پاسخ : ایدههای شما برای انواع میتینگ
دیگه منشور تضمین کرد که پشیمون نمیشیم ... منشور تضمیناش تضمینه ... !
دیگه منشور تضمین کرد که پشیمون نمیشیم ... منشور تضمیناش تضمینه ... !
اره افرین خوب نیس واسه منم سخته....به نقل از دهقان خلافکار :ولی به نظرم برا دانش آموزا سخته که بیان ... هر چقد هم خوش مسیر باشه ...
لااقل برا من که سخته ...
به شخصه چیتگر رو به پارکهای توی شهر ترجیح میدم و خب دلیل اصلیش هم آزادی نسبی و امنیتیه که اونجا برقراره. ترکیب این دو رو توی پارکهای مرکز و شمال تهران به سختی میشه پیدا کرد. یکم از این آلودگی لعنتی هوا هم فاصله میگیریم.به نقل از احســــــــــــــــــــان :خب چیتگر دسترسی خیلی خوبی داره، هم مترو داره هم اتوبوس و از شرقی ترین نقطه ی تهران ( مثلا تهرانپارس ) یک ساعت طول میکشه با مترو!
از طرفی چیتگر جای امنیه و خیلی خلوت و ناامن نیس ( مث بقیه ی پارک جنگلیای اطراف تهران )
و اینکه چیتگر تنها پارکیه که میشه داخلش آتیش روشن کرد و مشکل سرما هم نداریم ( حتی چای زغالی و اینا :د )
پلیسای چیتگر خیلی گیر نمیدن
همچنین خارج شهره و هواش عالیه ^_^
هزینه ی مالی هم نداره :د
به نقل از منشور :خُب الان چیتگر چه مزیتی نسبت به سعدآباد داره؟
بچه ـا اگه مشکلتون سرد بودن ـه، سعدآباد توش کلی فضای بسته به جز موزه داره (مثل جاهایی که قبلا موزه طور بودن ولی الان توشون تخلیه شده؛ از هر کافی شاپ ـی ـم بزرگ تر و خلوت ترن.) ؛؛))
پشیمون نمی شید. "-:
به نقل از دهقان خلافکار :دیگه منشور تضمین کرد که پشیمون نمیشیم ... منشور تضمیناش تضمینه ... !
الان من همچنان نمی فهمم مزیتِ چیتگر رو به سعدآباد؟به نقل از احســــــــــــــــــــان :خب چیتگر دسترسی خیلی خوبی داره، هم مترو داره هم اتوبوس و از شرقی ترین نقطه ی تهران ( مثلا تهرانپارس ) یک ساعت طول میکشه با مترو!
از طرفی چیتگر جای امنیه و خیلی خلوت و ناامن نیس ( مث بقیه ی پارک جنگلیای اطراف تهران )
و اینکه چیتگر تنها پارکیه که میشه داخلش آتیش روشن کرد و مشکل سرما هم نداریم ( حتی چای زغالی و اینا :د )
قبول دارم، اگه چیتگر باشه نمی تونم بیام.به نقل از دهقان خلافکار :ولی به نظرم برا دانش آموزا سخته که بیان ... هر چقد هم خوش مسیر باشه ...
لااقل برا من که سخته ...
آزادیِ نسبی؟ والا نمی دونم منظورتون از آزادی دقیقا چیه، ولی ما که دو هفته پیش رفتیم؛ خوش گذشت. اتفاقی ـم که مثلا آزادیِ نسبی رو ازمون بگیره نیفتاد...به نقل از جواد ب. :به شخصه چیتگر رو به پارکهای توی شهر ترجیح میدم و خب دلیل اصلیش هم آزادی نسبی و امنیتیه که اونجا برقراره. ترکیب این دو رو توی پارکهای مرکز و شمال تهران به سختی میشه پیدا کرد. یکم از این آلودگی لعنتی هوا هم فاصله میگیریم.
چیتگر ـم تو رو دوست داره...به نقل از am.ma :منم چیتگر دوس دارم
چرا؟به نقل از آرشــــــــ هاشمی :سعد اباد یکی از مشکلاتش اینه که من خوشم نمیاد ازش
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,413.msg1418427.html#msg1418427به نقل از میم نقطه صاد :سمپادیا قراره میتینگی جز در پارک ساعی بزاره؟ عجبیه.
فقط یه مسئله!!!!به نقل از احســــــــــــــــــــان :خب چیتگر دسترسی خیلی خوبی داره، هم مترو داره هم اتوبوس و از شرقی ترین نقطه ی تهران ( مثلا تهرانپارس ) یک ساعت طول میکشه با مترو!
پارک ساعی هم سر جاشهبه نقل از میم نقطه صاد :سمپادیا قراره میتینگی جز در پارک ساعی بزاره؟ عجبیه.
االان دقیقا موضع خودتُ مشخص کن؟ ((:به نقل از دهقان خلافکار :فقط این نکته رو در نظر داشته باشید که همونطور که از اسم پیداست کمیت مهم تره تا کیفیت ... ینی حضور بیشتر مهم تره تا حضور فقط بعضیا ...
باو منم میگم همون سعد آبادی جایی بریم نزدیک باشه ...به نقل از منشور :االان دقیقا موضع خودتُ مشخص کن؟ ((: