sadlove
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : آیا بی حجابی و بد حجابی جرم است؟؟؟؟
شان اسلام به حجابه مگه !؟
پس اینا که راست راست راه میرن حق میلیون میلیون ادمو زیر پا له میکنن اسم خودشونو میذارن مسلمون شان اسلام اونجا رعایت میشه !؟
این همه بی عدالتی و حق کشی میشه اینجا
این همه تهمت های بزرگ دروغ های بزرگ گفته میشه
شان اسلام اینجاها پایین نمیاد !؟
مشکل از ریشست !
موافقم .
چرا ترکیه رو مثال میزنی ؟ بیا کشور خودمونو بگو ! فرهنگ خودمونه مردمون خودمونن .
ایران قبل از انقلاب حجاب اجباری نبوده کسی که میخواسته حجابشو رعایت میکرده ولی کامل رغعایت میکرده کسی که عقیده نداشته با بلوز دامن میگشته اصن !
اصن چادر اون موقع چادر الان نبود حجاب اونموقع مث الان نبوده زیرش بلوز دامن می پوشیدن روش چادر رنگی خوشگل..
کلن یه چیزی بگم :
تعریفتون از حجاب چی هست !؟
اینکه یه دختر ایرانی مانتو تنگ تنگ بپوشه و ساپورت یه تیکه پارچه هم بندازه رو سرش که هم پشت و جلو موهاش کلن بیرون باشن دو کیلو هم ارایش کنه این بهتره یا یه نفر تو مملکت غرب کافر(!) یه جین ساده و یه بلوز ساده بدون ارایش .
کدوم بهتره ؟ کدومش تحریک کنندست ؟
به نقل از لنا :نظر من هم همینه....
اینجوری شان اسلام و مسلمان هم زیر سوال میره....
به جایی که این ناخالصی ها رو از اسلام بریزن بیرون میان به زور اسلام رو با اون ها آلوده میکنن...
بریزید بیرون این آدما رو
شان اسلام به حجابه مگه !؟
پس اینا که راست راست راه میرن حق میلیون میلیون ادمو زیر پا له میکنن اسم خودشونو میذارن مسلمون شان اسلام اونجا رعایت میشه !؟
این همه بی عدالتی و حق کشی میشه اینجا
این همه تهمت های بزرگ دروغ های بزرگ گفته میشه
شان اسلام اینجاها پایین نمیاد !؟
مشکل از ریشست !
به نقل از Sοgand :بريزيد بيرون اين ادما رو يعني چي اگزكتلي؟!
يني چون كسي اعتقاد نه داره بريزيمش دور؟!
نظر منم تا حدي همينه صورت اسلام به هم ميخوره با حجاب اجباري.
اگر اجباري نه بود كسي كه معتقد بود كامل و به شكل صحيح جوري كه دينش خواسته عمل ميكرد
من و امثال من هم كه معتقد نيستن هم مجبور نه بودن يك چيزي ك ذره اي بش ايمان نه دارن رو ب زور انجام بدن
تركيه هم كشور اسلامي هس و دقيقن همين مسعله اي ك من ميگم توش رعايت ميشه
افراد معتقدش كاملن باحجابن و افراد غير معتقد هم راحت هستن.
اتفاقي ك اينجا ميفته جوك هست واقعن! مگ ميشه ب زور ب يكي "اعتقاد" تزريق كرد؟!
موافقم .
چرا ترکیه رو مثال میزنی ؟ بیا کشور خودمونو بگو ! فرهنگ خودمونه مردمون خودمونن .
ایران قبل از انقلاب حجاب اجباری نبوده کسی که میخواسته حجابشو رعایت میکرده ولی کامل رغعایت میکرده کسی که عقیده نداشته با بلوز دامن میگشته اصن !
اصن چادر اون موقع چادر الان نبود حجاب اونموقع مث الان نبوده زیرش بلوز دامن می پوشیدن روش چادر رنگی خوشگل..
کلن یه چیزی بگم :
تعریفتون از حجاب چی هست !؟
اینکه یه دختر ایرانی مانتو تنگ تنگ بپوشه و ساپورت یه تیکه پارچه هم بندازه رو سرش که هم پشت و جلو موهاش کلن بیرون باشن دو کیلو هم ارایش کنه این بهتره یا یه نفر تو مملکت غرب کافر(!) یه جین ساده و یه بلوز ساده بدون ارایش .
کدوم بهتره ؟ کدومش تحریک کنندست ؟