- شروع کننده موضوع
vahead649
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- بهشتی
- شهر
- اردبیل
پاسخ : قانون مبهم طرح پذیرش وسنجش دانشجو
وهمچنین در هیچ جای دنیا اینطور نیست یا دانشگاه برای عموم آزاده و یا کنکوری برگزار میشه و معیار انتخاب قرار می گیره
مساله مهمتری که در اینجا واسه ی من سوال مواد قانونی طرح جدید پذیرش دانشجوست که هیچکس ازش سردر نمیاره 3 روش پذیرش گذاشتن که قابل درک نیست میشه از هر روشی واسه ورود به دانشگاه اقدام کرد و یا نه در واقع قانون جدید کلا پرابهامه
ممنونم به خاطر تحلیلی که انجام دادین میشه گفت بله همینطوری است که شما می فرمایید اما میشه یک جور دیگری هم به قضیه نگاه کرد واینکه 3 سال آخر یعنی حدود چهلوخوردای امتحان و نمراتی با سلیقه های اصلاحی گوناگون در واقع تامین امنیت امتحانات هم یک مشکل دیگربه نقل از naz moon :خب من قبل از اینکه بگم دوس دارم یا نه شرایط فعلی و امکان حذف کنکور رو بررسی میکنم
حذف کنکور درصورتی امکانپذیره که:۱-سوالات پایانی سه ساله ی آخر، نهایی باشه و سبک سوالات هم کاملا فرق کنه ۲-دانشگاه ها آزمون ورودی رو به صورت سازماندهی شده برگزارکنن
(البته بحث ما درمورد رشته های تاپ مطرح هست)
درشرایط فعلی که هیچ ثبات و برنامه ریزی مشخصی وجود نداره تصمیم تازه گرفتن درست مثل انجام آزمایش رو یک ماده منفجره ست
کشور به هیچ وجه برای حذف کنکور آماده نیست
وهمچنین در هیچ جای دنیا اینطور نیست یا دانشگاه برای عموم آزاده و یا کنکوری برگزار میشه و معیار انتخاب قرار می گیره
مساله مهمتری که در اینجا واسه ی من سوال مواد قانونی طرح جدید پذیرش دانشجوست که هیچکس ازش سردر نمیاره 3 روش پذیرش گذاشتن که قابل درک نیست میشه از هر روشی واسه ورود به دانشگاه اقدام کرد و یا نه در واقع قانون جدید کلا پرابهامه