پاسخ : به هرچیزی که فکر کنی همون میشه ...
به نقل از melika :) :
یک فیلمی بود the secret دربارهی همین بود.
به هرچیزی فکر کنی همون میشه. اما نه اینکه مثلاً من الان به یک ماشین خیلی توپ فکر کنم و فردا داشته باشم. باید این تفکرات به صورت مستمر باشه . و تو تفکراتتون نگین من فلان چیز رو میخوام. بلکه باید به این فکر کنین که اون رو دارین. یک داستان کوتاه برای خودتون از اون میسازین و مرور میکنین. مثلاً از خواب بیدار میشی و لباسات رو میپوشی و سوئیچ رو برمیداری و سوار ماشین میشی. از این رویاپردازیایی که میکنیم. اما باید یک چیز ثابت باشه نه اینکه هرشب داستانتون رو عوض کنین. و اینکه میگم فکر کنین به اون باید تو ضمیر ناخودآگاهتون شکل بگیره که واقعاً فکر کنین دارین اون رو. شده بعضی وقتها که میخوابین یک لجظه فکر میکنین از پله یا تخت یا .. میافتین پایین و همون لحظه یک حالت ترس اینا بتون دست میده که انگار واقعا افتادین . اون لحظه با اینکه بیدارین ولی فکر میکنین واقعاً این اتفاق افتاده. این همون ضمیر ناخودآگاه ماست. برای همین هم بهتره قبل از خواب و وقتی از خواب بیدار میشین فکر کنین که تو ضمیر ناخودآگاهتون شکل بگیره.
نباید هم انتظار داشته باشین بعد از 2روز اون اتفاق بیفته و یک هفته که گذشت بگین چرا نشد و دروغ ـه همهش و اینها. بعضی چیزها در مدت کم و بعضی در طولانی مدت محقّق میشن.
فکرهای مثبت هم تاثیر بیشتری نسبت به افکار منفی دارند.
این یک قانون جاذبهست و مغز شما مثل آهنربا اون چیزهارو طرف خودش میکشه. منفاتی با خدا و ارادهش و اینها نداره. وجود این قانون از ارادههای خداست. مثل اینکه بگی چرا در من اختیار وجود داره پس خدا چی؟! در صورتی که ارادهی ما و اختیارمون با ارادهی خداست.
× من اون فیلم رو دیدم و یکی هم تمام اینها رو برام توضیح داده و من هم باورشون کردم. ولی انجامش ندادم و برام ثابت نشده که بخوام با اطمینان بگم همچین چیزی هست.
من اینو دیدم ، و واقعا هم این قانون جذب بهم ثابت شده !
اون چیزی که اتفاق میفته اینجوری نیس که مثلا بشینیم برنامه بریزیم هر 8 ساعت بهش فکر کنیم !
مثلا من یه مدت یه اتفاقی بخشی از فانتزی هام بود ! حدود 1 سال بعدش بدون اینکه توجهی داشته باشم که این اتفاق همونیه که من بهش فکر کرده بودم ، دقیقا با همون صحنه هایی که تو تصوراتم بود پیش اومد ! یه چیز تقریبا محال هم بود !
و بعد عین روشن شدن یه جرقه و یاد این مستند افتادن و ... !
مثلا نشده تا حالا سر یه کلاسی نشسته باشین ، بعد موقع پرسش قبل اینکه دبیر اسمتون رو بگه ، تو ذهنتون گفته شدن اسمتون توسط دبیر باشه ؟! بعد دقیقا با همون لحن که شما بهش فکر کرده بودین همون موقع صداتون کنه ؟!
این اتفاق بارها برای من افتاده !
و حتی یه بار یکی از آشنا ها بود هر چند وقت یه بار بهم اس میداد ، به این فکر کردم که دیگه وقتشه اس بده ! یه ربع هم طول نکشید اس دادنش ! و این زمانی بود که تقریبا اس دادنش تو اون ساعت دور از ذهن بود !
و بیشتر این فال های قهوه و مشابه ش به نظر من تحت تاثیر این قانونه !
خلاصه اش اینکه همچین چیزی واقعا تو این دنیا وجود داره ! لااقل برای من که اینطوره ! و خیلی هم به طرز تفکر شخص راجع به این موضوع بستگی داره البته !
و در جواب پست اول تاپیک باید بگم با نظر ملیکا راجع به خدا موافقم ، هر چیزی که تو این جهان اتفاق میفته تحت اراده ی خداونده ، همه این نیرو ها و انرژی ها هم به خاطر وجود خالقشه !