- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- مهندسی نرم افزار
پاسخ : المپیاد نانو را با هم بخوانیم
چگونه شرایطی مثلا؟
چگونه شرایطی مثلا؟
مشكل اينه كه دوستان وسط راه ول نكنن همديگه رو. من كه براي خودم نميگم. صرفا تجربه اي كه توي سال كنكور بدست آوردم رو ميگم.به نقل از r7avan :سلام بچه ها برنامه خوبی ترتیب دیدی فهیمه جان ..صمیمانه تشکر میکنم..دوستان مشکلی اگ دارید من در توانم باشه کمک میکنم..
مشکلی هست ایا؟!
من که ول نمیکنم بچه هاروبه نقل از باريون :مشكل اينه كه دوستان وسط راه ول نكنن همديگه رو. من كه براي خودم نميگم. صرفا تجربه اي كه توي سال كنكور بدست آوردم رو ميگم.
اينكه ممكنه كسي همينكه كمك هارو گرفت بزاره بره و فكر كنه ديگه راهشون جداست و كاري ندارن. ولي اين اشتباهه.
اين المپياد و كنكور و اينا، صرفا مقدمه براي دوستي هاي بيشتره.
المپياد از موارديه كه لذت بردن از مسير مهمتره تا نتيجه.
گفتین اگه مشکلی هست بگین، منم این رو یه مشکل میدونستم و خواستم مدیرا مراقب این موضوع باشن که کسی ضربه نخوره وسط راه.به نقل از r7avan :من که ول نمیکنم بچه هارو
هممم حرفتون منطقیه.. قبول دارم...ولی متوجه منظورتون با پست خودم نشدم راستش!
این مراقبته میشه واسه فهیمه جون چون من مدیر نیستم .فک کنم فقط ایشون مدیر انجمن نانو باشنبه نقل از باريون :گفتین اگه مشکلی هست بگین، منم این رو یه مشکل میدونستم و خواستم مدیرا مراقب این موضوع باشن که کسی ضربه نخوره وسط راه.
سلام ریحانه جان ، الان منابع رو معرفی کنبه نقل از r7avan :سلام بچه ها برنامه خوبی ترتیب دیدی فهیمه جان ..صمیمانه تشکر میکنم..دوستان مشکلی اگ دارید من در توانم باشه کمک میکنم..
مشکلی هست ایا؟!
برنامه رو جوری نمیریزیم که روزانه بخونید ، ینی اینجور مشکلات خیلی مهم نیست ، برنامه هفتگی باشه بهترهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :شرایط منظورم اینه که مثلا بگید من جمعه ها امتحان دارم،نمی تونم روی اون روز حساب باز کنم،یا شرایط دیگه.
منم گفتم که شرایط خاصی ندارم،فقط یه چیزایی هست البته که اونم زیاد مهم نیست...
خب ترتیبی که من توصیه میکنم!به نقل از F@|-|!mEh :سلام ریحانه جان ، الان منابع رو معرفی کن
برنامه رو جوری نمیریزیم که روزانه بخونید ، ینی اینجور مشکلات خیلی مهم نیست ، برنامه هفتگی باشه بهتره
ببین من قبل از پستت پیشنهاداتم رو دادم. سیر منطقی مطالعه هم به همین ترتیبه. بهتره باهاش پیش بری اگر مشکلی بود ترتیبش رو بهم بزنی..به نقل از ♥hastikhanoom♥ :بله،
خوندن خود مجموعه مقالات،از خوندن شیمی عمومی بروس ه ماهان آسونتره.
من نمی دونم چه کتابی رو اصن باید از اول خوند