باکلاس باشیم

از نظر باکلاس بودن جز کدام گزینه هستین؟؟(بعد از رای دادن دلیلتونو بگین)

• رای‌دهندگان
    73

vahead649

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتی
شهر
اردبیل
پاسخ : باکلاس باشیم

کلاس شخصیت معرفت مردانگی تنبلی ....و هزاران واژه مثل اینها هستند که هر روز تویه تلوزیون خیابون و همه جا می چسبونن به خیلی ها در واقع مساله مهم اینجا اینه که چه کسی و چرا میتونه این واژه ها رو به یکی بچسبونه و چه کسی می تونه این واژه ها رو دریافت کنه و در اینجا بر می گردیم به سلیقه و عقاید افراد که این هم یک امر نسبی هست پس نتیجه می گیریم ما آدم ها امروز می تونیم به راحتی یکی رو از عرش به فرش برسونیم و دیگری رو از ته چاه به آسمون بیایید بشینیم و نگاه کنیم امروز در جامعه ما چه کسانی با کلاس با ایمان محجبه مرد و.... تعریف میشن باز هستم در خدمتتون

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از vahead649 :
کلاس شخصیت معرفت مردانگی تنبلی ....و هزاران واژه مثل اینها هستند که هر روز تویه تلوزیون خیابون و همه جا می چسبونن به خیلی ها در واقع مساله مهم اینجا اینه که چه کسی و چرا میتونه این واژه ها رو به یکی بچسبونه و چه کسی می تونه این واژه ها رو دریافت کنه و در اینجا بر می گردیم به سلیقه و عقاید افراد که این هم یک امر نسبی هست پس نتیجه می گیریم ما آدم ها امروز می تونیم به راحتی یکی رو از عرش به فرش برسونیم و دیگری رو از ته چاه به آسمون بیایید بشینیم و نگاه کنیم امروز در جامعه ما چه کسانی با کلاس با ایمان محجبه مرد و.... تعریف میشن باز هستم در خدمتتون
آها! آفرین!
خوب از اول میگفتین اینارو دیگه.... :-w
چند تا مثال بزنید..برا با کلاس بودن. (;
خیلی ممنون. ;;)

z.n1994

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
سر همه شهرا
مدال المپیاد
اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

من به نظر خودم خوبم دیگه.ینی این چیزایی رو که همه میگن خز من استفاده نمیکنم.
شاید چیزای زشتم داشته باشم ولی خز نه.
کلا یه حالت غرورم دارم که فک کنم چون سمپادیم بهم به ارث رسیده.فک میکنم بهتر از مردم میفهمم و اینا.ینی فک میکنم من بهترم.پس با کلاس تر هم هستم دیگه :D

پژواک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
95

(:| (:| .... هیچ وقت باکلاس بودن یا جلوه کردن واسم دغدغه نبوده.

بنظرم بستگی به مکان شرایط محیط و افراد دوروبر داره که هر کسی رفتارش چطور باشه.بعدم من کلا واژه ی باکلاس بودن رو زیاد قبول ندارم بنظرم یه سری چیزایی که عرفن مثلا درست راه رفتن و صحبت کردن تو خیابون،اینا رعایتشون مبادی آداب بودنه نه باکلاس بودن.

بعد یه سری کار ها هم هستن که با انجامشون به اصطلاح باکلاس به نظر میای که به نظرم اصلا ریشه ی منطقی و عقلانی ندارن،مثلا همین که دوستان گفتن تو مهمونی موز برنداریم هلو برداریم! :)) :-"

shaqayeq.m

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
سیستان
سال فارغ التحصیلی
1396
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

بله بله ;;)
البته باکلاس بودن از نظر شخصیت :) اگه ادم از نظر شخصیت کلاس داشته باشه بقیه چیزا خودشون درست میشن! ;))

navid_1212

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

.

ArtmisSoR

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‎امین
شهر
Isf
دانشگاه
پلی‌پیکنیک
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

20% از کـلاس رو بایـد توی ظاهـر نشـون داد. این که آدم سـر و لباسش مـرتب و تمـیز باشه، لباس مـناسب استایلِ بدن ـِش باشـه، کفـشاش به اقـتضای قـدّش باشه(دیده شده خـانومِ 175 سانتی کفشِ 5سانت لِـژ پوشـیده!)، ناخـن ها نه زیـاد بلـند که نظرو جلـب کنه و نه اونقـدر کوتاه که انگشـتای فرد رو غیرعادی نشون بده...

بقـیش برمیگـرده به رفـتار و آداب معـاشرت فرد، سرعت و دقت حرف زدن، تکه کلام ها و تناسب تک تکِ کلماتی که بکار برده میشه با جمعی که در آن صحبت میکنین.

یه خانوم هر چقدر با وقار بیشتر صحبت کنه باکلاس تر به نظر میاد، یه آقا هرچقدر سریعتر و محکم تر صحبت کنه(با اعتماد به نفسِ کافی) باکلاس به نظر میاد.

بی ادبی و استفاده از اصطلاحاتِ کوچـه بازاری هم که کلاً نقطه ی مقـابلِ باکلاسّیـه!

معمـولاً معاشرت با آدم های باکلاس کمک میکنه شما هم باکلاس بـودن رو یاد بگـیرید و تمـرین کنید! :D

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

-mina-

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میانه
دانشگاه
اهواز
رشته دانشگاه
دامپزشکی

به نقل از هـامـــون :
20% از کـلاس رو بایـد توی ظاهـر نشـون داد. این که آدم سـر و لباسش مـرتب و تمـیز باشه، لباس مـناسب استایلِ بدن ـِش باشـه، کفـشاش به اقـتضای قـدّش باشه(دیده شده خـانومِ 175 سانتی کفشِ 5سانت لِـژ پوشـیده!)، ناخـن ها نه زیـاد بلـند که نظرو جلـب کنه و نه اونقـدر کوتاه که انگشـتای فرد رو غیرعادی نشون بده...

بقـیش برمیگـرده به رفـتار و آداب معـاشرت فرد، سرعت و دقت حرف زدن، تکه کلام ها و تناسب تک تکِ کلماتی که بکار برده میشه با جمعی که در آن صحبت میکنین.

یه خانوم هر چقدر با وقار بیشتر صحبت کنه باکلاس تر به نظر میاد، یه آقا هرچقدر سریعتر و محکم تر صحبت کنه(با اعتماد به نفسِ کافی) باکلاس به نظر میاد.

بی ادبی و استفاده از اصطلاحاتِ کوچـه بازاری هم که کلاً نقطه ی مقـابلِ باکلاسّیـه!

معمـولاً معاشرت با آدم های باکلاس کمک میکنه شما هم باکلاس بـودن رو یاد بگـیرید و تمـرین کنید! :D
به نظر منکه پوشیدن کفش پاشنه بلند برای قدبلندا بی کلاسی نیس.خوب شاید یکی که قدش بلنده دوس داره کفش پاشنه بلند بپوشه (اینم هس که اگه یه نفر بخواد کفش دخترونه بخره نه ورزشی یا باید کفش عروسکی بخره :-& :-&یا پاشنه بلندواسه همین مجبوره پاتشنه بلند بخره).یا الآن کفشای ورزشی مثل پرفکت استپس یا کپسولی ایناهم دست کمی از کفش پاشنه بلند ندارن.من خودم با اینکه قدم دور وبر 172-173 هس بازم از کفشهای مذکور استفاده میکنم(اصلا قدبلند بودن یه جوری به آدم اعتماد به نفس میده :-" :-" :-")
.
بابقیه ی حرفهاتون موافقم شدید. :لایک

ArtmisSoR

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان‎امین
شهر
Isf
دانشگاه
پلی‌پیکنیک
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از winnie the pooh! :
به نظر منکه پوشیدن کفش پاشنه بلند برای قدبلندا بی کلاسی نیس.خوب شاید یکی که قدش بلنده دوس داره کفش پاشنه بلند بپوشه (اینم هس که اگه یه نفر بخواد کفش دخترونه بخره نه ورزشی یا باید کفش عروسکی بخره :-& :-&یا پاشنه بلندواسه همین مجبوره پاتشنه بلند بخره).یا الآن کفشای ورزشی مثل پرفکت استپس یا کپسولی ایناهم دست کمی از کفش پاشنه بلند ندارن.من خودم با اینکه قدم دور وبر 172-173 هس بازم از کفشهای مذکور استفاده میکنم(اصلا قدبلند بودن یه جوری به آدم اعتماد به نفس میده :-" :-" :-")
.
بابقیه ی حرفهاتون موافقم شدید. :لایک

اگه دقـت کرده باشی گفـتم 5سانت "لِـژ" نـه پاشـنه. و لـژ عمـوماً شامل همـون کفشای اسپورت(پرفکت استپس مثلاً!) که گفتی میشه. :)

بالا