جنبه ندارین دیگهبه نقل از F@temeh :میگم الان همه دور همیم، نصفشو الان برگزار کنیم.
اشتباه نکن فرز، اسمشو میذاره پایان نامه نشینی. والا آخه.به نقل از Farz :حشره:
اگه نندازنمون بیرون در آینده ی نزدیکی میبینم تاپیکی تحت این عنوان زده میشه "شب نشینی ویژه ارائه پایان نامه بچه های ورودی 92"
خوشم میاد همه بچه هام پایه ن ؛))
به نقل از امــیـــررضـــا :جنبه ندارین دیگه
باز بهتون خندیدن دور برداشتین
به نقل از gaucho :ترم ما که شروع بشه امتحان ملت تموم میشه
خدایا امیر کبیر را نابود کن
به نقل از کهــربا :دوستان بی خودی برنامه ریزی نکنین... امتحانات ما 30 دی شروع میشه تا 15 بهمن... همینه که هست! شمام راهی ندارین جز اینکه به پای من بسوزین... ینی منتظر بمونین! چیه؟ حرفی هست؟!
به نقل از بابکـــ :آقای سردبیر خبرگزاری، مدیر مسئول تحریریه، اینقدر اسپم نده تو لوگو داری زیر اسمت مثلا
یه نظر سنجی هم میشه گذاشت البته. چون یه سری آخر دی تموم میشن، یه سری 15 بهمن.
یه سوال : میشه ترم اولی نباشی و شرکت کنی؟
به نقل از پـوریــا خ. :تا جایی که یادمه 11اُم شروع میشد امتحانامون و 24اُم آخریش بود، برنامه امتحانیمو جا گذاشتم تهران. چقد به فکرم، چقد استرس امتحان دارم.
ببی تو همونی نیستی که ماه رمضون اومدی تو یکی ازهمین تاپیکا کلی پشت سر من حرف زدی گفتی این خودش مدیره اسپم میده و ....به نقل از بابکـــ :آقای سردبیر خبرگزاری، مدیر مسئول تحریریه، اینقدر اسپم نده تو لوگو داری زیر اسمت مثلا
یه نظر سنجی هم میشه گذاشت البته. چون یه سری آخر دی تموم میشن، یه سری 15 بهمن.
یه سوال : میشه ترم اولی نباشی و شرکت کنی؟
به نقل از Farz :الان ینی ماهایی که لوگو داریم میتونیم اسپم بدیم؟ مرسی مدیر داخلی
به نقل از امــیـــررضـــا :ببی تو همونی نیستی که ماه رمضون اومدی تو یکی ازهمین تاپیکا کلی پشت سر من حرف زدی گفتی این خودش مدیره اسپم میده و ....
به نقل از کهــربا :اسپم کدومه؟ کاملن مرتبط با موضوع بود
شما چون لوگو مدیر داخلی داری میتونی شرکت کنی موافقت مدیر انجمن مگه مهمه؟! هست؟!
خیلی مرتبط بود واقعا
اون که صد البته، ناراحتم کنین از بیخ تاپیک رو پاک میکنم اصن