تغییر رشته در سمپاد

• شروع کننده موضوع

ALIAC

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
یه جای دورر
بنام خدا
سلا دوستان سمپادی عزیز . دوستان من امسال در ازمون تکمیل ظرفیت قبول شدم و مجبورم دوم رو ریاضی فیزیک بخونم چون ازمون فقط مال دوم ریاضی بود . خب دوستان من پرسیدم میشه تغییر رشته داد گفت نه به سختی بسیار زیاد . حالا میخوام از شما بپرسم میشه سوم تغییر رشته به تجربی داد ؟ ایا از دوستان شما کسی هست که مثه من باشه وضعیتش و تغییر رشته بده ممنون میشم جواب بدید .​

mohammadjb

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
زیست
پاسخ : تغییر رشته در سمپاد

بستگی داره . مثن اگه تعداد ریاضیاتون کم باشه و تجربیا هم پر باشن خیلی امکانش کمه و نزدیک به 1 درصد ( یک درصدم به خاطر اینه که شاید پارتی چیزی اتفاق غیر منتظره ای الهام غیبی و ... :))) . اما تجربی به ریاضی به مراتب آسون تره .

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

به نقل از ALIAC :
بنام خدا
سلا دوستان سمپادی عزیز . دوستان من امسال در ازمون تکمیل ظرفیت قبول شدم و مجبورم دوم رو ریاضی فیزیک بخونم چون ازمون فقط مال دوم ریاضی بود . خب دوستان من پرسیدم میشه تغییر رشته داد گفت نه به سختی بسیار زیاد . حالا میخوام از شما بپرسم میشه سوم تغییر رشته به تجربی داد ؟ ایا از دوستان شما کسی هست که مثه من باشه وضعیتش و تغییر رشته بده ممنون میشم جواب بدید .​

احتمال این که کلاس تجربی پر باشه زیاده چون معمولا رشته ی تجربی بیشتر از ریاضی زودتر ظرفیتش پر میشه .(حداقل اینجا همین جوریه!)
اگه پر بود اگه می خوای می تونی انتقالی بگیری و بری به یه مرکز دیگه که ظرفیت تجربیش خالی داشته باشه.

iran1372

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
...........
شهر
ساری
رشته دانشگاه
حقوق

ببخشید اینطوری میگم اما اگه قرار باشه بتونی این کارو بکنی که در حق خیلیا ظلم میشه.شما رو برای این گرفتن که رشته ی ریاضی ظرفیتش تکمیل بشه اگه بذارن واقعا نامردیه.البته اگه از سال اولم بودی به سختی میذارن تغییر رشته بدی.اگه واقعا تجربیو بیشتر دوست داری خب نمیومدی سمپاد میذاشتی یکی که ریاضیو دوست داره به جات بیاد.

• شروع کننده موضوع

ALIAC

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
یه جای دورر
تغییر رشته

سلام دوستان عزیز . خوبین ؟ اوندفعه هم پرسیدم ولی الان سوال اصلیم اینه که ما دو تا تجربی و یه دونه ریاضی داریم و جمعیت تجربی ها هم زیر 30 نفره . به نظرتون می تونم سال بعد تغییر رشته بدم ؟ الان ریاضی می خونم اینو هم بگم که به لطق تکیمل ظرفیت رشته ریاضی وارد شدم :D و ایا شما صلاح میدونید اگه نشد سال بعد از مدرسه برم ؟ :( =((

Shery

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجـنورد
سال فارغ التحصیلی
95
پاسخ : تغییر رشته

راستش من خیلی در این باره تحقیق کردم با دانش آموزای تغییر رشته ای حرف زدم...
با چند تا مشاور خیلی زیاد حرف زدم
با دبیرا و...
آخر هم به این نتیجه رسیدم که از همون اول برم تجربی
اگه هدف آخر شما تجربیه این کار اشتباهه که برین ریاضی و بعد تغییر رشته بدین...که مثلا ریاضی فیزیکتون قوی شه
پیشنهاد من اینه صد در صد از اول تجربی برین...و در کنارش یا خودتون یا با دبیر خصوصی و فعالیت های اضافه ریاضی و فیزیکو تقویت کنین
اصلا هم شک نکنید...
خصوصا اینکه شما قصد دارید سال بعد برگردین... و درسای دوم ریاضی و تجربی فرقش یه زیست و یه آماره
و هیچ فایده ای نداره که سومو دوباره برین تجربی
چون همون آمارو دوباره تو سوم تجربی میخونین و فقط این وسط زیست رو از دست میدید
چون همون طور که میدونیم زیست دیگه جوری نیست که بشه جدا خوند و تو تابستون خوند و ... کاملا مفهومی شده
و حتی اگه 30 جلسه دبیرخصوصی بگیرین و به شدت کارکنین باز هم مثل نه ما سرکلاس بودن نمیشه...
خصوصا که بعضی مطالب نیاز به گذشت زمان و جا افتادن دارن... و همینطور که میتونیم ضریب زیست خیییلیییی بالاتره
در این مورد هم با چند تا دبیر زیست مشورت کردم...
به هر حال نظر من اینه از همون اول تجربی برین و کاملا هم از حرفی که میزنم مطمئنم

• شروع کننده موضوع

ALIAC

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
یه جای دورر
پاسخ : تغییر رشته

خیلی ممنون که جواب دادین . من خومم خیلی دوس دارم که از اول تجربی بخونم ولی گفتم که از طریق ازمون تکمیل ظرفیت رشته ریاضی فیزیک وارد سمپاد شدم و مجبورم که ریاضی بخونم و من سوالم اینکه می تونم سال بعد تغییر رشته بدم و برم تجربی ؟ باتوجه به اینکه از طریق تکمیل ظرفیت وارد شدم ؟؟؟

mahboooobeh

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهیدغروی
شهر
کاشان

بستگی به خودت داره اگه از اونایی هستی که خودت بخونی بیشتر میفهمی چه سوم چه چهارم تغییر رشته خوبه
اگر هم از اون مدرسه هایی هستید که کلاس تجربیا خیلی شلوغتر از ریاضیه خیلی عالیه
مثلا من الان اولم حدودا 90 نفریم سال دیگه 80 نفرمون میرن تجربی :-\(همشون هم بلا استثنا خانوم دکترن!!!)
سال دیگه دوم ریاضی مثه کلاس خصوصیه این برا تقویت ریاضی فیزیک حتی اگه مشترک باشه عالیه
بعدم یکی از آشنایان نزدیکم تغییر رشته داد زیستش20 20 بود
فقط به خودت بستگی داره

Nadiye

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان3
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

البته فکر میکنم،مشکل ایشون اصن این نیست که برن ریاضی یا تجربی...مشکلشون اینه با توجه به این که از تکمیل ظرفیت وارد شدن(برای رشته ی ریاضی)سال دیگه میتونن برن تجربی یا نه؟؟؟
که به نظرم اگه تجربی هاتون کلاساشون جا داشته باشه،باید بذارن..ولی باز به جواب این سوال ربط داره که: دوم برای تجربی اصن تکمیل ظرفیت نگرفتن یا شما ریاضی قبول شدی؟؟؟ :-?

Reyhaneh-TKS

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
BRZ

دوستان من هم همین مشکل رو دارم! اتفاقا میخواستم الان یه تاپیک در این باره بذارم ولی دیدم یکی قبل از من زحمت این کار رو کشیده (;
من امسال دارم تو رشته ریاضی فیزیک درس میخونم. با تکمیل ظرفیت رفتم و مدرسمون هم تجربی نمیخواس! کلاسمون 16 نفره و تعداد تجربیا هم زیر 30 نفر هس.
اول که فهمیدم امکان تغییر رشته برای امثال من وجود نداره تحقیق کردم. امیدوارم این نکات مفید باشه واستون
1- تصمیم به تغییر مدرسه کردم! ولی بعد پشیمون شدم. چون دیدم با این کار دارم درسای مهمی مثل ادبیات، عربی، دینی،... رو همگی فدای یه زیست میکنم! چون مدرسه ما سمپاده و بهترین دبیرا رو هم داره. به خصوص اینکه تو شهرمون فقط یه مرکز سمپاد داریم.
2- از معلم ریاضیمون که راهنمایی گرفتم گفت این کار به ضرر شماست چون شما خیلی چیزها رو تو رشته ریاضی میخونین که تو کنکور تجربی اصلا کاربردی نداره!
3- با یه نفر آشنا شدم که اون هم به مشکل ما دچار بود. ولی تو رشته ریاضی درس زیست رو خودش خوند و رتبه98 منطقه سه شد! رتبه ای که خیلی از تجربی ها موفق به کسبش نیستن! و ازش راهنمایی که گرفتم گفت من به دلایلی موفق به تغییر رشته نشدم. رشته ریاضی موندم ولی درس های تخصصی رشته ریاضی رو مثل دیفرانسیل، جبر... همگی در حدی میخوندم که تشدید نیارم و وقتم رو رو زیست میذاشتم!
4- از یکی از دانشجو های رشته ی دندان پزشکی دانشگاه شیراز هم راهنمایی گرفتم که اون هم گفت بهترین کار همینه که مدرستون رو ترک نکنید! چون درس زیست چیزیه که فقط خوندن خودتون رو میطلبه! و این رو هم ذکر کرد که تو دانشکده شون تعداد کسایی که رشته ریاضی بودن خیییلی زیاده!

به همین علت بود که تصمیم نهایی رو گرفتم که همین رشته ریاضی بمونم و زیست رو خودم بخونم. مهمترین چیز اینه که بدونید [size=14pt]همه چیز به خودنون ربط داره![/size]

کاواک

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
95

حال نداشتم تمام پستای صفحه رو بخونم و با توجه به اولی جواب میدم :D
تغییر رشته تو هر مقطعی امکان داره.مثلا من خودم طی یه سال دوبار تغییررشته دادم :-".اول ریاضی بودم بعد رفتم تجربی بعد دوباره ریاضی :-".
بستگی داره به مدیرومدرسه و تعداد بچه ها تو هر رشته.از تجربی به ریاضی سال دوم اسونه ولی برعکسش سخته.فکرمیکنم سال سوم هر دوش سخت باشه ولی خب اگه تصمیمتونو به صورت جدی گرفتین حتما موفق میشین!
خواستن توانسته /m\

• لایک
امتیازات: juner
بالا