پاسخ : سوالات و مشکلات فناوری نانو
سوال :
کی میدون نانو ذرات رس رو چجوری میشه ساخت ؟
سوال :

من نانوذرات رس رو دقیقا نمیدونم.ولی چون رس ازیک سری صفحاتی ساخته شده که قطر این صفحات در ابعاد نانوهست پس اگر این صفحات رو جداجدا در نظر بگیریم جزو نانومواد محسوب میشن که برای این کار بین این صفحات رو با پلیمر پرمیکنن و درنتیجه نانولایه های رس به وجود میاد.سوال :

به نقل از Erfan.S :دزفول ک مهد المپیاد نانوـه، در مورد کلاس هر جور مایلی 3نفر از سمپادیهای دزفول المپیاد نانو مدال اوردن(جمعا 6تا مدال) + 2نفر م مدرس خوب، خلاصه اینکه دزفول به لحاظ دانش آموزی خیلی غنیه و میتونی ازشون مشاوره بگیری
دوره هایی ک تو پژوهشسراها برگزار میشه بیشتر ب درد پروژه دادن و جشنواره میخوره....ولی بطور کل اشنایی با وسایل و تجهیزات از نزدیک خیلی خوبهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :من از بچه های المپیادی پارسال آوردم کلاسش جدا بود،
و مدرسشم میگفتن طراح سوال بوده(مگه اینا نباید تا روز آزمون قرنتینه باشن؟)
تو مهرماه واسه طراحی سؤال فراخوان میدن، بعدش نزدیکای مرحله اول یه عده از مدرسای تراز الف ک قراره بعدن تو دوره استاد باشن ر برای تیم داوری و انتخاب سؤالای المپیاد میذارن....پس طراح سؤال بودن چیز شاخی نیست، منم هستم
ولی این فک میکنم ...یعنی اون نیست. خب اگه بخواد اون دوره های مقدماتی باشه من نیازی ندارم وقتی رفتم