• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حـیات فـرا زمینی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pegi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : حیات فرازمینی-ما درجهان تنها هستیم؟

به نقل از ..AndromedA.. :
ببخشید ولی خیلی خطایی که تو طیف ستاره ها میبینن ناشناختس
یعنی مال عناصریه که ما نمیدونیم چین یا مثلا هلیم 10 بار یونیزه شدس که ما اینجا نداریم

درسته، توی طیف ستاره ها:دی
هلیم؟ عنصر نجیب؟ هلیم کلا توی این چرخه حیات مهم نیست
البته فکر کنم فقط یه مثال باشه.
به هر حال، این فرض خیلی نامحتمل تره.

به نقل از paulhenry :
درسته، توی طیف ستاره ها:دی
هلیم؟ عنصر نجیب؟ هلیم کلا توی این چرخه حیات مهم نیست
البته فکر کنم فقط یه مثال باشه.
به هر حال، این فرض خیلی نامحتمل تره.
این مثال بود...
شما گفتید خیلی راحت میشه فهمید چه عناصری در کیهان هست و من این مثال رو در نقض این حرفتون زدم.
ما اطلاع دقیقی از عناصر نداریم پس به نظر من راجع به انواع حیات هم نمیتونیم نظری بدیم.
کدوم فرض نا محتمل تره؟ :-?

آخه هر حيا تي كه حتما نبايد مثل حيات انسان ها و موجودات زميني باشه.
درسته انسان با اكسيژن زندس و لي ممكنه در اين جهان به اين بزرگي موجودي باشه كه براي ادامه ي حياتش مثلا به عنصري مثل نيتروژن نياز داشته باشه.
پس نبايد گفت تنها لازمه ي حيات اكسيژنه(البته اين چيزيه كه من از صحبتاي شما برداشت كردم)

دقیقا منظور من هم همینه.
و سوالم اینه که با وجود این چرا تا میخوان در کیهان دنبال حیات بگردن دنبال اکسیزن یا آب میگردن؟!

ای بابا.. من الان یک ساعت گفتم که هر حیات پیچیده ای نیاز به اکسیژن داره! جچون با افزایش کاربرد اعضا و داشتن مغز و..... به انرژی سریعتری احتیاج هست، و این با اکسیژنه که میشه ایجاد بشه(واکنش ها) و آب(واکنش ها بازم) متوجه شدید چرا همه جا میگیم اکسیژن؟؟

به نقل از paulhenry :
ای بابا.. من الان یک ساعت گفتم که هر حیات پیچیده ای نیاز به اکسیژن داره! جچون با افزایش کاربرد اعضا و داشتن مغز و..... به انرژی سریعتری احتیاج هست، و این با اکسیژنه که میشه ایجاد بشه(واکنش ها) و آب(واکنش ها بازم) متوجه شدید چرا همه جا میگیم اکسیژن؟؟

این چیزیه که ما تو زمین داریم . ممکنه مکانیزم سلول هاشون کلن فرق کنه . یکم فکر کن . اصلا غیر منطقی نیست که بگیم چیزه دیگیی تنفس میکنن .

به نقل از JB :
این چیزیه که ما تو زمین داریم . ممکنه مکانیزم سلول هاشون کلن فرق کنه . یکم فکر کن . اصلا غیر منطقی نیست که بگیم چیزه دیگیی تنفس میکنن .

برای اینه که به مشخصه های مواد توجه نمیکنی. اکسیژن تنها گازیه که میتونه با اکثر مواد واکنش بده.... مگه این که گاز جدیدی پیدا بشه، که خیلی نامحتمله

به نقل از paulhenry :
برای اینه که به مشخصه های مواد توجه نمیکنی. اکسیژن تنها گازیه که میتونه با اکثر مواد واکنش بده.... مگه این که گاز جدیدی پیدا بشه، که خیلی نامحتمله
مگه طیف نگاری چقدر دقیقه ؟ از کجا میدونی چندین ( شایدم چند صد یا هزار ) میلیارد سال نوری اونور تر که از نظر ما هنوز وجود نداره ماهیت عناصر کلن با این جا فرق کنه ؟ شایدم اصلا اکسیژن باشه اونجا !

به نقل از JB :
مگه طیف نگاری چقدر دقیقه ؟ از کجا میدونی چندین ( شایدم چند صد یا هزار ) میلیارد سال نوری اونور تر که از نظر ما هنوز وجود نداره ماهیت عناصر کلن با این جا فرق کنه ؟ شایدم اصلا اکسیژن باشه اونجا !
تو داری جهان رو چند قسمت میکنی! همه چیز از یک نقطه شروع شده. هرچیزی که در یک محدوده کل هست، در جاهای دیگه هم خواهد بود، به مقدار کم یا زیاد، مگر عناصر سنیگینی که در ستاره ها تولید میشن، و عناصر سنگین هم در بدن به کار نمیرن.

به نقل از paulhenry :
تو داری جهان رو چند قسمت میکنی! همه چیز از یک نقطه شروع شده.هرچیزی که در یک محدوده کل هست، در جاهای دیگه هم خواهد بود، به مقدار کم یا زیاد، مگر عناصر سنیگینی که در ستاره ها تولید میشن، و عناصر سنگین هم در بدن به کار نمیرن.
ممکنه اونا از طریق یه واکنش دیگه ای تولید انرژی کنن .

Back
بالا