کار شما تحسین داره !به نقل از nodet.girl :بخشيد؛من فقط خواستم اخطار بدم.
چرا الان همه با من دعوا داريد؟؟؟!!!!!!
مثل اينكه هيچ كس مشكلي با اين وضع نداره و همه خوششونم مياد!!
به نقل از مُحسن عُلیائی :مشکل اینه که کاربرا اصلا به مدیران اعتماد ندارن، طرف میاد تو پیغام خصوصی یه توهینی میکنه یه پیشنهادی میده، کاربرا این زحمت رو به خودشون نمیدن که بیان به یکی از این مدیر ها بگن فلانی این یارو برای من پیشنهاد دوستی داده، مزاحمم شده، و ...!
بعد میان انتقاد میکنن میگن، آهای مدیرا سایت چرا اینطوری شده؟ ملت دارند برای ما پیغام خصوصیای ناجور میفرستند، سایت جوش بد شده!
وقتی شما کاربرا با ما همکاری نکنید این جو ادامه پیدا میکنه...
شما حرفت درسته , اما خوب ایم مساله خیلی راحت حل میشه بار اول جوابه pm رو ندید و اگه بازم مزاحم شدن خیلی راحت به مدیران سایت گزارش کنید مطمئن باشید رسیدگی میشهبه نقل از nodet.girl :الان اين وسط خدايي من يه چيزيو نميفهمم؛ يكي بهم بگه.من چي گفتم كه الان همه با من دعوا دارن؟؟؟!!!!!!
به نقل از Radman.h :شما حرفت درسته , اما خوب ایم مساله خیلی راحت حل میشه بار اول جوابه pm رو ندید و اگه بازم مزاحم شدن خیلی راحت به مدیران سایت گزارش کنید مطمئن باشید رسیدگی میشه
به نقل از HamCla30 :باید یکی بشه گشت ارشاد !
اینشالا از این به بعد کاربرا اینها رو رعایت می کنن و مخصوصا در صورت مشاهده به مدیران اطلاع میدن کاربر در صورتی میتونه به مدیر اعتماد نداشته باشه که چنین مساله ای رو یه بار گزارش کرده باشه و مدیر اهمیتی نداده باشه که به گفته ی مدیرها احتمالا چنین موردی هم تاحالا پیش نیومده پس دلیلی برای اعتماد نکردن نیست...به نقل از nodet.girl :به نظرم بد نيست كه حداقل يكي از مديرا بتونه همه چيزو كنترل كنه.مخصوصا پ.خ هارو.
باور كنيد منم مخالف سختگيري مديرام.اما ديگه اين كار لازم شده.به خاطر كوتاهي خود كاربرا.
به نقل از Radman.h :کاربر در صورتی میتونه به مدیر اعتماد نداشته باشه که چنین مساله ای رو یه بار گزارش کرده باشه و مدیر اهمیتی نداده باشه که به گفته ی مدیرها احتمالا چنین موردی هم تاحالا پیش نیومده پس دلیلی برای اعتماد نکردن نیست...
به نقل از مُحسن عُلیائی :-----------------------------------------------------دقت داشته باشید یا از گزینه گزارش استفاده کنید یا اینکه به یکی از مدیران اصلی یا ناظم و یا معاون ها پیغام خصوصی بفرستید!نه به مدیران انجمن.
به نقل از مُحسن عُلیائی :اینجا این تذکر رو بازم تکرار میکنم، خانم nodet.pegah! و امثالهم! پست هاتون رو چت وار نفرستید، لازم نیست به همه سریع جواب بدید، هر 2-3 پاسخ رو توی یک پست جواب بدید.