- شروع کننده موضوع
asmana
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- اصفهان
لطفا هر چه زودتر جواب دهید!!!
مشكل منم هست. آدم مجبور مي شه كلي رو عمومياي مزخرف وقت بذاره به خاطر معلماي عقده ايش...به نقل از asmana :مرسی که راهنماییم کردید
ولی بازم میترسم بچسبم به المپیاد!آخه معلما با آدم راه نمیان
خیلی سردرگمم!کمک!! :-s
به نقل از ℓζ£ :قبل از هرچیزی اینو فراموش نکن که با قبولی در مرحله دوم توی سال اول بهیچوجه اجازه شرکت در دوره رو نخواهی داشت
بنابراین کارکردن المپیاد توی سال اول یعنی ایجاد آمادگی برای شرکت در سال های دوم و سوم
خب این خوبه که بخوای از سال اول خودتو آماده کنی
بهترین منبع برای تو کسایی هستن که خودشون به صورت خیلی کاربردی المپیاد رو جدی گرفتن
برای المپیاد باید اول از همه بدونی دقیقا به کدوم رشته علاقه داری تا برای سال بعد نخوای از شاخه ای به شاخه دیگه بپری
دوم برای شروع باید با کتابای درسی سال های بالا شروع کنی و تا اونا رو خیلی خیلی خیلی خوب یاد نگرفتی سراغ کتابای منبع نمیری
بعد از اینکه کتابای درسی رو کامل یاد گرفتی سراغ کتابای منبع میری که بسته به نوع رشته متفاوت هستن
در این حین ممکنه با تناقضات زیادی از سمت کتابای درسی مواجه بشی که برای المپیاد درستاشونو قبول میکنی ولی برای کنکور فقط حرف کتاب درسی ملاک خواهد بود حتی اگه غلط باشه
در آخر اگه خواستی خیییلی بیشتر یاد بگیری سراغ کتابای تکست میری
ولی خیلی هم به اونا نیازی نیست
معمولا برای المپیاد توی مدارس کلاس هم میذارن و معلماشون اکثرن دانش آموزان مدال دار سالای قبل هستن
از اونا هم استفاده کنی خوبه
با خیلی ها مشورت کن اما از هرکسی نه
فقط کسایی که کامل از المپیاد و کنکور خبر داشته باشن
تصمیمتو قطعی کن که از کاری که میخوای انجام بدی مطمئن باشی
سئوالی بود در خدمتم
منظورت نگاره ؟؟؟به نقل از Fateme.RMA :میشه دوتاییشو داشت ولی به شرط رعایت توازن. من دوستی داشتم که المپیادی بود و خیلیم کارش درست بود حالا مرحله 2 قبول نشد ولی درس مدرسشو جوری خونده بود که تونست یه کنکور فوق العاده بده و رتبش بشه 34. اگه بخواین فقط بچسبین به المپیاد و درس مدرسه رو ول کنین ضرر میکنین. به خصوص الان که اینقدر معدل رو کنکور تاثیر میذاره. من خودم یکی از اشکالام این بود که یا المپیادم سطحش میرفت بالا و درسای مدرسم داغون میشد یا برعکس. اگه المپیادو دوست دارین و واقعا میخواین براش بخونید حتمن برین پیش یه مشاور تحصیلی درست حسابی که هم از المپیاد سرش بشه و هم کنکور و وضعیت خودتون تو درسای مدرسه و تو المپیاد رو کامل توضیح بدین و راهنمایی بخواین!
به نقل از خوشحال :من زعد از کلی فکر کردن تصمیم گرفتم المپیاد بخونم.تنها نگرانیم نهایی هست.خیلیا سال آخر شروع کردن واسه کنکور و موفق شدن.اگه نهایو خوب بشیم و قبول نشیم چیز زیادی از دست ندادین.
اگه از کلاسای مدرسه ات نزنی،مشکلی پیش نمیادبه نقل از خوشحال :من زعد از کلی فکر کردن تصمیم گرفتم المپیاد بخونم.تنها نگرانیم نهایی هست.خیلیا سال آخر شروع کردن واسه کنکور و موفق شدن.اگه نهایو خوب بشیم و قبول نشیم چیز زیادی از دست ندادین.