راهنمایان سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمایان سایت

به نقل از بابکـــ :
من یه سوالی داشتم، راهنما اکسس خاصی داره؟ کلا وظیفش چیه؟

+من بعید میدونم لوگوی داخلیم تغییر کنه. ترتیب ارجعیت لوگوها، داخلی مهمتره مگر مدیر انجمن باشم واسه همون انجمن.

خب مثلا میتونه لوگو مدیریت (داخلی ، انجمن ،‌... )‌ باشه اون نوشته بالاش راهنمای سایت بشه یا برعکس ،‌ فکر کنم معقول باشه اینجوری ،‌هر دو حالت رو حفظ میکنه ;D

دوستان این تاپیک محلی برای انتقادات و پیشنخگهادات شما درباره راهنماهاس

• لایک
امتیازات: h.f

غالب کلی کار که مشخصه :دی داریم در مورد جزئیات هم صحبت میکنیم،آیا لازمه عجله کنیم؟اگه لازمه بگین عجله کنیم :-"

• لایک
امتیازات: h.f

به نقل از ایلیا :
غالب کلی کار که مشخصه :دی داریم در مورد جزئیات هم صحبت میکنیم،آیا لازمه عجله کنیم؟اگه لازمه بگین عجله کنیم :-"

کیفیتش که مهمه ولی خب مسلما هر چی زود تر بهتره دیگه ، حداقلش اینه که خودمون هم میدونیم دقیقا باید چیکار کنیم ;D

اقا ما باید چیکار کنیم؟

بچه ها یکی بیاد اساس نامرو بنویسه،دوستان غیر راهنما هم خوشحال میشیم در نگارش کمک کنند :د
+من میدونم میخایم چیکار کنیم،دارم انجامش هم میدم ولی خب نمیدونم چجوری بیام تو اساس نامه بیانش کنم!

آقا اگه ایلیا راهنمای سایته باید سایتو در جا جمع کرد! :-" :-"
در کل فکر کنم راهنمای سایتا خیلی بد بختن چون نمیتونن ستاره هاشونو ببینن و برای اومدن به سایت یه امیدی داشته باشن! :-?

بچه ها یکی پ.خ داد گفت میتونه کمک کنه واسه نگارش اساس نامه :د بعد من حواسم نبود یهو همه پ.خ های یه صفرو پاک کردم پ.خ ایشونم پاک شد :-" اگه میشه دوباره پ.خ بده.

من نمیدونم چرا اما هر کاربر جدیدی میاد اینا اول میاد به من پ.خ میده...! :-?
من مادرزادی راهنمای این سایت بودم مثه اینکه! ;D

راهنمایان سایت عزیز :د
عاغا ما یکی از همکلاسیامون اومده تازه به سمپادیا و عضو شده گویا ؛
امروز به ن زنگ زده بودش که چه بیخوده و اینا انگار اصن نظرات خونده نمیشه و کسی رو هم نمیشناسم و نمیدونم چطوری و اینا؛ من یسری توضیحات اندک کمی بهش دادم
خواستم بگم یک راهنمای مناسب روانه کنید سمت این اندکی ساپورت بشود پلیز :د
چون ایشون بسیار با استعداد و آینده روشنی براش میبینم اگه بتونید نگه دارید در مسیر درستی هدایتش کنید و از ش استفاده بشه تو سایت؛ بخصوص در ضمینه ی انجمن های کنکور و پشتیبانی و اینا ؛ تو طول سال از اونا که اسمس تو مجله کانون بودش و اینا و احتمالا نتایج امسال که بیاد رتبه ی خیلی خوبی خواهد داشت.
ایناهاش : http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=22104
خب دیگه من وظیفمو انجام دادم در راستای آرمان های سایت :-"

آقا بیاید یه توضیحی گزارشی چیزی بدید ببینیم چیکار میکنید :دی

به نقل از ایلیا :
بچه ها یکی پ.خ داد گفت میتونه کمک کنه واسه نگارش اساس نامه :د بعد من حواسم نبود یهو همه پ.خ های یه صفرو پاک کردم پ.خ ایشونم پاک شد :-" اگه میشه دوباره پ.خ بده.

منظور منم؟؟؟چه محرمانه!
الان این طنز بود؟؟ کنایه بود؟؟ یعنی خودت نمیتونی پ.خ بفرستی؟؟ :-?
قرار شد کلیات اساسنامه رو برام بفرستی دیگه من همچنان منتظرم ^-^
با روح و روان یه آدم کنکوری بازی نمیکنن که! :|

Back
بالا