- شروع کننده موضوع
baseri
F@|-|!mEh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
تصمیم گرفتیم بیایم منابع المپیاد رو اینجا مرور کنیم و مسائل آموزشی رو مطرح کنیم و میتونیم از کتب و مقالات مربوطه هم استفاده کنیم
در کل تر (!) یجورایی خودمونو واسه المپیاد آماده تر کنیم
و هدف، آشنایی با فناوری نانو هستش
یه فهرست کلی از منابع المپیاد رو من میگم و پیشنهاد میکنم اینجوری پیش بریم تا یه برنامه مشخص واسه تاپیک داشته باشیم
[list type=decimal]
[*]تاریخچه نانو
[*]مفهوم نانو
[*]فناوی نانو و کاربرد ها آن
[*]روش های ساخت
[*]مواد نانو ساختار
[*] روش های مشخصه یابی مواد نانو ساختار ( که البته این بخش رو به صورت جداگانه منتقل میکنیم تو تاپیک وسایل آزمایشگاهی فناوری نانو و مفصل در مورد بحث میکنیم )
[*] نانو بیولوژی
[*] فناوری های حوضه نانو
[*] مدیریت فناوری نانو
[/list]
فعلا این لیست کلی ما هستش , اگر موضوع دیگه ای هست که جا افتاده بگید که تکمیل کنم !
خب حالا میتونیم شروع کنیم به ترتیب مباحث رو مطرح کنیم ...
و همینطور از قوانین کلی سایت هم پیروی کنیم و مطالب رو کپی نکنیم , جاهایی که واقعا لازم هست که کپی بشه رو مشکلی نداره ولی سعی کنید برداشت خودمونو از متن به زبان ساده بیان کنیم!
تا الان 4 نفر اعلام آمادگی کردن ^-^ کسی دیگه هم اگر خواست میتونه طبق برنامه مطالعه کنه و برداشتش رو بنویسه
در ضمن نظر و پیشنهادی هم در مورد مطالعه گروهی بود میتونید تو تاپیک نظرات و پیشنهادات مطرح کنید
برنامه کلی رو بالا مشخص کردم ، ولی به زودی برنامه دقیق رو هم میذارم که کاملا طبق برنامه پیش بریم ^-^
ممنون , موفق باشیم \/
در کل تر (!) یجورایی خودمونو واسه المپیاد آماده تر کنیم
و هدف، آشنایی با فناوری نانو هستش
یه فهرست کلی از منابع المپیاد رو من میگم و پیشنهاد میکنم اینجوری پیش بریم تا یه برنامه مشخص واسه تاپیک داشته باشیم
[list type=decimal]
[*]تاریخچه نانو
[*]مفهوم نانو
[*]فناوی نانو و کاربرد ها آن
[*]روش های ساخت
[*]مواد نانو ساختار
[*] روش های مشخصه یابی مواد نانو ساختار ( که البته این بخش رو به صورت جداگانه منتقل میکنیم تو تاپیک وسایل آزمایشگاهی فناوری نانو و مفصل در مورد بحث میکنیم )
[*] نانو بیولوژی
[*] فناوری های حوضه نانو
[*] مدیریت فناوری نانو
[/list]
فعلا این لیست کلی ما هستش , اگر موضوع دیگه ای هست که جا افتاده بگید که تکمیل کنم !
خب حالا میتونیم شروع کنیم به ترتیب مباحث رو مطرح کنیم ...
و همینطور از قوانین کلی سایت هم پیروی کنیم و مطالب رو کپی نکنیم , جاهایی که واقعا لازم هست که کپی بشه رو مشکلی نداره ولی سعی کنید برداشت خودمونو از متن به زبان ساده بیان کنیم!
تا الان 4 نفر اعلام آمادگی کردن ^-^ کسی دیگه هم اگر خواست میتونه طبق برنامه مطالعه کنه و برداشتش رو بنویسه
در ضمن نظر و پیشنهادی هم در مورد مطالعه گروهی بود میتونید تو تاپیک نظرات و پیشنهادات مطرح کنید
برنامه کلی رو بالا مشخص کردم ، ولی به زودی برنامه دقیق رو هم میذارم که کاملا طبق برنامه پیش بریم ^-^
ممنون , موفق باشیم \/