• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اصلاح و بازنویسی قوانین انجمن شناخت با کمکِ شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع كياناز
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اصلاح و بازنویسی قوانین انجمن شناخت با کمکِ شما

یه سؤال!
فک کنین یه تاپیکی هست که یه‌ماه یه بار آپ می‌شه، خوب؟ [واقعاً داریم از این تاپیکا البته :-"]
مثلاً من سه‌هفته پیش یه پستی دادم، الآن بعد سه‌هفته دوباره اومدم می‌بینم هیچ‌کس پستی نداده از طرفی ـَم خودم یه سؤالی دارم می‌خوام بپرسم و یه پست جدا می‌دم یعنی متوالی می‌شه با پست قبلی‌م.
حالا به‌نظرتون چنین پستایی که این‌قدر فاصله‌ی زمانی دارن لازمه که مدیر ادغام‌شون کنه؟ یا فقط پستایی که کم‌تر از یکی‌دوروز فاصله‌ی زمانی دارن ادغام شن؟
نظر خودم دومیه‌س. :-"

به شخصی جهت کمک به مدیریت‌ مفلوک انجمن برای ویراست فنّی و ساختاری-زبانی ِ قوانین تازه‌نوشته نیازمندیم. :-"

×دوّمین چرخ‌دنده. :)) اوّلی رو هم همین‌جا گرفتم. پیر شدیم پای شناخت اصلاً. :))

به نقل از K I A :
یه سؤال!
فک کنین یه تاپیکی هست که یه‌ماه یه بار آپ می‌شه، خوب؟ [واقعاً داریم از این تاپیکا البته :-"]
مثلاً من سه‌هفته پیش یه پستی دادم، الآن بعد سه‌هفته دوباره اومدم می‌بینم هیچ‌کس پستی نداده از طرفی ـَم خودم یه سؤالی دارم می‌خوام بپرسم و یه پست جدا می‌دم یعنی متوالی می‌شه با پست قبلی‌م.
حالا به‌نظرتون چنین پستایی که این‌قدر فاصله‌ی زمانی دارن لازمه که مدیر ادغام‌شون کنه؟ یا فقط پستایی که کم‌تر از یکی‌دوروز فاصله‌ی زمانی دارن ادغام شن؟
نظر خودم دومیه‌س. :-"

آقا من یه چیزی دقت کردم ، اگه یه نفر یه پست بده بعد بخونن جواب ندن ، بعد از چن وقت همون پست رو ویرایش کنن ، میره جزء خوانده نشده ها
پس لزومی نداره در هر صورت پست متوالی بیاد

به نقل از K I A :
به شخصی جهت کمک به مدیریت‌ مفلوک انجمن برای ویراست فنّی و ساختاری-زبانی ِ قوانین تازه‌نوشته نیازمندیم. :-"

×دوّمین چرخ‌دنده. :)) اوّلی رو هم همین‌جا گرفتم. پیر شدیم پای شناخت اصلاً. :))
:-"
آورین

Back
بالا