F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2014/1/15 #371 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی بدگُلی دِ؟
zahra.s کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2014/1/15 #372 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی میگم میخواین به جا تعیین تاریخ شروع شب نشینی تاریخ پایان شب نشینی رو اعلام کنین ))
پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی میگم میخواین به جا تعیین تاریخ شروع شب نشینی تاریخ پایان شب نشینی رو اعلام کنین ))
Zr74 کاربر فوقحرفهای ارسالها 742 امتیاز 4,225 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2014/1/15 #373 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی به نقل از zαн®α•s : میگم میخواین به جا تعیین تاریخ شروع شب نشینی تاریخ پایان شب نشینی رو اعلام کنین )) کلیک کنید تا باز شود... نه خوبه همينجورى ما اصن راضى نيستيم دوباره بخوان نظرسنجى و اينا بذارن برا تعيين تاريخش، زحمت ميشه. ""
پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی به نقل از zαн®α•s : میگم میخواین به جا تعیین تاریخ شروع شب نشینی تاریخ پایان شب نشینی رو اعلام کنین )) کلیک کنید تا باز شود... نه خوبه همينجورى ما اصن راضى نيستيم دوباره بخوان نظرسنجى و اينا بذارن برا تعيين تاريخش، زحمت ميشه. ""
first amir کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,142 امتیاز 29,745 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه فردوســـی رشته دانشگاه مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی 2014/1/15 #374 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی به نقل از F@temeh : بدگُلی دِ؟ کلیک کنید تا باز شود... تو هم خوب بلدی ها
پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی به نقل از F@temeh : بدگُلی دِ؟ کلیک کنید تا باز شود... تو هم خوب بلدی ها
first amir کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,142 امتیاز 29,745 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه فردوســـی رشته دانشگاه مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی 2014/1/15 #375 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی تاپیک به صورت نمادین قفل میشه که فک نکنن من حواسم نیست آن باشین که تا باز کردم بریزین دوباره
پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی تاپیک به صورت نمادین قفل میشه که فک نکنن من حواسم نیست آن باشین که تا باز کردم بریزین دوباره
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2014/1/16 #376 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی این الان قفله؟ من اکسس دارم؟ چی شده؟
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2014/1/16 #377 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی نمادینه
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2014/1/16 #378 پاسخ : پایانترم نشینی دانشجوهای ترم اولی یعنی الان مثلا قفله؟ :-خاله بازی "