• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد صندلی داغ M.R.A (طلای المپیاد زیست)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا.ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : صندلی داغ M.R.A (طلای المپیاد زیست)

به نقل از Shaghayegh.Kh :
اول سلام ! سلام
دوم تبریک! تشکر
سوم من ایده ی صندلی داغ زیست رو دادم با شما :-" :-" ببخشید یکم جواب طول کشید
خب حالا نوبت سوالا ;D
1- روزی چه قدر میومدین نت؟ تفریحی میومدم
2- فک می کنین میشه از درس های مدرسه نزد و المپیاد قبول شد؟! بستگی به قدرت فرد و تعریفش از" زدن از درس های مدرسه" داره
3- واسه طلای سال دوم چه پیشنهادایی دارین؟ درس بخون و همه تلاشت رو بکن
4- الان که ما اول دبیرستانیم ، روزی چه قدر وقت بزاریم که دوم طلا بیاریم؟ "همه" تلاشت رو بکن
5- کلا راه طلای دوم رو بگین :P ;D چنبار یه سوالو میپرسی ؟!
6- تو مدرسه دربارتون چی فک میکردن؟ ینی چه قدر تو چشم بودین؟ چه میدونم :))
7- چی باعث میشد که همچنان بدون احساس خستگی به این نهضت ادامه بدین؟ کی گفته بدون خستگی بوده ;D
8- این 6 تا دومی که تو دورتون بودن، فک می کنین چی باعث شد طلا نشن ؟ ( سوال مسخره ای هست میدونم ولی لطفا بگین ) چه میدونم !
9- چند تا از جامع ترین کتابا؟ بسته به تعریف شما از جامع داره !
10- آیا براتون مهم بود که وای فلانی اینقدر خونده از من جلوتره من چی کار کنم اینا؟ نه چون خواندن با فهمیدن خیلی فرق داره !
11- فک می کنین چی باعث شد سال دوم مرحله 2 قبول نشین؟ و وقتی قبول نشدین، ناامید شدین یا نه؟! نه بابا ناراحتی چرا !؟ کلی چیز یاد گرفتم که تو قبولی سال سوم به طور مستقیم یا غیر مستقیم تاثیر داشته
12- الان به مدرسه سر میزنین که به بچه هایی که دارن واسه کنکور میخونن بخندین؟ ;D :-" سرمیزنم ولی بهشون نمیخندم ;D
13- آیا واسه جهانی امید دارین؟ ینی رقیباتون رو فک میکنین بزنین جلو؟
14- آیا داداشتون هم باعث شد که انگیزه تون بیشتر شه ( خب فک کنم ایشون هم طلا دارن تو نجوم :-" ) قطعا" ایشون نقش زیادی داشتن
15- رشته دانشگاه؟ هنوز معلوم نیس
16- یه چیز بگین یه جمله ای که باعث شه این همه سختی رو تو این راه آدم تحمل کنه! تلاش مهمه نه طلاش ;D !
خب بسی متشکر میشم به این سوالا جواب بدین! میدونم بعضیاش مسخره ان ! ولی خب دیگه لطفن... ;;)

• لایک
امتیازات: Mir

این جمله تلاش مهمه نه طلاش! واقعا خودتون بهش اعتقاد دارین؟! :-" منظورم اینه آخه بالاخره هدف شما طلاش بوده دیگه نه تلاش ;D
زدن از درستا ینی این که خب مثلا چه میدونم امتحانای ترم مهم نبودن! یا واسه درس نخوندن ;D
خب وقتی خسته میشدین چی باعث میشد دوباره بخواین به این نهضت ادامه بدین? ;D ;D
چی کار کنیم مطالبی که میخونیم یادمون بمونه
زیست درس حفظی هست یا مفهومی از نظر شما؟
مرسی! :)

معدل سال دومتو چند شدی؟به سوما معافی میدادن.دوما چی؟اگه بخوای برا المپیاد بخونی معدل چقدر پایین میاد؟مثلا اگه قبلا بدترین معدلت19.9باشه؟

به نقل از Shaghayegh.Kh :
این جمله تلاش مهمه نه طلاش! واقعا خودتون بهش اعتقاد دارین؟! :-" منظورم اینه آخه بالاخره هدف شما طلاش بوده دیگه نه تلاش ;D
زدن از درستا ینی این که خب مثلا چه میدونم امتحانای ترم مهم نبودن! یا واسه درس نخوندن ;D
خب وقتی خسته میشدین چی باعث میشد دوباره بخواین به این نهضت ادامه بدین? ;D ;D
چی کار کنیم مطالبی که میخونیم یادمون بمونه
زیست درس حفظی هست یا مفهومی از نظر شما؟
مرسی! :)
به شخصه بهش اعتقاد دارن
من از درسا زدم و در طول سال درس نخوندم فقط باسه ترم خوندم
اگه علاقه داشته باشی و هدفتم به جای طلا بذاری روی فهمیدن زیست میتونی این خستگی هارو رد کنی ( تفریح رو هم فرتموش نکن )
درسا اینقدر تکرار میشه که یادتون میمونه ( باید مرور هم کنید )
همه درسا حفظی مفهومی هستن اما بخش حفظی زیست از بقیه درسا بیشتره
خواهش میکنم

به نقل از fateme12 :
معدل سال دومتو چند شدی؟به سوما معافی میدادن.دوما چی؟اگه بخوای برا المپیاد بخونی معدل چقدر پایین میاد؟مثلا اگه قبلا بدترین معدلت19.9باشه؟
19.45 تو بعضی درسای عمومی به دوما معافی میدن . شما اگه برای درسای مدرسه نخونی فقط برای امتحان ترم بخونبی باتوجه به معدل 19.9 معدلت کمتر از 19.7 نمیشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا