- شروع کننده موضوع
Madmazel Fairy Tale
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
- شهر
- Minsk
- دانشگاه
- BSMU
- رشته دانشگاه
- پزشکی
ایده این تاپیک خیــــلی وقته تو سرمه ! ولی یجورایی شک داشتم استقبال میشه ازش یا نه. با موضوع nailspolish یا همون لاک ناخون (و ما یتعلق به مث مانیکور و فرنچ و الا بسار...) آشنایی دارین همتون میدونم. حالا اینکه یکی 24 ساعته میزنه یکی موقع عروسی مهمونی یا مواقع خاص رو کاری ندارم ، فقط میخوام "همون" موقعی که ناخوناتونو خوشگل کردین ، عکسشو تو این تاپیک بزارین. هم یادگاریه ، هم یکی یوقت دوس داشت ناخوناشو خوشگل کنه از ایده ی شما اینجا استفاده میکنه . لازم به ذکر هم نیست که این همون #تگ نیل پالیش تو فیسبوک و توعیترو اینستاگرامه... فقط از نوع سمپادیاییش !
تاکید اکید میکنم که دیگه حداکثر عکس از دستاتون باشه ، دیگه عکس از تو آینه و با بروبکس و "من و موهام و ناخونام" طور نباشه خلاصه... جمع و جور و مفید و تابع مقررات که نندازن ما رو ازینجا بیرون.
کپی هم نکنین عزیزان.دختران من.گلای من. ناسلامتی خلاقیته، بچه های خوبی باشین و مادمازل ُ حرص ندین.
خب ببینم چیکار میکنین !
تاکید اکید میکنم که دیگه حداکثر عکس از دستاتون باشه ، دیگه عکس از تو آینه و با بروبکس و "من و موهام و ناخونام" طور نباشه خلاصه... جمع و جور و مفید و تابع مقررات که نندازن ما رو ازینجا بیرون.
کپی هم نکنین عزیزان.دختران من.گلای من. ناسلامتی خلاقیته، بچه های خوبی باشین و مادمازل ُ حرص ندین.
خب ببینم چیکار میکنین !