج همدردی :-s

:-ss

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا