خوبه که عوضش عذاب وجدان درس یاد نگرفتن نمیگیرین تازه اگه ازش سوال بپرسی میگه اینجا که مدرسه نیس من سوالاتونو جواب بدم دانشجو خودش باید بره دنبال سوالاش من درسمو میدم تند تند که همه مطالب گفته شه و میرم نمیشه که وقت کلاسو واسه سوالای شما بذارم تازه یه روایتی هس که همین استاده گفته کلاس که جای درس یاد گرفتن نیس،تو کلاس باید تند تند بنویسی بعدن خودت بری یاد بگیریبه نقل از z@hra :ای بابا بازم درس بده خوبه! استاد ریاضی ما میاد از اول تا آخر خاطرات لوس و بی مزه تعریف میکنه همش.
من هم در مجمع الجزایر خواجه نصیر هستمبه نقل از imank92 :سلام
شب همه خوش
اینجا از خواجه نصیرهم دانشجو پیدا میشه ؟ :)
(گشتم نبود نگرد نیست )
O Oبه نقل از احسان94 :من هم در مجمع الجزایر خواجه نصیر هستم
هنو نیومده کجا میخوای بری شما؟؟به نقل از ALA73 :اومدم بگم خدانگهداری
عاقا من حسودسم میشه به شما هاااا تو یونی ما اصن فک کنم سمپادی نیس بعد تازه این جور که معلومه سمپادیارو به خرخونیو اینا میشناسن. بعد کلن خیلی بچه های بی بخارین یکی بیاد با من همدردی کنهههههبه نقل از imank92 :O O
تو خوابگاهی مثل من ؟؟؟
الان از بلندگو چی گفتن ؟
جهت اطلاع و همدردی : اینجا دوتا دوست گنبدی پیدا کردم + یه هم اتاقی گرگانی هم دارمبه نقل از Samira :) :عاقا من حسودسم میشه به شما هاااا تو یونی ما اصن فک کنم سمپادی نیس بعد تازه این جور که معلومه سمپادیارو به خرخونیو اینا میشناسن. بعد کلن خیلی بچه های بی بخارین یکی بیاد با من همدردی کنههههه
واقعااااا؟؟؟؟ سلام برسون کیان بگو شاید شناختم؟؟؟به نقل از imank92 :جهت اطلاع و همدردی : اینجا دوتا دوست گنبدی پیدا کردم + یه هم اتاقی گرگانی هم دارم
نه اگه امیر رضا بود تمدیدش میکرد من میدونم بفرمابه نقل از ساحـــره :تموم شد؟
تازه اومدما
دیگه در اون خد هم دوست نشدیم یکیشون ترم3 و اون یکی ترم اولیهبه نقل از Samira :) :واقعااااا؟؟؟؟ سلام برسون کیان بگو شاید شناختم؟؟؟
عهه اون ترم 3ای رو فکر کنم میشناسم سلامو نرسون بهشبه نقل از imank92 :دیگه در اون خد هم دوست نشدیم یکیشون ترم3 و اون یکی ترم اولیه
جفتشونم عمران نقشه می خونن
باشه سلامتو می رسونم
خسته نباشی شما نه شام نخور دیگه بیا تولد بگیریم واستبه نقل از z.n1994 :بچه ها کی تموم میشه؟؟
من یادم رفت امشب بوده.رفتم مهمونی.
برم شام بخورم تمومه یا نه؟
پس فقط به اون ترم اولیه سلامتو میرسونم اون یکی دیگه رو خودت یه کاریش کنبه نقل از Samira :) :خسته نباشی شما نه شام نخور دیگه بیا تولد بگیریم واست