- شروع کننده موضوع
m.r.jazini
محمدرضا جزینی زاده
طبق پژوهش هایی که من انجام دادم فهمیدم که اگه آهنگی که گوش می دهیم پاپ باشه و یا آهنگی باشه که درباره ی سرزمین و دانشمندان و ... باشه در بچه ها روحیه ی درس خواندن بوجود می آورد . نظر شما چیست ؟
1 : اون بیت هایی که من تعبیر و معنا کردم همون موقع به ذهنم اومد و یه چیز هایی براشون معنی کردم . و من عادت ندارم وقی دارم آهنگ گوش می دهم سخناشو معنی کنم . ولی اونا رو مثال زدم که مثلا این گونه روحیه ای به ما می دهند . و خودممم دنبال این طور مفهوم هایی از شعر نمی کردم که برم تفسیر سخناشون رو هم بگم . بازم می گم همون ساعت این ها به ذهن این جانب خطور کردندبه نقل از Nadiya :خب دقیقا منظورم از رپ آهنگای یاس و حامد فرد بود...که حامد فرد هم تقریبا میشه گفت همه ی آهنگاش تو همین سبکه مثل آهنگ کوروش کبیر(صغیر!!!)
ولی من به شخصه وقتی اینا رو گوش میدم هیچ انگیزه ای برام ایجاد نمیشه،چون بیشتره این آهنگا میان گذشته(مثلا همون دانشمند ها یا کسایی مثل کوروش و...)و فرهنگ اون زمان رو با الآن مقایسه میکنند تا به واسطه ی اون وضع خراب اجتماعی و سیاسی و فرهنگی الآن کشور رو به چشم بیارن و میشه گفت بیشتر جنبه ی سیاسی داره...در کل کسایی مثل خود یاس برای اینکه بتونند منظور رو به مخاطب برسونند میان هی بد میگن منظورم از بد اینه که هی منفی میگن...و همین انرژی منفی که میفرستن یا ریتم باعث میشه یه احساسی که نمیدونم میشه بهش گفت ناراحتی یا نه ولی هر چی که باشه به نظر من بلعکس آدم رو سست میکنه!!!(نمیگم همیشه اینطوره)
ولی همون طور که خودتون گفتید به طرز نگاه کردن به آهنگ هم بستگی داره...اما مسئله ای که هست اینه که شما اومدید از متن این آهنگ ها یه برداشت هایی که کردید که بیشتر شبیه مفهوم کشیدن از ابیات شاعرای بزرگه،در صورتی که کسی که تو اهنگ ها دنبال این مفاهیم باشه میره سراغ منابع دیگه نه آهنگ!!!!!!!!!!!و نظر کاملا شخصی من اینه که تو جوونا کسی از این شعر هایی که مثال زدید دنبال این مفاهیم نمیگرده!!!
در ضمن من دقیقا متوجه نشدم که اساس پژوهش شما چیه؟یا بهتره بگم حرفتون رو بر چه اساسی میزنید؟(آمار،سایت،کتاب،آزمایش...چی؟)
تو همین فکر بودم ولی تا الان نظر سنجی ای که به کارم بیاد تو ذهنم نیومده .به نقل از Nadiya :1-آخه اینجوری مثه این میمونه که شما بیای از روی یه داستانی که داره یه هدف یا اهدافی رو با ایهام بیان میکنه بخونی...ولی منظور رو نگیری بعد بگی که با این که تو منظور رو نگرفتی ولی این روحیه مثلا کمک کردن در تو ایجاد شده!!!!!!!!!!(نمیدونم شاید من منظورتون رو بد متوجه شدم)
2-موافقم
3-خب پس نمیشه گفت شما پژوهشی تو این زمینه انجام دادید صرفا آمار خیلی خیلی کلی گرفتید که فکر نمیکنم به حظور افراد با سلایق گوناگون تو آمارتون دقت کرده باشید
پیشنهادم اینه واسه گرفتن آمار همین جا یه نظر سنجی خوب ایجاد کنید تا به یه نتیجه ای برسیم!!!
یادم نمی یاد کسی گفته باشه در هنگام درس خواندن آ]نگ گوش بدین . اگر دقت کرده باشید موضوع بحث ما قبل از درس خواندن بود .dبه نقل از آناهید :درباره روحیه نظری ندارم. اما در کل تاثیر آهنگ گوش دادن وقتی میخواید درس بخونید اینه که نتونید درس رو یاد بگیرید. این حرف ها رو که میگن موسیقی تمرکزتون رو روی درس زیاد میکنه و ...بریزید دور.