- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- مدال المپیاد
- طلای زیست
- دانشگاه
- علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : صندلی داغ M.R.A (طلای المپیاد زیست)
به نقل از Shaghayegh.Kh :اول سلام ! سلام
دوم تبریک! تشکر
سوم من ایده ی صندلی داغ زیست رو دادم با شما![]()
ببخشید یکم جواب طول کشید
خب حالا نوبت سوالا
1- روزی چه قدر میومدین نت؟ تفریحی میومدم
2- فک می کنین میشه از درس های مدرسه نزد و المپیاد قبول شد؟! بستگی به قدرت فرد و تعریفش از" زدن از درس های مدرسه" داره
3- واسه طلای سال دوم چه پیشنهادایی دارین؟ درس بخون و همه تلاشت رو بکن
4- الان که ما اول دبیرستانیم ، روزی چه قدر وقت بزاریم که دوم طلا بیاریم؟ "همه" تلاشت رو بکن
5- کلا راه طلای دوم رو بگین :Pچنبار یه سوالو میپرسی ؟!
6- تو مدرسه دربارتون چی فک میکردن؟ ینی چه قدر تو چشم بودین؟ چه میدونم
7- چی باعث میشد که همچنان بدون احساس خستگی به این نهضت ادامه بدین؟ کی گفته بدون خستگی بوده![]()
8- این 6 تا دومی که تو دورتون بودن، فک می کنین چی باعث شد طلا نشن ؟ ( سوال مسخره ای هست میدونم ولی لطفا بگین ) چه میدونم !
9- چند تا از جامع ترین کتابا؟ بسته به تعریف شما از جامع داره !
10- آیا براتون مهم بود که وای فلانی اینقدر خونده از من جلوتره من چی کار کنم اینا؟ نه چون خواندن با فهمیدن خیلی فرق داره !
11- فک می کنین چی باعث شد سال دوم مرحله 2 قبول نشین؟ و وقتی قبول نشدین، ناامید شدین یا نه؟! نه بابا ناراحتی چرا !؟ کلی چیز یاد گرفتم که تو قبولی سال سوم به طور مستقیم یا غیر مستقیم تاثیر داشته
12- الان به مدرسه سر میزنین که به بچه هایی که دارن واسه کنکور میخونن بخندین؟![]()
سرمیزنم ولی بهشون نمیخندم
13- آیا واسه جهانی امید دارین؟ ینی رقیباتون رو فک میکنین بزنین جلو؟
14- آیا داداشتون هم باعث شد که انگیزه تون بیشتر شه ( خب فک کنم ایشون هم طلا دارن تو نجوم) قطعا" ایشون نقش زیادی داشتن
15- رشته دانشگاه؟ هنوز معلوم نیس
16- یه چیز بگین یه جمله ای که باعث شه این همه سختی رو تو این راه آدم تحمل کنه! تلاش مهمه نه طلاش!
خب بسی متشکر میشم به این سوالا جواب بدین! میدونم بعضیاش مسخره ان ! ولی خب دیگه لطفن...![]()