DVD های دکتر رحمانی

• شروع کننده موضوع

Sloop

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
من خریدارم ... کسی هست داشته باشه دی وی دی های دکتر امید رحمانی رو ؟ اگه هست چه مباحثی رو دارید ؟

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل
پاسخ : DVD های دکتر رحمانی

من فيزيك اتمي و فيزيك هسته اي رو دارم. به جز اينا فقط الكتريسيتش خوبه.
البته وقتي كه مسعودي هست ديگه نيازي به رحماني نيست

mehdimarzi92

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز

sniper !الحق که اسم خوبی برا خودت انتخاب کردی .قشنگ جماعت و تور میزنی .من که میدونم کلاهبرداری.چرا اینجا رو به گند کشیدی؟
بچه ها هیچ بهش اعتماد نکنین .از بیخ دروغگو وکلاهبرداره.مشدی یادته بهت زنگیدم یه شماره حساب بهم دادی بعد موقعی که سوال پیچت کردم به تته پته افتادی؟ بعدا جواب هم ندادی گفتی یه شماره دیگه با هاش صحبت کنم.یادته؟اون شماره حساب محسن کوهی هم دارم ها .اینها رو گفتم قشنگ یادت بیفته.برو مردم و نچاپ.

samane_F

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان

من فقط نوسان رو دارم سه تا دی وی دی....یک کتابم داره که شامل نوسان و موج و صوت...ولی از روی دی وی دی فقط نوسانش رو درس میده....

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از mehdimarzi92 :
sniper !الحق که اسم خوبی برا خودت انتخاب کردی .قشنگ جماعت و تور میزنی .من که میدونم کلاهبرداری.چرا اینجا رو به گند کشیدی؟
بچه ها هیچ بهش اعتماد نکنین .از بیخ دروغگو وکلاهبرداره.مشدی یادته بهت زنگیدم یه شماره حساب بهم دادی بعد موقعی که سوال پیچت کردم به تته پته افتادی؟ بعدا جواب هم ندادی گفتی یه شماره دیگه با هاش صحبت کنم.یادته؟اون شماره حساب محسن کوهی هم دارم ها .اینها رو گفتم قشنگ یادت بیفته.برو مردم و نچاپ.

ميدوني من به چندنفر اينجا DVD و جزوه فروختم ؟؟ خودت به تته پته افتادي نه من . من نه شمارتو دارم نه تو شمارمو داري نه باهات حرف زدم نه هيچي. اگه راست ميگي و شمارمو داري يه بار ديگه زنگ بزن ببينم كي به تته پته ميافته

بالا