Iran Open 2014

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.Y.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Iran Open 2014

من از طرف تیم "نقش جهان" به همه ی بچه هایی که شرکت کردند چه مقام آوردند و چه نیاوردند تبریک میگم و واقعا چیز های مهمتری از کسب مفام توی ای مسابقات هست.
یه تبریک ویژه به تیم هایی که مقام آوردند میگم و ازشون میخوام که امسال هرجور شده تلاش خودشونا بیشتر بکنند تا مقام اول تا سوم ایندیویژوال برزیل تو همه لیگا مال ایران باشه ;)
همگی خسته نباشید :)

ما هم اولین تجربه‌ی ایران‌اپن‌مون رو امسال داشتیم. خیلی خیلی خوب بود. من خیلی دوست داشتم. ایشالا همه تازه واردا سال بعد بترکونن. :دی
بعدشم که تبریک و اینا دیگه. :-"

در کل امسال سطح مسابقات به نظر پایین تر اومده بود .. سال پیش خیلی بازیا بهتر بود که شاید به خاطر قانون اوت و دردسراش باشه .. این که مثلا فینال اپن تقریبا یک طرفه بود و از همون دقایق اولش میشد گفت که نفش جهان برنده است خیلی جالب نبود . در کل فینالش فینال نبود .. رده بندی لایت هم که بهتره صحبت نکنم راجبش :-"
باز فینال لایت بهتر بود . یه هیجانی داشت . گرچه داوریش بحث برانگیز !! بود . دقیقا نمیدونم چرا این داور رو دیسکولیفای نمیکنن ! ! در این حد که داور چیکار داری میکنی ؟ ;D مثه همیشه گذشت ...
هر سال هم که مرتبا تعداد حلی ها تو مسابقات کمتر میشه .. . (؟)
به همه هم تبریک میگم .

به نقل از arash.f :
در کل امسال سطح مسابقات به نظر پایین تر اومده بود .. سال پیش خیلی بازیا بهتر بود که شاید به خاطر قانون اوت و دردسراش باشه .. این که مثلا فینال اپن تقریبا یک طرفه بود و از همون دقایق اولش میشد گفت که نفش جهان برنده است خیلی جالب نبود . در کل فینالش فینال نبود .. رده بندی لایت هم که بهتره صحبت نکنم راجبش :-"
باز فینال لایت بهتر بود . یه هیجانی داشت . گرچه داوریش بحث برانگیز !! بود . دقیقا نمیدونم چرا این داور رو دیسکولیفای نمیکنن ! ! در این حد که داور چیکار داری میکنی ؟ ;D مثه همیشه گذشت ...
هر سال هم که مرتبا تعداد حلی ها تو مسابقات کمتر میشه .. . (؟)
به همه هم تبریک میگم .
من خودمم قبول دارم . به نظر خودم قشنگ ترین بازی اپن ویت امسال بازی ما با بچه های امام جواد بود . خیلی با حال بود . اما ما خودمون برا این که کلا یکم هیجان بازی هارا بالا ببریم مخصوصا سر فینال با هم مشورت کردیما کیکرمونا برداشتیم :))) کلا از اول تا آخر مسابقات بدون کیک بازی کردیم

سروش نمی خواد اینقد فرزانگانیا و تهرونیا رو تحقیر کنی داداش !

فقط در صورتي كه محدوديت كيك را بر دارن يا ازاد ترش كنن بازي ها دوباره جذاب ميشه...

نه اقا مهدی کاری به تحقیر نداریم اصلا ، خوب بالاخره یه تیمایی تجربه اولشونه یا به هر دلیلی ضعیفترند . ما هم این کارا فقط برا خودمون کردیم که هم بیشتر الگوریتم های بازیمون نمایان بشه همم اینکه بدون کیک قهرمان شیم . خیلی فکر میکنند . شرط این که قهرمان شی اینه که یه کیک خفن داشته باشی 4تا موتوره خوف . اما واقعا اینطور نیست
رضا گل گفتی ! یادش بخیر اون زمانی که با 200 ولت خازنمونا شارژ میکردیم و کیک میکردیم D: از اون گوشه زمین شوت میکردی دروازه میومد پایین :))

اقا مهدي!!
شما نميخواد برداشت تحقير كني از حرف سروش!
ما با همه ي بجه هاي روبو كاب به ويزه بخش ساكردوستيم و با هم هيج مشكلي نداريم.(البته به غير از دسته اي از هم شهري هامون كه متاسفانه حرف،زياد ميزنن.)

منم با شما دوستم ! البته شما هستید با من یا نه رو نمی دونم !

ببينم الان همه شما هايي ك سهميه كرفتين اسبانسر داريد ؟؟؟ ما الان شديدا اسبانسر مي خوايم :-s [-o< ~X( [-( >:p :-ss
كسي سراغ داره ايا؟؟!

به لايت سه تا سهميه دادن؟

به نقل از Hayka :

نه به سهمیه های پارسال نه امسال !
سر دومش بحث بود سوم یهو دیگه خیلی عجیب شد

به نقل از Hayka :
ببينم الان همه شما هايي ك سهميه كرفتين اسبانسر داريد ؟؟؟ ما الان شديدا اسبانسر مي خوايم :-s [-o< ~X( [-( >:p :-ss
كسي سراغ داره ايا؟؟!
پیدا کردن اسپانسر دوندگی زیادی داره . باید شروع کنید هرجارا که میشناسید یا آشنا دارید برید و درخواست کنید

به نقل از Soroosh :
پیدا کردن اسپانسر دوندگی زیادی داره . باید شروع کنید هرجارا که میشناسید یا آشنا دارید برید و درخواست کنید
واقعا سخته ~X(
تازكيا به هر ادم بولداري به جشم اسبانسر نكاه مى كنيم ;D

به نقل از N.Y.M :
نه به سهمیه های پارسال نه امسال !
سر دومش بحث بود سوم یهو دیگه خیلی عجیب شد
ماهم اصلا فكرشو نمي كرديم بعد از اينكه كلا يكي از رباتامون اجل معلق خورد تو سرش و سوم شديم (كلا تو io يدونه ربات داشتيم) واسه همينم خدا رو شكر مي كنيم :-"

توو چه تاریخی تیم ها میرن جهانی؟؟؟؟؟؟؟

25 تیر این حدودا

تا اونجایی که یادمه از 29 ام تیر تا 3 مرداده

Back
بالا