• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برگزاری چهارمین دوره مسابقه ملی دانش آموزی شریف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برگزاری چهارمین دوره مسابقه ملی دانش آموزی شریف

به نقل از امين :
تو سوال سه قسمت اولش خوب درسته اما قسمت دومش اینطوری نیست
چون اگه می خواست اینطوری باشه می گفت 1025 صفحه داره بعدشم اینطوری با نگاه کردن به دو صفحه که نمی شه جواب سوال پادش... را داد. آخه خوب مطمأن نیستی چرا این جا می نویسی.

showfile-1

×پست متوالی ندید.

عزبز من یه سوال داده شما باید حل کنی! هر کس با یه روش میره!
بعدم چرا نشه با دو صفحه جواب داد؟
مشکلش چیه؟

به نقل از khashayarfn :
عزبز من یه سوال داده شما باید حل کنی! هر کس با یه روش میره!
بعدم چرا نشه با دو صفحه جواب داد؟
مشکلش چیه؟
مثلا گفته باشه از 13تا 45 رو ماکسمم رو بگید اونوقت طبق روش شما باید به چه صفحه هایی مراجعه شود . لطفا کامل برام توضیح بده.
البته نمی دونم کلاس چندین و چقدر از المپیاد کامپیوتر سرت میشه اما اگه ممکنه راحت توضیح بده تا متوجه شوم.
با تشکر از شما که پست هامو بهم چسباندین . چشم

به نقل از امين :
مثلا گفته باشه از 13تا 45 رو ماکسمم رو بگید اونوقت طبق روش شما باید به چه صفحه هایی مراجعه شود . لطفا کامل برام توضیح بده.
البته نمی دونم کلاس چندین و چقدر از المپیاد کامپیوتر سرت میشه اما اگه ممکنه راحت توضیح بده تا متوجه شوم.
با تشکر از شما که پست هامو بهم چسباندین . چشم

صفحه 1025 رو باز میکنیم، توی جدولی که تعریف کردیم یعنی:
مثل شکل توی پست قبل فقط جای مقدار ماکس صفحه ای که ماکسیمم توش قرار داره که یه صفحه ای هست بین 13 تا 45 رو از توش نگاه میکنه صفحه دومی که باز میکنه همون صفحه ای هست که توی جدول هست!

به نقل از khashayarfn :
صفحه 1025 رو باز میکنیم، توی جدولی که تعریف کردیم یعنی:
مثل شکل توی پست قبل فقط جای مقدار ماکس صفحه ای که ماکسیمم توش قرار داره که یه صفحه ای هست بین 13 تا 45 رو از توش نگاه میکنه صفحه دومی که باز میکنه همون صفحه ای هست که توی جدول هست!
خب اولا که این طوری فقط به 1025 صفحه نیازه و 9/10 ـم صفحه ها زیادی میاد :-"

عقل سلیم ـم حکم میکنه به جا اینکه آدرس بدی تو همون جا بنویسی یه راس! پس توی الفشم میشده ازین روش استفاده کرد ظاهرا :-"

پس چرا اونجا استفاده نکردین پس؟ :-"

اگرم مشکلتون صورت سواله که گفته فقط یه عدد از دفتر پادشاه تو هر صفحه باشه،

با توجه به صورت سوال این کارم غلطه :-"[nb]http://s5.picofile.com/file/8107294142/Capture.png[/nb]

فقط یکی از اعداد دفتر پادشاه میتونه تو صفحه باشه دیگه،

در حالی که شاید مثلا تو همین مثال شما 13 و 45 ـم توی دوتا صفحه از دفتر پادشاه نوشته شده باشن

و شما نا خواسته در یک صفحه از دوتا عدد نوشته شده تو دفتر پادشاه استفاده کردین! پس نمیشه اکتفا کرد به این روش :-" ;D

البته من خودم نمیدونم چطوری حل میشه این سوال ولی این کارم منطقی نیس خب :-" :دی

با عرض پوزش بابت مزاحم بحثتون شدن ـم :-" B-)

+ منم دوس دارم بدونم جواب این سواله رو :-" بگین خب بخیلیت نورزین در انتشار علم لطفا و سوال دوی کامپیوترـم همینطور (جغجغه ـه);D

عرضی نیس دیگه :-" ;D

به نقل از (: ـهـنانــّــح :) :

عقل سلیم ـم حکم میکنه به جا اینکه آدرس بدی تو همون جا بنویسی یه راس! پس توی الفشم میشده ازین روش استفاده کرد ظاهرا :-"

با توجه به صورت سوال این کارم غلطه :-"[nb]http://s5.picofile.com/file/8107294142/Capture.png[/nb]

در حالی که شاید مثلا تو همین مثال شما 13 و 45 ـم توی دوتا صفحه از دفتر پادشاه نوشته شده باشن

و شما نا خواسته در یک صفحه از دوتا عدد نوشته شده تو دفتر پادشاه استفاده کردین! پس نمیشه اکتفا کرد به این روش :-" ;D

+ منم دوس دارم بدونم جواب این سواله رو :-" بگین خب بخیلیت نورزین در انتشار علم لطفا و سوال دوی کامپیوترـم همینطور (جغجغه ـه);D

خوب نیازی نیس!! چیکارش کنم؟؟ ;D ;)
قرار نیس که همه با 1025 صفحه حل کنن! :)

اونجا استفاده نکردیم چون فقط 1 صفحه رو میشه باز کرد و همچنین بخاطر همون بندی که مشخص کردید توی صورت سوال، فقط میشه توی یک صفحه یک عدد رو نوشت پس مجبوریم که اعداد رو جدا بنویسیم!

من راه رو گفتم فقط! واسه شماره گذاری صفحه 500 تا راه هست! :))
من خودم توی پاسخ نامه نوشتم با اعداد یونانی شماره گذاری میکنم!
شما میتونی بگی میایم ماکسیمم اعداد نوشته شده توی دفتر رو پیدا میکنیم شماره گذاری رو با اعداد بزرگتر از اون انجام میدیم!!
اصن واسه هر صفحه یه کد رنگی درست کنین کد رنگی بزنین!! والا!! ;D

بعد نکته فنی که خیلی فنیه!!! اینه که من دارم راه حل میدم شما که نباید به من بگین چرا فقط 1025 صفحه استفاده کردی!! اگه اشکال داره بفرمایین! ;D راه حل بهتری هم دارید ما خوشحال میشیم استفاده کنیم! ;D

راه حل بهتری هم دارید ما خوشحال میشیم استفاده کنیم!
یک راه حل دیگه هم برا سوال سه کامپیوتر میگم ! ایده جالبیه ...
یه داده ساختار هست به اسم SparseTable که مساله RMQ ( دقیقا همون مساله سوال سه )‌ رو با حافظه ی N.log N حل میکنه و برای جواب دادن به هر queri حداکثر ۲ تا خونه از مموری رو لازم داره ! اگه دوست دارید بیشتر در مورد این داده ساختار بدونید از لینکی که پایین مینویسم استفاده کنید.
http://www.topcoder.com/tc?d1=tutorials&d2=lowestCommonAncestor&module=Static

+
کی به شما اجازه داده تو یه صفحه یه جدول بکشید ؟!‌ تو یه صفحه فقط یه عدد میشه نوشت. (‌فک کنم راه حلتون رو نفهمیدم :-او)

به نقل از Dant3 :
یک راه حل دیگه هم برا سوال سه کامپیوتر میگم ! ایده جالبیه ...
یه داده ساختار هست به اسم SparseTable که مساله RMQ ( دقیقا همون مساله سوال سه )‌ رو با حافظه ی N.log N حل میکنه و برای جواب دادن به هر queri حداکثر ۲ تا خونه از مموری رو لازم داره ! اگه دوست دارید بیشتر در مورد این داده ساختار بدونید از لینکی که پایین مینویسم استفاده کنید.
http://www.topcoder.com/tc?d1=tutorials&d2=lowestCommonAncestor&module=Static

+
کی به شما اجازه داده تو یه صفحه یه جدول بکشید ؟!‌ تو یه صفحه فقط یه عدد میشه نوشت. (‌فک کنم راه حلتون رو نفهمیدم :-او)
خوب ساختار خوبیه تقریبا شبیه یکی منه برای حل این جور از سوالا بهتره اول به اعداد سوال دقت کنید و یک رابطه برای حل سوال پیدا کنید
این خودش یکی از استراژی های حل مسءله است .

به نقل از khashayarfn :
خوب نیازی نیس!! چیکارش کنم؟؟ ;D ;)
قرار نیس که همه با 1025 صفحه حل کنن! :)

اونجا استفاده نکردیم چون فقط 1 صفحه رو میشه باز کرد و همچنین بخاطر همون بندی که مشخص کردید توی صورت سوال، فقط میشه توی یک صفحه یک عدد رو نوشت پس مجبوریم که اعداد رو جدا بنویسیم!

من راه رو گفتم فقط! واسه شماره گذاری صفحه 500 تا راه هست! :))
من خودم توی پاسخ نامه نوشتم با اعداد یونانی شماره گذاری میکنم!
شما میتونی بگی میایم ماکسیمم اعداد نوشته شده توی دفتر رو پیدا میکنیم شماره گذاری رو با اعداد بزرگتر از اون انجام میدیم!!
اصن واسه هر صفحه یه کد رنگی درست کنین کد رنگی بزنین!! والا!! ;D

بعد نکته فنی که خیلی فنیه!!! اینه که من دارم راه حل میدم شما که نباید به من بگین چرا فقط 1025 صفحه استفاده کردی!! اگه اشکال داره بفرمایین! ;D راه حل بهتری هم دارید ما خوشحال میشیم استفاده کنیم! ;D
عدد یونانی؟ :|

کاملا با هات موافقم داره بیخودی بحث رو کش می ده
بابا سوال کامپیوتره بازی که نیست با اعداد یونانی بنویسیم
آقا با راه حل من درست در میاد امتحان کنید نشد بگین بیام براتون توضیحشو بنویسم .

آره اعداد یونانی!
....I II III IV V VI

به نقل از Dant3 :

شما تنها محدودیتی که داری اینه که بیشتر از یکی از اعداد شاه رو نمی تونی بنویسی! هیچ محدودیت دیگه ای ذکر نشده!

به نقل از امين :
کاملا با هات موافقم داره بیخودی بحث رو کش می ده
بابا سوال کامپیوتره بازی که نیست با اعداد یونانی بنویسیم

عزیز من راه حل خواستید راه حلمو گزاشتم!
اگه نمی فهمی چی به چی هست کسی مجبورت نکرده بخونی! :|
گفتم که! اگه مشکلی داره خوب بگو مام بفهمیم!
بعدم سوال 2+2=؟ که نیس که یه جواب داشته باشه که! من اینجوری دوس دارم ، اینجوری جواب میدم! شما هم روش خودتو داری!

Back
بالا