☺☺☺☺☺
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- قم
پاسخ : باکلاس باشیم
خوده واقعی تون باشین
بی قیف وقپی
خوده واقعی تون باشین
بی قیف وقپی
آها! آفرین!به نقل از vahead649 :کلاس شخصیت معرفت مردانگی تنبلی ....و هزاران واژه مثل اینها هستند که هر روز تویه تلوزیون خیابون و همه جا می چسبونن به خیلی ها در واقع مساله مهم اینجا اینه که چه کسی و چرا میتونه این واژه ها رو به یکی بچسبونه و چه کسی می تونه این واژه ها رو دریافت کنه و در اینجا بر می گردیم به سلیقه و عقاید افراد که این هم یک امر نسبی هست پس نتیجه می گیریم ما آدم ها امروز می تونیم به راحتی یکی رو از عرش به فرش برسونیم و دیگری رو از ته چاه به آسمون بیایید بشینیم و نگاه کنیم امروز در جامعه ما چه کسانی با کلاس با ایمان محجبه مرد و.... تعریف میشن باز هستم در خدمتتون
به نظر منکه پوشیدن کفش پاشنه بلند برای قدبلندا بی کلاسی نیس.خوب شاید یکی که قدش بلنده دوس داره کفش پاشنه بلند بپوشه (اینم هس که اگه یه نفر بخواد کفش دخترونه بخره نه ورزشی یا باید کفش عروسکی بخره :-& :-&یا پاشنه بلندواسه همین مجبوره پاتشنه بلند بخره).یا الآن کفشای ورزشی مثل پرفکت استپس یا کپسولی ایناهم دست کمی از کفش پاشنه بلند ندارن.من خودم با اینکه قدم دور وبر 172-173 هس بازم از کفشهای مذکور استفاده میکنم(اصلا قدبلند بودن یه جوری به آدم اعتماد به نفس میده )به نقل از هـامـــون :20% از کـلاس رو بایـد توی ظاهـر نشـون داد. این که آدم سـر و لباسش مـرتب و تمـیز باشه، لباس مـناسب استایلِ بدن ـِش باشـه، کفـشاش به اقـتضای قـدّش باشه(دیده شده خـانومِ 175 سانتی کفشِ 5سانت لِـژ پوشـیده!)، ناخـن ها نه زیـاد بلـند که نظرو جلـب کنه و نه اونقـدر کوتاه که انگشـتای فرد رو غیرعادی نشون بده...
بقـیش برمیگـرده به رفـتار و آداب معـاشرت فرد، سرعت و دقت حرف زدن، تکه کلام ها و تناسب تک تکِ کلماتی که بکار برده میشه با جمعی که در آن صحبت میکنین.
یه خانوم هر چقدر با وقار بیشتر صحبت کنه باکلاس تر به نظر میاد، یه آقا هرچقدر سریعتر و محکم تر صحبت کنه(با اعتماد به نفسِ کافی) باکلاس به نظر میاد.
بی ادبی و استفاده از اصطلاحاتِ کوچـه بازاری هم که کلاً نقطه ی مقـابلِ باکلاسّیـه!
معمـولاً معاشرت با آدم های باکلاس کمک میکنه شما هم باکلاس بـودن رو یاد بگـیرید و تمـرین کنید!
به نقل از winnie the pooh! :به نظر منکه پوشیدن کفش پاشنه بلند برای قدبلندا بی کلاسی نیس.خوب شاید یکی که قدش بلنده دوس داره کفش پاشنه بلند بپوشه (اینم هس که اگه یه نفر بخواد کفش دخترونه بخره نه ورزشی یا باید کفش عروسکی بخره :-& :-&یا پاشنه بلندواسه همین مجبوره پاتشنه بلند بخره).یا الآن کفشای ورزشی مثل پرفکت استپس یا کپسولی ایناهم دست کمی از کفش پاشنه بلند ندارن.من خودم با اینکه قدم دور وبر 172-173 هس بازم از کفشهای مذکور استفاده میکنم(اصلا قدبلند بودن یه جوری به آدم اعتماد به نفس میده )
.
بابقیه ی حرفهاتون موافقم شدید. :لایک