Pou

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 1tA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Pou :دی

خدایی خیلی باحاله! فقط من شباهتش به سیمز رو درک نمیکنم که میگین!

اصن این بازی ی دنیاییه واسه خودش
ولی مال من خیلی زود گشنش میشه شبانه روز دارم بش غذا میدم ;D
اولا هی چاقش میکردم الان فک کنم معدش جا باز کرده :))
ولی خیلی باحاله

بچه ی من 21 سالشه ! 8->>
وای خیلی دوسش دارم اصن. مخصوصا وقتایی که آلارم میده گشنشه :))
خدا هیچ مادری رو جلوی بچش شرمنده نکنه ؛ چن وقته میخوام واسش لباس نو بخرم پول ندارم :دی :/

مرحله 21 ;D
وقتی میگه نع ، من عاشقش میشم ! خیلی باحال میگه انصافا ! :))

مـال مـن 29 سـالش شد مجـبور شدم گـوشیمـو فـرمت کنم :-<
الـان 11 سـالشـه
به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
خدا هیچ مادری رو جلوی بچش شرمنده نکنه ؛ چن وقته میخوام واسش لباس نو بخرم پول ندارم :دی :/
شـنیـدم هـک شدش هسـت تـو نت کـه پـولِ بـی نهـایت داره اونـو دانلـود کن بـاشد کـه از شـرمندگی در بیـای ;D
الـبتـه مـزه بـازی ـرو میـپرونه دیـگه! :|

خیلی بازیه مضخرفی بود به نظرم!!
هیجان 0
دلیلی نمیبینم بخوام بش غذا بدم و ....
من چرا هیچ حسی نسبت به این بازی نداشتم؟؟
همه خودشونو میکشن واسه این

باهاش ارتباط برقرار نکردم :|

اگه خواهر کوچیک داشته باشین بدرد ساکت کردن اون میخوره صرفا :-"

یکی از بچه هامون یه باگ توش پیدا کرده بود که فک کنم این شکلی بود که یه بازی چیزی می کرد و بعدش که میومد بیرون هی وارد خارج می شد و هی امتیاز می گرفت (دقیقش رو نمی دونم ) و همین جوری توی یکی دو روز تا level 70 اینا رفت ... :o

وای من خیلی این بازیُ دوست دارم! >:D<
کلی با دخترعمه‌م بازی می‌کردیمش! ;D
انواع و اقسام غذاها رو هم بهش می‌دادیم ;D اونجایی هم که با صابون باید بشوریش خیلی دوست دارم :-"
به پسربچه ها هم توصیه می‌کنم برای جلوگیری از خشونت ;D

• لایک
امتیازات: Frost

منم اون اوایلی که اومد بدبختو هر کاریش کردم نمرد....کلی بهش غذا مذا میدادم..خوشبحالش!!!!

آخرشم نسخه هکشو نصب کردم دیگه حسابی عشق و حال!!!!

خیلییی بازیه مسخره ایه بیای تمیزش کنی بعد بهش غذا بدی حس این خانومای خونه دار به ادم دس میده :| من کلا یه مدت همش او بازیه میرههه بالا تو فضا اینا همش میرفتم ببینم اخرش چی میشه ;D دیگهه حوصلم سر رف تکراریم شده خیلی وقته بازی نمیکنم
http://upload7.ir/imgs/2014-01/23630648850260438592.png
اینقد خوشم میاد وقتی چاق میشه 8-^

بچه ها چطوری میشه سنش بیشتر بالابره؟
اصلا در چه شرایطی سنش بالا میره؟

pou - FbS

بچه ها بچه ها یه چیزی بگم برین تو نخ بازی بیرون هم نیاین! پو توانایی تولید مثل داره !!!

یکی از دوستام که تا لول دویست و خورده ای رفته بود خیلی اتفاقی یه یارویی رو پیدا کرده بود که لولش رسیده بود به هزار (یه دختر سوءدیه، تویترش رو هم اگه خواستین میذارم) طرف میگفتش که وقتی به لول هزار برسین یهو پو شروع میکنه به کش و قوس اومدن و یه انیمیشن کوتاه و بعد تبدیل میشه به دو تا پو لول پونصد که میتونی اون یکی رو نگه داری یا براش یه آی دی جدا بسازی بدی به یه نفر دیگه!

من اوایل فگر میکردم از این بازیای بی هدف و بی پایانه اما ظاهرآ اینطور نیس. :دی هر کی رسید یه شاتی چیزی بذاره ببینیم کی زودتر میرسه! :دی

پاسخ : Pou

سر کلاس دوستم تبلتو از من گرفت و دانلودش کرد..بعد این تا دو روز دهنمو صاف کرد..اخرشم پاکش کردم..
اصن به من چه که به اون تنبل بی خاصیت غذا بدم.یا برم فعالیت کنم تا اون بخوره..اخرم بشورمش چراغم میگه خاموش کن...خیلی تنه لش تشریف داشت

خل شدم از دستش :)) :)) :)) ولی دوسش دارم ;;) ;;) ;;) ;D

تازه اسمشم گذاشتم فندق ;D ;D ;D..به همه م میگم بچه مه ;D ;D

والا الان adult شده ولی من هنوز باید بهش غذا بدم :| :|...

دوستم تو تبلتش نصب کرده الان شده 17 ساله ;;)..ولی همچنان باید بهش غذا داد و باهاش بازی کرد و اینا :|... چن وقت دیگه می کشمش ;;) :>( حذفش میکنم یعنی :-" :-")

آخه وقت زیادی از آدم میگیره و اوایلش تا میای به سطح بالا بری خیلی طول میکشه
هم زود گشنش میشه و هم هی باید بازی کرد تا پول درآورد
من تا 15 بزرگش کردم اما بعدش دیدم خیلی بی مزست پاکش کردم

بازیه خوبیه ولی این notification هاش رو نِروـــِ من تردمیل میزنن! هی یه ثانیه یه بار میزنه : I'm hungry ~X(

به نقل از Elahek :
بازیه خوبیه ولی این notification هاش رو نِروـــِ من تردمیل میزنن! هی یه ثانیه یه بار میزنه : I'm hungry ~X(
خب غیرفعالش کن :-"

به نقل از Nadiya :
خب غیرفعالش کن :-"

میشه عایا؟ جدّن؟ من از این موضوع آگاه نبودم زدم دیلیتش کردم ;D :|

به نقل از Elahek :
میشه عایا؟ جدّن؟ من از این موضوع آگاه نبودم زدم دیلیتش کردم ;D :|
task manager قسمت active applications غیز فعالش کن نق نقاش تموم میشه تا دوباره بری تو برنامش ;;)

Back
بالا