• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سایت‌های معتبر جهتِ خرید اینترنتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان میگم از کدوم سایت میتونم کفش آل استار(کانورس چاک تیلور)پیدا کنم؟: )
ایران کانورس
مغازم داره، برای همین معتبره
من از مغازش خریدم، حتی اگه فیکم بود ، کیفیتش نسبت به فیکای دیگه بهتر بود-

کسی سایتی برای خرید انواع لوازم جانبی گوشی می‌شناسه؟ (بخصوص گلس و شارژر اصل)
از سایتایی مثل دیجی‌کالا دیدن کردم ولی تعداد محصولات تقلبی و فروشنده‌های زیادش واقعا قابل اعتماد نیست

• لایک
امتیازات: Alef
از سایتایی مثل دیجی‌کالا دیدن کردم ولی تعداد محصولات تقلبی و فروشنده‌های زیادش واقعا قابل اعتماد نیست
باتری و شارژر
https://batterys.org//

من چند وقت پیش گوشی یهو خاموش شد و بردم تعمیرگاه و فلش کردن برام اما خاموشیش وجود داشت متاسفانه و مجبور شدم که برد گوشیم رو عوض کنم با سرچ توی گوگل با موبایل 110 اشنا شدم سابت های دیگه ایی مثل دیجی کالا ، تکنو لایف ، موبایل 110 و زومیت بودن که برد میفروختن که من قیمت هارو مقایسه کردم موبایل۱۱۰ از همه مناسب تر بود قیمتش و ازشون خریدم الان هم چند وقته گذشته و راضی ام. راسی اینم بگم هم باتری گوشی هم برد گوشی هم قاب و ال سی دی و تمام قطعات گوشی های موبایل دو توی هر برندی دارند. ادرس سایت موبایل ۱۱۰ رو میزارم هرچیزی هستین سفارش بدین ازشون
Https://mobile110.com/

خب برای کتاب: سی‌بوک
برای..چجوری بگم؛ کلا برچسب و چیزای فانتزی یا..تو این مایه: جعبه

اگه کتاب های لاتین و به خصوص تو حوزه کامپیوتر و منابع لاتین دانشگاهی بخواین skybooks.ir عالیه
البته اگه کتاب چاپی هم داشته باشین براتون چاپ هم میکنه و کیفیت کتاباش فوق العاده اس.

دوستان کسی از تکنولایف خرید داشته؟ اگه بله، خوشحال میشم تجربه‌‌ش و به اشتراک بگذاره.🚶🏼‍♀️💗

دوستان کسی از تکنولایف خرید داشته؟ اگه بله، خوشحال میشم تجربه‌‌ش و به اشتراک بگذاره.🚶🏼‍♀️💗
بلی چند سال پیش یه A52s5G ازش خریدیم برا دختر عمه ام
بعضی کالاهاش میبینی خیلی قیمت مناسبه

من اسمارت واچ خریدم راضی بودم همه چیش اوکی بود سالم و عالی هنوزم استفاده میکنم به نسبت ارزون تر بود جاهای دیگ که نگاه کردم و مقایسه کردم

Back
بالا