AlirezaRajabi
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- ابهر
- دانشگاه
- تبریز
پاسخ : پنجمین دوره مسابقات هوش و ریاضی پرفسور هشترودی
فک کنم اخرین تیمی که رسید تیم ما بود،سه صوب اینا بود که رسیدیم(روز قبلشم تهران موسابقه بود) دیگه خودتون خستگی رو تصور کنید!
عاغا این داستان مویز و اینا چی بود دیگه؟:-چقد سر ما بیکلاه مونده بوده خبر نداشتیم
به ما که چیزی ندادن،خودمون یه سری چیز برده بودیم بقیه هم یکی یه دست چیز اورده بودن،شبا کاپ مینداختیم،اون شب اخریه هم که دوستای سپاه و اینا هم اومدن با هم بازی کردیم!
باغ ماهان؟اصن روایت داریم که میگه مجوزی که با بارون و اینا کنسل بشه خر است!
توی ـه عکسا هم که کلا یه دونه عکس از بین اون شونصد تا عکس ما بودیم که اونم گردن به پایین بود،انگار از باند قاچاق و اینا عکس میگرفته عکاس!بعدا من خودم دلم سوخت ،خواستم چنتا از عکسای خودمو اپ کنم بدم بهشون#والا
اخه فقط تندیس نیس که:-دوستان در جریانن
گفتی خستگی در کردن داغ دلم تازه شُدبه نقل از fateme khanoom :و یه نکته دیگه که روز قبل مسابقه برید تا خستگی در کنید...نذارید مثه ما دقیقه آخر برسید #
به ما که چیزی ندادند...سرمون رو با بازیهای باقی مانده از مسابقه و خوردن مویز گرم کردند
مگه ما رو باغ ماهان نبردند؟؟
آقایون محترم برگزار کننده من عکسای کرمانگردی پارسال رو میخوام
این دفعه هم دیگه نپیچونید [-(
فک کنم اخرین تیمی که رسید تیم ما بود،سه صوب اینا بود که رسیدیم(روز قبلشم تهران موسابقه بود) دیگه خودتون خستگی رو تصور کنید!
عاغا این داستان مویز و اینا چی بود دیگه؟:-چقد سر ما بیکلاه مونده بوده خبر نداشتیم
به ما که چیزی ندادن،خودمون یه سری چیز برده بودیم بقیه هم یکی یه دست چیز اورده بودن،شبا کاپ مینداختیم،اون شب اخریه هم که دوستای سپاه و اینا هم اومدن با هم بازی کردیم!
باغ ماهان؟اصن روایت داریم که میگه مجوزی که با بارون و اینا کنسل بشه خر است!
توی ـه عکسا هم که کلا یه دونه عکس از بین اون شونصد تا عکس ما بودیم که اونم گردن به پایین بود،انگار از باند قاچاق و اینا عکس میگرفته عکاس!بعدا من خودم دلم سوخت ،خواستم چنتا از عکسای خودمو اپ کنم بدم بهشون#والا
علی جون شوما تندیسو نگه دار خودم با کله میام میگیرم!به نقل از علــی[میم] :آدرسو کد پستیتو بم بده ، یه تندیس برات کنار گذاشتم
اخه فقط تندیس نیس که:-دوستان در جریانن