عرفان تو گرد همایی یا پروفایلش تو سمپادیا؟به نقل از شواليه سبز :یکی بگه عرفان کیه اینجا ؟
پروفایلشبه نقل از Mr.Mamareza :عرفان تو گرد همایی یا پروفایلش تو سمپادیا؟
نصف استدلال هامون بر اساس تن صدای تو بود! نوآوری قابل توجهی بود تو بازی مافیابه نقل از mohammad sa :سلام و تشکر از همه....من اولین بارم بود و خیلی هم عالییی...(چی گفتم؟!)
منتها از بس مافیا بازی کردیم یه حس god بودن برم داشته هی به خانواده می گم شب شده بخوابین!!! مافیا باشن.....
خواهرم به مامانم گفت دانشگاه نرفته از دستش دادیم!!!!!!
واقعا از همه ممنون....
استدلالهای منو زیر سوال نبرید! لامصب سه تا مافیا رو کشف کردمبه نقل از ParNiaN.D :نصف استدلال هامون بر اساس تن صدای تو بود! نوآوری قابل توجهی بود تو بازی مافیا
به نقل از ParNiaN.D :نصف استدلال هامون بر اساس تن صدای تو بود! نوآوری قابل توجهی بود تو بازی مافیا
با تشکر از گاد باحالمون که خیلی بازی رو هیجان می داد اصلا بهشبه نقل از mohammad sa :سلام و تشکر از همه....من اولین بارم بود و خیلی هم عالییی...(چی گفتم؟!)
منتها از بس مافیا بازی کردیم یه حس god بودن برم داشته هی به خانواده می گم شب شده بخوابین!!! مافیا باشن.....
خواهرم به مامانم گفت دانشگاه نرفته از دستش دادیم!!!!!!
واقعا از همه ممنون....
منم فقط مافیا بازی کردمبه نقل از Mr.Mamareza :کیا "فقط" مافیا بازی کردن؟
منو پیام و آرمان که بودیم
پس لازم شد بری پست های میتینگ قبلی که دانش آموزا هم بودن رو بخونی..به نقل از مهســـــــــــــا :دست شما درد نکنه آقای محمد! جدا خیلی خوب بود و به من خیلی خوش گذشت! (وارونه اون میتینگ پارک ملت)
نمیدونم شاید دانش آموزها نبودن بیشتر خوش گذشته
آهان خداروشکر! من نبودم میتینگ قبلی رو! ولی اون پارک ملته که فیلم گذشته بود خیلی بد بود به نظرم! البته من بعد از نهار نبودم شاید بعدش اونم بهتر شده بوده!به نقل از Mr.Mamareza :پس لازم شد بری پست های میتینگ قبلی که دانش آموزا هم بودن رو بخونی..
شاید نظرت عوض شه.. :)
+تازه شما زود رفتین اون دست آخر مافیا رو از دست دادین اصلا خیلی باحال بودبه نقل از مــهــنــدس :آقا بسیار عالی بود بازم از این برنامه ها بذارین، خیلی خوش گذشتツ
از همه ممنون به خصوص محمد مطهری
دستان تک تکتونو از همین جا می فشارم :د
به نقل از شواليه سبز :استدلالهای منو زیر سوال نبرید! لامصب سه تا مافیا رو کشف کردم
به نقل از مهســـــــــــــا :من یه مقدار سوالات درسی داشتم از آرمان و دو تا سعید ها که اصلا فرصت نشد بپرسم یه مقدار اگه وقت واسه اون هدف اصلی هم بود خوب بود
به نقل از پگاه :منم اتفاقا تکلیفا مدارم رو آورده بودم توضیح داده بشه برام
به نقل از مهســـــــــــــا :
ای بابا! دو تا سخت افزاری اونجا بودن که از دست دادی فرصت طلایی رو اصلا
چه دل خوشی داشتی که تکلیفاتو آورده بودی ولی
منم خوشحال میشدم تکلیف پایگاه داده و الکترونیکم برام حل بشه
دقیقا 2-3 جا نقض قانون شد و باعث شد نظرا بیاد رو مافیا..به نقل از پگاه :در مورد من با نقض قوانین بود کشفتون
به نقل از Mr.Mamareza :دقیقا 2-3 جا نقض قانون شد و باعث شد نظرا بیاد رو مافیا..
مگر نه اول بازی اصلا نظرا رو مافیا ها نبود..
اول بازی آرمان..عرفان..پرنیان!!! و سعید مشکوک بودن..