آقای shawn : شما تلاش اون افراد رُ توی دوره ی تابستون فقط دیدید ، شاید تلاشِ افراد دیگه قبل از دوره بوده :) ... من از المپیاد زیست میشناسم کسی رُ که از سالِ دوم راهنمایی میخونده که سره جلسه حالش بد میشه و مرحله 2 قبول نمیشه : ) ... تو اینجا فقط بحثِ تلاش نیست میتونه خیلی چیزای دیگه از جمله شرایط روزِ امتحان دخیل باشه ...(المپیاد یه ریسکه که همه ی ماها که شرکت کردیم اونو پذیرفتیم !)
فک میکنم این کارخونه ی ربات سازی باعث میشه که همه ی بچه ها قوی کار کننُ سطحِ سوالا بالاتر بره و به نسبت بچه های قَدَرتری انتخاب شن ... و اینکه از الان بچه های راهنماییِ کرجُ ببینم که واسه المپیاد میخونن :)
آقا مهران شما یه حرفِ خیلی قشنگی زدید یه بار، با اجازتون من الان مجبورم بسطش بدم و بگم : " بچه هایی که الان دارید واسه المپیاد تلاش میکنید عوضِ اینکه بیاید امکانات خودتونُ با دیگران مقایسه کنید ، بهتره فقط تلاش کنید و
به پیشرفت مطلق خودتون فکر کنید نه نسبی" :)
بچه هایی که موفق میشن قطعا زمانی که شما دارید سرِ این مسئله بحث میکنین درس میخونن
هرکس به اندازه ی توانش تلاش کرده و به چیزی که حقش بوده رسیده ... فعلا نمیشه چیزی رُ تغییر داد پس انقدر وقتِ خودتونُ هدر ندید لطفا
× دوستایی که الان از دوره بگشتن و به هر دلیلی طلا نشدن : یه چیزِ دیگه که خودم بهش خیلی اعتقاد دارم اینه که بعضی وقتا شاید موفقیتِ بهتری تو همون مدالِ نقره یا برنزه هست که تو طلا نیست مطمئن باشید هیچ کاری بی حکمت نیست
موفق باشید ... .