نه نیست.بجاش بیان اسپانیایی یا پرتغالی یا یا فرانسه درس بدن بهترهبه نقل از mj chemist :عربی رو اگه به شکل مکالمه و معنا درس میدادن بد نبود
این شیوه تدریس(ینی تکیه بر قواعد) از تاثیرات حوزه بر مدرسه اس چون اونا باید عربی رو لا قواید یاد بگیرن تا بتونن استباط فقهی و اصولی یا فلسفی ازش بکنن شیوه شون اینطوره
حالا اگه بیاین تو مدارس بیشتر معنا و ترجمه و یا مسایل کاربردی آموزش داده بشه چرا بد باشه؟ خوبم هس. نیس؟
به نقل از amirsaesh :به قول خودشون اگه تدرىس عربى بخاطر ىادگىرى قرانه.
خب اگه تو اىن 6 سالى که اىنهمه چپوندىم تو سرمون,بجاش قران فقط کار مىکردن که قران و الان حفظ شده بودن همه.
البته من کلا با تدرىس عربى به هر نحو مخالفم
اصن هیچی درس ندن به نظرم بهتره.همین ریاضی فیزیک شیمی بهترهبه نقل از amoo.majid :با شناختی که من از بچه های این جا دارم(مجموعه ی تهی) اگه فرانسه هم گذاشته بودن، میپرسیدید «چرا فرانسه یاد میدن؟ عربی که زبون دینمون هست رو مگه نباید یاد بگیریم»![]()
به نقل از amoo.majid :با شناختی که من از بچه های این جا دارم(مجموعه ی تهی) اگه فرانسه هم گذاشته بودن، میپرسیدید «چرا فرانسه یاد میدن؟ عربی که زبون دینمون هست رو مگه نباید یاد بگیریم»![]()
من یاد خر داهات نمیافتمبه نقل از senator77 :عربی؟خوبه ها ولی ی جوریه؟نمیدونم چرا فقط باعث بهم زدن تمرکز میشه مثلا میای تا بخونی تمرکزت بهم میخوره فکرت میره پیشه خر داهاتتون
فقط من اینجوری میشم یا شماهاهم اینجوری میشید؟
آقا جونه ما جو ندینبه نقل از amirsaesh :به قول خودشون اگه تدرىس عربى بخاطر ىادگىرى قرانه.
خب اگه تو اىن 6 سالى که اىنهمه چپوندىم تو سرمون,بجاش قران فقط کار مىکردن که قران و الان حفظ شده بودن همه.
البته من کلا با تدرىس عربى به هر نحو مخالفم
به نقل از كيان :آقا جونه ما جو ندین
سه سال راهنمایی پدرم دراومد تا روخونیه قرآنو پاس کردم