پاسخ : ازدواج با فرزند خوانده!!؟
به نقل از S ℰ ₮ A ツ :
اما به نظر من یه چیز عادی نیست این میتونه باعث خیلی سو استفاده هااا بشه .
با تیکه اول حرفتون موافقم اما خوب خیلی چیزهاا ممکنه ، اولا صیغه به نظرم کم پیش میاد، دوما که خوب بچه ای که به قول شما ده سال بزرگش کردی میتونی به راحتی به قول خودتون نیاز بوووقیتو باهاش رفع کنی و این بچه صداشم درنیاد ... در مورد بار روانی این مسءله باهاتون موافق ، ممکنه سال ها با بچه بمونه ( حالا من بچه میگم حتما منظورم بچه کوچیک نیست کلا میگم)
خیلی چیزها می تونه باعث سوءاستفاده بشه.. مثلا تو راهنمایی رانندگی اگه از پشت به یه ماشین بزنی مقصر محسوب می شی!
یکی می تونه یهو بزنه رو ترمز وسط اتوبان و بعدم پشتیش مقصر بشه

حالا قانونش بده؟! یا مجری ِ قانون؟
چرا به نظرتون صیغه به این راحتی و دم ِ دستی(!) و اینکه طی مدت کوتاهی به نتیجه می رسه کم انجام می شه!
اما اینکه یکی بدوئه دنبال رای دادگاه و نطر دخترو و ... زیاد هس؟
اون که نیاز بوق باهاش برطرف کنی و صداشم در نیاد، تجاوز هس

ازدواج رضایت طرفین هس، مهریه ـش هس .. مادر خونده هه هس .. اووووف!
خودمم فقط با بار روانیش فقط موافقم .. که تاثیر بد رو بچه هه می ذاره! و حتی مادر خونده و اینا

[هوو و این مسائل مثلا]
به نقل از Bahar_R :
اینکه میگم به اسلام کار ندارم اول اینکه چون اینجا جای بحث در مورد اسلام نیست. دوم دو تا موضوع وجود داره یکی "هست" ها و یکی "باید" ها که این دوتا از هم متمایزن. حالا چیزی که من دارم میگم در مورد باید هاست و این باید هارو از دید نتایج احتمالیش توی اجتماع دارم میگم نه از دید دینی.
یعنی چی یهو دیدی بزرگ شدن و نگاه نکردن؟؟ کسی وقتی 10 سال بیشتر به یکی به چشم بچه ش نگاه کرده باشه امکان نداره یه دفعه به چشم همسر نگاه کنه اگر همچین چیزی پیش بیاد از اول اون آدم مشکل داشته که به هیچ وجه قابل قبول نیست . مثل اینه که بگی پدر و دختر وقتی دختر بزرگ شد اومدیم و یههو جور دیگه به هم نگاه کردن .
اصولا بقیه جاهای دنیا کسی به محرم و نامحرم کاری نداره

یه نفر با پدر و مادر و خواهر برادرش نمیتونه ازدواج کنه و از اونجا که فرزند خونده رو مثل فرزند واقعی براش تمامی حقوق رو قائل هستن بنابراین با اون هم نمی تونه ازدواج کنه . ازدواج با فرزند خونده حقیقتا هیچ فرقی نداره با ازدواج با فرزند
دو تا نامحرم که یه زن غریبه و یه مرد غریبه باشن با فرزند خونده خیلی فرق می کنه :)
ببین من می گم کسی که نگاه نکرده به این دید، نگاه نکرده دیگه!
چه این قانون باشه و چه نباشه ..
کسی هم که نگاه کرده.. می دونی؟! من می گم واسه چنین استفاده ها (بهترش سوء استفاده ها) صیغه مناسب تر از این راهه!
چرا باید یکی بیاد خودشو مچل یه دختر بچه کنه؟! چرااااا؟! یعنی کسایی که ازین بیماریای این چنین داشتن منتظر بودن این راه باز شه واقعا؟!
یعنی واقعا؟! اونایی هم که نداشتن، نداشتن دیگه!
اصولا بقیه جاهای دنیا دینشون اسلام نیس و دینشونو هم گذاشتن سر طاقچه، فقط نیگاش می کنن! من فقط خواستم یه مثال کوچیک بیارم وگرنه اونجا ادما ازدواج هم نکنن مانعی نداره واسشون که فُلان! [و راست هم می گی، دخترو دختر خونده و کلا واسشون فرقی نداره!]
ببین یه نامحرم و یکی که از خونت نباشه کلا فرق داره! اصن هم ربطی به سن نداره .. ادم هیچ وقت حسی رو که به عموی باباش داره (حتی مثلا سالی یه بار هم نبینیش) به یه پیرمرد غریبه نداره .. اون حسی هم که ادم به هم خونـِـش داره.. واقعا یه حس خاص دیگه ایه! [از نظر دختره گفتم که شاید واقعا اون علاقه پیدا کنه]
بعدم که اکثرا فرزند خونده ها رو به همون روشی کع گفتم محرم می کنن!
و جدا هم می گم احتمال اینکه یه ابلهی پیدا بشه ازین قانون اینجوری سوء استفاده کنه زیر 1 درصده! چون اصلا دلیلی نداره ..! رای دادگاه رو بگیری، رضایت دخترو بگیری، مشکلات حتی ممکنه با همسرش ایجاد شه .. جدی کی این کارو می کنه؟
بعدم یه مسئله ای پیش میاد که منم نمیدونم، فکر نکنم تو هم بدونی! هدف ِ قانون؟
خیلی چیزا هستن هدفشون متفاوته و افراد ازش سوء استفاده می کنن.. خیلی قوانین اینجورین! [مثلا همین صیغه]
باید دید این قانون رو گذاشتن واسه چی که نظر داد