پاسخ : ایدههای شما برای انواع میتینگ
به نقل از معصومه :
سمپادیا برای قدیمی ها شده فقط میتینگ...
خواستم مخالفتم رو با جو حاکم نشون بدم..
قدیمی تر ها حتی تو شب نشینی ها نمیان در صورتی که به بقیه توصیه میکنن جدید ها رو تو جمع خودشون راه بدن..
حرفتون منطقی نیست. ببینید یه چیزی محسن گفت که واقعا اینجوریه! خود من به شخصه نمیتونم تو بحثای الان سایت وارد شم. منو جذب نمی کنن کلا. ما خیلی دوست داریم که این ارتباط بین ما و افراد جدید برقرار بشه ولی خب این قضیه زورکی که نمیشه! همون شب نشینی که مثال زدین برا خود من هیچ جذابیتی نداره واقعا.حالا شاید برا بچه های دیگه جذاب باشه که خب حرفی در اون نیست.
ما شاید خودمون تو بحث های الان سایت نباشیم ولی این دلیل نمیشه که جدیدارو تو جمع خودمون راه ندیم. تو میتینگی که بچه های دبیرستانی اینا بودم فکر کنم همچین مشکلی نبود!
مساله بعدی اینه که مخالفت نشون دادن خالی بدون اینکه راهی بگید فایده خاصی نداره! اگر راهی به ذهنتون میاد رو بگین که بشه سرش صحبت کرد
به نقل از سَجاد :
حرف بالایی که تایید میشه! (اصن دیگه تموم شد!)
+ چرا تو موزه ها میتینگ نمیذارید؟!
تئاتر که البته فکر کنم خیلی چیز جالبی از آب در نیاد
مشکلی که هست اینه که حالا ما ۳۰ نفر رفتیم موزه رو دیدیم تو ۱ ساعت. بعدش چی؟ یعنی قرار فقط همونه؟ یا بعدش قراره بریم مثلا یه پارکی چیزی.اگر قرار بریم پارک بعدش مثل این میمونه که صرفا بگیم به این مدل میتینگامون یه کار به نسبت علمی تر اینا اضافه کنیم. خب این چیزیه که میشه سرش صحبت کرد حالا!
به نقل از علی دلاور :
من کلا یه چی بگم با اجازتون چون خودم نمی تونم تو میتینگ ها شرکت کنم می تونید نظرم را ندیدبگیرید:
ببنید وقتی قراره فی المثل شما به عنوان یه جمع مثلا سمپادی ها برید دیدن وزیر اموزش و پرورش همین جوری که نمیرید بگید سلام ما اومدید از قبلش یه دستور برنامه باید بدید بگید امروز می ریم در باره فلان چیز حرف می زنیم بعدشم یه صورت جلسه می دید که ببینید به اهداف رسیدید یا نه
خلاصه حالا نه به اون غلظت ولی از نظر من مشکل شما اینه که میگید بچه ها بیاییید میتینک بعد یهو گله ای می رید اون جا اخرشم اون چیزی که می خواستی نمی شه و بعد از سه چهار روز فراموش میشه
حالا پیشنهاد من بررای یه میتیینگ پیشنهادی(و فرضی البته!!)
میتینگ تئاتر شهر
برنامه ها ی اصلی:
1-دیدن تئاتر
2-صحبت راجع به تئاتر دیده شده و کلا مضوع تئاتر
برنامه های فرعی:
1-انتقال تجربیات صحبت بزرگتر ها
در اخر هم یکی گزارشش را در سایت بگذاره
حالا می دونم غالب بالا یکم لوسه!
منم نگفتم این جوری بنویسید بل که نظرم اینه که کسی که میاد بدونم یه چیز کلی درباره نیتینگ ها
یا حق
دیدن تئاتر اینا حس می کنم یکم سختی داره! همون مشکل نفر بالایی توش هستش.بعدش قراره کجا صحبت کنیم راجع بهش مثلا؟ بعد اینکه شاید یه سری کلا اهل تئاتر اینا نباشن! برا همین گردهمایی هایی که صرفا برا تفریح هست و آشنایی به نظر طرفدارای بیشتری داره.
به نقل از معصومه :
منم خودم 20 سالمه..
این جا قرار نیست جای بحث اقلیت قدیمی های سایت باشه ولی قشنگ برای یه عده فقط شده جایی برای هماهنگی میتینگ...این به نظرم درست نیست...تمام..
به نظر خودم تاثیری که این میتینگ ها توی ایجاد ارتباط با افراد جدید داشته خیلی بیشتر هست تا اینکه حتی 1 ماه رو پست های هم نظر بدیم.اینو که قبول دارین ؟ خیلی وقتا پیش اومده که نظر بچه ها راجع به بقیه تو همین میتینگا کاملا تغییر کنه.
میتینگ اولم که توش خیلی از افراد به نسبت جدید تو سایت بودن . شاید حالا افراد رو به اسم سایت نشناخته باشم ولی خب تو همون میتینگ فکر کنم ارتباط به نسبن خوبی برقرار شده بود بین افراد. خلاصه که بنا به این دلایل این میتینگ ها خیلی تاثیر مثبت هم دارن! حالا من بازم مشکل شما رو درک نکردم دقیقا! .
به نقل از معصومه :
چقده واقعا سنتون که به رخ میکشید نمود عملی داره،،،
جبهه گیری رو کنار بذارید..من نه از "مدیریت" اسم بردم نه اسم شخص گفتم..و نگفتم که شخص یا اشخاص خاصی این کار رو میکنند، چه برسه بخوام بگم شخصی سود خاصی میبره،،
الان انگشت حیرت بر دهان نشستم دارم پست شما رو میخونم..
چه راحت چند مورد رو فرض میگیرید بعد با جبهه گیری پاسخ میدید،،
حرف من یک نفر دو نفر نیست..جو کلی رو عرض کردم.
وگرنه بیشتر اسیب رو برای مدیر داره.
چه پرت وقت...چه اگر مشکلی پیش بیاد پای کسی که گیره..
این حرفم ربطی به خود بحث نداره اما این مدل صحبت کردن کار درستی نیست. به هر حال آدم اشتباه می کنه گاهی! حالا احتمال بدین که دارین اشتباه فکر می کنید!
تو صبحت کردنا همیشه یه درصدیو باید احتمال بدیم که شاید حداقل اشتباه حرف طرف مقابل رو فهمیدیم!