eyekay
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
- شهر
- قم،تهران
- مدال المپیاد
- مدال نقره ی المپیاد ریاضی
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
پاسخ : تاثیرات قلمچی
قلمچی چون آزموناشو از تو کتاباش طرح میشه خیلیا میشینن برا آزمونش 2 3 بار حتی تستاشو میزنن ،بعد درصداشون میره بالا !ولی قرار نیست که تو کنکور از آبی قلمچی تست بیاد ،رتبه ی 70 کانون دیدم که بشه دوهزار و رتبه ی 10000 دیدم که دو رقمی شه!کلا پرته آزموناش،ببینم اصلا مگه میشه نفر اول آزمون کنکور یهو 6 تا درسو صد بزنه ؟ولی تو کانون میزنه
آزمون آزمایشی میدیم که اشکالامونو بفهمیم نه اینکه بریم چند تا درسو صد بزنیم و اگرم اشتباه می کنیم بی دقتی باشه !من درصد هاشونو می دیدم 1 تا صد نجومی بود در حد رتبه ی 1
قلمچی چون آزموناشو از تو کتاباش طرح میشه خیلیا میشینن برا آزمونش 2 3 بار حتی تستاشو میزنن ،بعد درصداشون میره بالا !ولی قرار نیست که تو کنکور از آبی قلمچی تست بیاد ،رتبه ی 70 کانون دیدم که بشه دوهزار و رتبه ی 10000 دیدم که دو رقمی شه!کلا پرته آزموناش،ببینم اصلا مگه میشه نفر اول آزمون کنکور یهو 6 تا درسو صد بزنه ؟ولی تو کانون میزنه

آزمون آزمایشی میدیم که اشکالامونو بفهمیم نه اینکه بریم چند تا درسو صد بزنیم و اگرم اشتباه می کنیم بی دقتی باشه !من درصد هاشونو می دیدم 1 تا صد نجومی بود در حد رتبه ی 1

... مشكل ما اينه كه فكر مي كنيم كنكور عجيب و غريبه در حالي كه اينطور نيست ... در ضمن اگه گزينه 2 ميگه كه سوالاش 83 درصد تو كنكور آمده خوب پس بايد خيليا اين رقمي جواب مي دادند ( 83 درصد واقعا كمي نيست.)

حدود 300 تومن بود . به نظر من که حتما شرک کنین . البته فقط به شرطی که واسه آزموناش بخونین . این قدر درسارو دوره میکنه ( به خصوص مثل زیست رو) که تو ذهنت تقریبا ملکه میشه .البته همهی فایدش به بررسی آزمون در همون روزه .